(Video længere ned) Selv DR værter kan få nok! Lad mig begynde med den sidste; Stig Dalager. Den produktive ultraradikale forfatter har føjet endnu en del til en af sine føljetoner.

 
  Lene Johansen
 
  Stig Dalager
 

Lene Johansen har Dalager i studiet, og denne gang handler det om at Dalager har rejst rund i bl.a. Pakistan, hvor han har fortalt pakistanerne om die dumme dänen som ikke forstår at værdsætte den del af den muslimske overskudsproduktion der nu befinder sig i Danmark.

Uden egentlig anledning vrider Dalager sig kropsligt og sprogligt ind i et tantrum, og lirer en uendelig selvretfærdig ordstrøm af.

Pakistanerne har også et problem siger Dalager,: 'det kristne mindretal...':

Men det er jo vel fordi der er nogen der frygter at et muslismk eh, flertal kan komme til og dominere..

Stig Dalager: Det er jo næsten grotesk eh eh forestilling man har altså, startende med Glistrup der står og i eh...

Lene Johansen: Men du bliver jo nødt til at forholde dig til at der er nogen der har den holdning?

Stig Dalager: Ja eh oh

Lene Johansen: Og du bliver vel også nødt til at forklare dem, hvis du skal være kritisk eh dialog så du skal forklare fra begge sider, så skal du vel også prøve at forklare hvad det er man kan frygte? Der må være ting i en islamisk kultur som du måske også kan synes ikke helt i orden den standard du er vant til?

Stig Dalager: Kritiske dialog eh

Vi har problemer med at integrere et muslims mindretal i Danmark.

I Pakistan har man jo problemer med det kristne mindretal for eksempel......

Det bemærkelsesværdige i dette klip er imidlertid ikke der Dalager der lirer det samme pludder mudder af som vi hører fra så mange af de arrogante fjolser nu i anden potens. Nej det var Lene Johansens reaktion var uventet...

På trods af nogle relevante spørgsmål fra Lene kvidrer Stig Dalager lystigt videre i samme rille.

Hvem læser mon alle disse monumentale værker han skriver?

Opdatering: Jeg har fundet et måske svar på det sidste spørgsmål; Det er muligvis folk som Raapil, der tilsyneladende hører noget helt andet end jeg i Dalagers øvle bøvle, der ifølge Raapil: 'lyder helt fornuftig i dette interview med Lene Johansen fra DR2’s Deadline.' Er reaktionen et tegn på radikalisering affødt af kronisk forargelse over indholdet i Uriaspostens kommentatorspor, eller er manden bare kommet i en forsinket trodsalder?

Dummere end DDR tillader!


Stig Dalager i problemer hos Lene Johansen i Deadline - The best home videos are here
Stig Dalager hos Lene Johansen i Deadline

 

Peter Wivel rapporterer fra Tyskland i sagen om Thilo Sarrazin

 
  Thilo Sarrazin
 
  Peter Wivel - Berlin
 
  Thilo Sararazin: Tyrkerne erobrer Tyskland lige som Kosovarerne erobrede Kosovo: gennem højere fødselstal.
 
  Sarrazin fornærmer Tyrkere i Berlin

Nummer et på listen er Peter Wivel, der den 11 oktober blev interviewet af Nikolaj Sommer i Deadline om situationen i Tyskland efter den forhenværende finansminister i Berlin Thilo Sarrazin (SPD) har skabt røre ved offentligt at påstå at tyrkere og arabere ikke bidrager væsentligt til økonomien, men kun producerer en stædig strøm af små tørklædepiger.

Ifølge Wivel er denne episode en undtagelse, for i det meget overlegne og moralsk højerestående Tyskland er der slet ikke den samme beskidte debat som der er i Danmark. Der er problemer med all grupper af tyskere.

Jeg ved ikke hvor manden har været, men jeg synes at jeg læser om tysklands indvandrerproblemer dagligt, og ofte med store overskrifter i de større dagblade. Godt nok mere pakket ind end hvad Sarrazin kom frem med.

I hvert faldt, kunne jeg fornemme at også Nikolaj Sommer hørte på sin kollega med vantro:

Men Peter Wivel, det lyder næsten, hvad skal vi sige sådan lidt for politisk korrekt?

Er der ikke, Er der ikke et ønske blandt nogen tyskere om at man, og det kanman selvfølgelig mene om hvad man vil, men lige som her i Danmark, kan sætte et direkte fokus på [...] Muslimer som problemer..

Peter Wivel nævner en tidligere episode hvor en politiker der sagde sandheden om indvandrerne lidt for højt blev vist vintervejen, nemlig delstaten Hessens ministerpræsident Roland Koch (CDU), og peger på at han ikke fik den succes denne ifølge Wivel havde håbet på. Peter Wivel fortæller selvfølgelig ikke at det bl.a. var medlemmer fra hans egen klan der sørgede for at sværte Koch mest muligt til, kørte frem med nazihistorierne og den brune fare.

Det samme har været tilfældet i den nye sag med Thilo Sarrazin, hele Zentralrat der Juden og resten af det jødiske parnas har igen kørt kanonerne i stilling. I et indlæg fra 24 februar 2009 beklager Wivel sig over 'at vestens Jøder stilles til regnskab for Israels politik, og at 'mange chancen for at håne og ydmyge jøder.' Man kan alstå godt være overbevist zionist og dæmonisere kritik af verdensjødedommen som 'antisemitisme', men samtidigt fremstille sig som moralsk overdommer i Europa!

Det mest markante angreb på jødernes magtbastion i Tyskland ligger dog nogle år tilbage, i 2003 da CDU politikeren Martin Hohmann på partiets årsmøde i anledning af den tyske nationaldag gik direkte i rette med den jødiske klike i Tyskland, der stadigvæk mener at kunne adfærdsregulere alt hvad tyskerne foretager sig ved hjælp af holocaust sludder. Den gang var det den senere narko og rufferidømte præsident for jødernes 'Zentralrat', Michel Friedman der stod i spidsen for hetzen. I øvrigt blev Hohmann den gang anmeldt for 'Volksverhetzung' af Claudia Roth parlamentsmedlem for De Grønne, men blev frikendt på alle punkter. (Vaterland)


Peter Wivel hos Nikolaj Sommer om Tyskland, Indvandrerproblemer - The best home videos are here
Peter Wivel og Nikolaj Sommer i Deadline 11 oktober 2009
 

Det er ikke længe siden jeg læste en anden fordrejet historie om tyske forhold fra Peter Wivel:

Danske censurforkæmpere: Det er heller ingen tilfældighed når et nyligt indlæg der helt uforblommet tilkendegiver at censur 'i visse tilfælde kan være nødvendig', stammer fra en jødisk journalist, i dette tilfælde Peter Wivel, Politikens udenrigskorrespondent i Berlin. Igen ser vi hvordan en journalist fra denne kreds, rabler op om faren fra tyske nationale, der selvfølgelig allesammen er 'nynazister', der udgør 'en fare for sorte medborgere'. Igen en fornærmelse
mod den hvide tyske befolkning i sin helhed, mens den virkelige trussel, nemlig den fra de muhamedanske fremmede slet ikke nævnes! Den tyske befolknings lidelser på grund af de allesteds nærværende muhamedanske voldsmænd har ingen interesse har hos denne sørgelige undskyldning af en journalist, der selv ligefrem glæder sig over at 70 år gamle intellektuelle kan se frem til at sidde resten af deres liv i fængsel.

Politiken 5 marts 2009 - Hadetale kan i værste fald dræbe (om Geert Wilders)

Også professor Bent Jensen er svært utilfreds med Peter Wivel: 'Ufatteligt, at Politiken vil være skraldespand for Peter Wivels stinkende affaldsprodukter, skriver professor Bent Jensen.' Ja også Bent Jensen beskylder Wivel for at fordreje historier... Wivel har i øvrigt været udenrigsredaktør på Berlingske Tidende.
Politiken 11 september 2009 - Bent Jensen raser over Wivels kommentar

Relateret:

Politically Incorrect 20 oktober 2009 - Philosoph Peter Sloterdijk verteidigt Sarrazin

Philosoph verteidigt Bundesbankvorstand
RP-Online 19 oktober 2009 - Sloterdijk attackiert Sarrazin-Kritiker

Altermedia Deutschland - 13 oktober 2009 - Nach Türken-Äußerung: Sarrazin wird entmachtet

Balder Blog 14 januar 2008 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen (Roland Koch)

Mosaisk Upps - Martin Hohmann: Retfærdighed for Tyskland - Den tyske nationale festdag den 3. oktober 2003

 


Print Post