Ifølge en ny bog undlod den britiske spiontjeneste MI5 [M-Eye-Five] i mange år at rekruttere jødiske spioner af frygt for deres potentielle loyalitet til Israel.

 
  Amazon

Denne politik stammer fra årene hvor Israel kæmpede for uafhængighed da efterretningstjenesterne frygtede terrorhandlinger på Storbritannien fra militante zionistiske grupper.

Dette afsløres i bogen 'The Defence of the Realm' af Christopher Andrew, en autoriseret historieskriving om MI5 baseret på tjenestens arkiver.

Selv om nogle Jøder blev indkaldt, hvor i blandt Lord Victor Rothschild, der organiserede MI5's første antisabotage-afdeling under anden verdenskrig, skriver professor Andrew: 'Efter krigen nægtede tjenesten at rekruttere Jøder fordi deres dobbelte loyalitet til såvel Storbritannien som Israel kunne forårsage en uacceptabel interessekonflikt.'

Han citerer en afdelingsleder fra MI5, John Marriot, der i 1955 sagde at 'det er vores politik hvor muligt at undgå at rekruttere Jøder, medmindre de lige var i besiddelse af de kvalifikationer vi havde brug for. Én kvinde blev det næste år afvist fordi hun var praktiserende Jøde.

'Så sent som 1974,' skriver professor Andrew, 'da man blev enig om at der ikke var noget generelt forbud mod at rekruttere Jøder med den britiske nationalitet, var man stadigvæk forbeholden specielt overfor religiøse Jøder, og dem med et tydeligt jødisk udseende og opførsel'.

Jødisk terroranslag mod Colonial Office

I 1947 overlevede Colonial Office i Whitehall en bombe fra Stern-Banden, kun fordi timeren fejlede. Den samme gruppe sendte brevbomber til britiske politikere dette år.

 

Hans bog vier et kapitel til truslen fra ekstremistiske zionister som det militante Irgun og Stern-Banden der risikerede at rette angreb mod britiske trupper i Palæstina. I efteråret af 1946 cirkulerede der rapporter at den eftersøgte leder af Irgun, Menachem Begin havde til hensigt at rejse til England.

Selvom de fleste jødiske organisationer i England var imod terrorisme, blev nogle Jøder mistænkt for at planlægge terroraktioner her. I ét tilfælde i juli 1947, opdagede Harry Isaac Presmans chauffør granater og detonatorer i bagagerummet, men han fastholdt sin uskyld og han blev ikke sigtet.

Autoriteterne var bekymret over våbenkøb for den zionisternes terrorgrupper og at illegal jødisk indvandring til Palæstina ville overskride de britiske kvoter.

Professor Andrews skriver: 'Efterretningstjenesterne tror at som resultat af tjenestens infiltration af de jødiske organisationer i London og andre efterretningskilder 'nåede kun et ud af 30 skibe med illegale indvandrere deres bestemmelse.'

Kim Philby, den homoseksuelle kommunist

Et andet sted i bogen fortæller hvordan den berygtede dobbeltagent Kim Philby, den første af 'de fem fra Cambridge', blev rekrutteret for KGB af Arnold Deutsch, en jødisk kommunist fra Centraleuropa der studerede i London, som var en fætter af Oscar Deutsch der grundlagde Odeon-biografen.

Mange år senere blev Philbys forræderi afsløret af Flora Solomon, en Wizo-aktivist [Women's International Zionist Organization], fortalte Victor Rothschild under en samtale på Weizmaninstituttet i Israel, at Philby havde forsøgt at rekruttere hende for KGB.

Alle fik adelstitler

I halvfjerdserne var MI5 bekymret over nogle af statsminister Harold Wilsons forretningspartnere, Joseph Kagan, Sternberg og Harry Kissin, hvis affærer i Østeuropa gjorde dem til mulige mål for Sovjetspionage. Alle blev medlemmer af Overhuset.

Kagan blev forsøgt hvervet af en KGB-officer for hvem det lykkedes at bede jødiske ledere i England at aflyse demonstrationer til fordel for Sovjetjøderne. Én MI5 officer sagde at han ikke troede at det var 'sandsynligt at Kagan ville blive en bevidst Sovjetagent, men jeg er sikker på at han har været en værdifuld informationskilde.'

Kissins smag for escortpiger gjorde ham også til en tvivlsom fortrolig til Wilson, mente MI15.

Oversat fra:

The Jewish Community Online 8 oktober 2009 - Revealed MI5's Jewish terrorism fear Simon Rocker

  Smash ZOG!
  Jonathan Pollard
Forrådte sin nation for Zion

Kommentar: De fleste af de mange spioner der er blevet afsløret i USA og endnu flere der blev mistænkt men ikke kunne dømmes var Jøder. Andre blev afskibet til Israel i hemmelighed, eller blev benådet hurtigt . Den mest kendte jødiske spion der for tiden afsoner livstid i USA er Jonathan Pollard.

Den forsigtighed den britiske efterretningstjeneste lagde for dagen praktiserer man åbenbart ikke i USAs regering. Flere ledende jødiske medlemmer af administrationen er både israelske og amerikansk statsborgere. Frankrigs og Englands udenrigsministre er zionistiske Jøder... Om få år vil der være lige så mange muhamedanere der indtager sådanne poster hvis ikke vi får en revolution.


Relateret:

Balder Blog 20 januar 2009 - Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler - Stern banden, Irgun Haganah

Balder Blog 7 juli 2007 - Lewis Scooter Libby havde langvarig karriere som Mossad Agent

Balder Blog 20 januar 2007 - MI5 udleverer borgeres private data til udenlandsk selskaber   

Balder Blog 31 december 2007 - Præsidentkandidat Mike Huckabee gør jøderne vrede; vil begrænse dobbelte statsborgerskaber

Wake up America - Jewish and Israeli Spies - Katya and Sayanin

Pravda 17 december 2001  - USA struggles against Israeli spies and Jewish extremists

 
  Mossad logo

Spionage er stadigvæk et af Israels vigtigste våben der benyttes universelt, og uden hensyntagen til landenes venskabelige status. De gør sig gode venner med andre landes efterretningstjenester ved at fodre dem med små bidder interessant information, og sørger til gengæld for at få noget mere til gengæld.

Israelerne benytter ofte uskyldigt udseende forretningsforetagender som skalkeskjul; Studenter der sælger billeder, demonstrerer og sælger legetøj, elektronikprodukter og sundheds og skønhedspleje midler (Dødehavs kosmetik) i varehuse, flytteforretninger og lignende. De israelske sælgere hvoraf én blev skudt i Rosengaardcenteret kunne meget vel have været sådanne agenter; læg mærke til hvor mystisk hele sagen er blevet behandlet! 'Hensyn til fremmede efterretningstjenester' betyder som regel 'hensyn til Mossad'.

Men direkte indflydelse på regeringer er selvfølgelig endnu bedre:

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

The education Forum - 6 december 2008  - Zionism, the CIA, New Labour and the Iraq War

The Mundi Club 11 February 2007 - Cash for Honours? It’s Jewish Cash for Jewish Policies!

Berlingske Tidende 27 november 2007 - Brown i frit fald hos vælgerne

TV2 News 30 november 2007 - Labours pengebidrag efterforskes

Balder Blog 4 oktober 2007 - Chicago Tribune - Nye afsløringer om angrebet på det amerikansk spionskib USS Liberty

Jewish Chronicle 6 december - David Abrahams betalte i hemmelighed for ikke at sætte gang i rygter om en jødisk konspiration.

Daily Mail 28th November 2007 - You're not up to the job Gordon: Cameron launches blistering attack over donor scandal

The Independent 03 December 2007 - The shadowy role of Labour Friends of Israel

I am an Englishman 7 december 2007 - This is Harriet Harman

Pink News 6 december 2007 - Donations to Harman were secret to avoid "Jewish conspiracy"

BBC 4 maj 2003 - Labour MP Tam Dalyell complained about Cabal of Jewish advisors, Lord Levy, Peter Mandelson, Jack Straw


Print Post