Henryk M. Broder
 
  Charlotte Knobloch
 
  Stephan Kramer
 
  Thilo Sararazin (SPD): Tyrkerne erobrer Tyskland lige som Kosovarerne erobrede Kosovo: gennem højere fødselstal.
 

 

Zentralrat Der Juden in Deutschland; kort 'ZdJ', har omkring 110.000 medlemmer hvoraf 90% er russiske indvandrere. Organisationen har et 'Staatsvertrag' med de enkelte delstater. Derved modtager jøderådet millioner i støtte fra den tyske stat, og er desuden priviligeret skattemæssigt.

Broder vil afskaffe holocaustbenægterlovene og stoppe Jødernes forfølgelse af Thilo Sarrazin og andre indvandrerkritiske stemmer. Det første realistiske forslag frem til fred mellem Tyskere og Jøder jeg til dato har hørt fra die kanter. Har Broder mon fået svampe i bytte for sit tabte kamera på Christiania? Men det er da i hvert fald positivt at nogen endelig begynder at kalde tingene ved deres rette navn, inden skaden bliver endnu større.

Den tysk/jødiske journalist og israelforkæmper Henryk M. Broder, der i bl.a. Danmark har skaffet sig en del popularitet i visse kredse ved at bakke op om indvandrerkritiske synspunkter, og som har gjort sig upopulær hos nogle beboere på Christiania ved at negligere fotoforbudsskiltene og forevige det charmerende gadeliv i fristaden, siger nu at han vil stille op som kandidat til posten som præsident af Zentralrat der Juden in Deutschland.

BERLIN: Som Tagesspiegel [Nyhederne] beretter i dag vil publicisten Henryk M. Broder kandidere til posten som præsident af jødernes Centrale Råd.

Som han skriver i et bidrag til avisen, vil han til næste år stille op som kandidat til at efterfølge Charlotte Knobloch [kærligt kaldet 'Chalotte Knoblauch]. Han begrunder hensigten bl.a. med, 'at den officielle repræsentation af jøderne i Tyskland befinder sig i en ynkværdig tilstand'.

Modtagelses-institution for anger

Men dermed er det ikke nok, således revser Broder nemlig også det Centrale Råd for næsten udelukkende at optræde som 'modtagelses-institution for anger', og udtaler sig 'inflationær' mod alt og alle.

Og til sidst men ikke mindst; 'det kan ikke være det centrale råds opgave at give den som Tysklands bedre jeg [samvittighed].'

I avisen Junge Freiheit hedder det derudover: 'Broder kritiserede først og fremmest Zentralrådets generalsekretær Stephan Kramer, der har sammenlignet den forhenværende finansminister Thilo Sarrazin (SPD), med Goebbels og Hitler på grund af kritiske ytringer om integrationsuvillige indvandrere, for derefter at have undskyldt sig for pinligheden 'på en måde der først og fremmest demonstrerede at han ikke anede hvad han snakkede om.'

Holocaustbenægtelse ud af straffeloven

Endvidere skriver Broder: 'Jeg vil gøre en indsats for at holocaustbenægtelse bliver fjernet fra straffeloven. Loven var velment, men har vist sig at være kontraproduktiv, da den hjælper idioter med at sætte sig selv i scene som martyrer i en kamp for at finde frem til den historiske sandhed.'

Broder viste sig overbevist om at der 'ikke findes specielle jødiske interesser'.

I stedet for er 'frihed, demokrati, retsstat de værdier det gælder om at forsvare.'

Oversat fra:

Altermedia Deutschland 21 oktober 2009 - Broder vs. Flotte Schalotte

Se også:

Junge Freiheit 21 oktober 2009 - Broder kandidiert als Präsident des Zentralrats der Juden

 
  Dirty Henryk
  Die WELT-Umfrage ist eindeutig. Danach meinen 86% von 3745 abgegebenen Stimmen, dass Broder im Zentralrat endlich aufräumen würde. 10% sagen, “er ist bloß ein Provokateur”. Und 5% enthalten sich einer Meinung.

Kommentar: Man kunne sige meget om Broder, men dum er han ikke.

Nu skal man heller ikke være et geni for at regne ud at fortsat jødisk magtmisbrug og overdrevet og hyppigt shoasalg til et publikum der er ved at brække sig over det, i længden ikke vil gavne en forståelse mellem Jøder og Tyskere, og at mere af samme skuffe kun vil få hadet til at blomstre.

At få frataget sin ytringsfrihed til fordel for en minoritetsgruppe kan ikke gøre andet end at sætte ondt blod, uanset hvor mange 'historiske grunde' man kan anføre.

Én gang skal en besættelse holde op. Lad os håbe på Broder vil kunne få fornuften til at blomstre hos de andre medlemmer af den jødiske censurkommission. Men nu han er i gang, og mener at der ikke findes specielle jødiske interesser; burde han i så faldt ikke nedlægge det overflødige foretagende?


Relateret:

Pajamas Media 4 november 2009 - Jews in Germany: An Interview with Henryk Broder (John Rosenthal)

Die Welt 22 oktober 2009 - Broder schockt die Etablierten im Zentralrat

Der Tagesspiegel 21 oktober 2009 - Henryk M. Broder: Meine Kippa liegt im Ring

Omnial 21 oktober 2009 - Islam har været højt på dagsordenen i Tyskland i mange år (Sarrazin, Wivel)

Politically Incorrect 20 oktober 2009 - Philosoph Peter Sloterdijk verteidigt Sarrazin

Philosoph verteidigt Bundesbankvorstand
RP-Online 19 oktober 2009 - Sloterdijk attackiert Sarrazin-Kritiker

Snouck 19 oktober 2009 - Jews in a Multi-cultural society (Problems Jews and Muslims in Holland)

Peter Wivels særlige rapportering fra Tyskland i sagen om Thilo Sarrazin. Ifølge Wivel der lige som Broder er Jøde, er denne episode en undtagelse, for i det meget overlegne og moralsk højerestående Tyskland er der slet ikke den samme beskidte debat som der er i Danmark. :
Balder Blog 14 oktober 2009 - Dummere end DR tillader: Peter Wivel og Stig Dalager (Sarrazin, Wivel)

Monokultur 26 august 2009 - Henryk Broder beskriver Christiania

Politiken 24 august 2009 - Tysk journalist overfaldet på Christiania (Broder)

Politiken 24 august 2009 - Christiania: Journalist søgte selv konflikten (Broder - Søren Astrup)

Der Spiegel 23 august 2009 - Freistadt Christiania "Auf eigene Gefahr"

Jyllands Posten 9 september 2009 - Tysker (Broder) truer staten med sagsanlæg (Carsten Ellegaard)

Balder Blog 5 marts 2009 - EU-parlamentarier Elmar Brok kræver europæisk arrestordre for biskop Richard Williamson

Balder Blog 21 december 2008 - Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden

Balder Blog 28 maj 2008 - Tysklands Jødiske Råd kræver Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet

Balder Blog 20 marts 2008 - Tysk regeringskontakt til den internationale holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed

Balder Blog 14 januar 2008 -Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen (Roland Koch)

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR fyrer den populære skærmtrold Eva Herman

Balder Blog 25 juni 2007 - Abortmodstand: Tysk Præst Johannes Lerle dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse

Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver jødisk leder Charlotte Knobloch fingeren


Print Post