Atomagenturets El Baradei: 'det atombevæbnede Israel er den største trussel for Mellemøsten'

 
 

Balder: Påstanden er at Iran, og ikke mindst et atombevæbnet Iran skulle være en trussel mod Israel og vesten. Men påstanden holder ikke, når man ser nærmere på sagen. Iran ville aldrig kunne lancere et atomangreb på Israel, uden at dræbe millioner af Palæstinensere, og uden at ødelægge nogle af Islams mest hellige steder. Desuden ville landet selv blive fjernet fra landkortet af efterfølgende israelske eller amerikanske gengældesesangreb.

Det meste af den vestlige presse labber zionisternes propaganda om Irans farlighed i sig, inklusiv forfalskede oversættelser af Ahmadinejads udtalelser, om at Iran under Ahmadinejad skulle have planer om at udslette Israel. Men sandheden er at Israel og dets metastaser i USA og resten af verden, er de sande krigshetzere, der åbent og uforskammet ved hver en lejlighed opfordrer til angreb mod Iran, nøjagtigt som de samme kredse opfordrede Bush til invasionen af Irak, på baggrund af de efterhånden velkendte løgne om Iraks besiddelse af masseødelæggelsesvåben.

Et Iran hvad enten atombevæbnet eller ej er hverken en trussel mod Vesten eller en trussel mod Israel. Men den er til gengæld en trussel mod den uindskrænkede israelske/amerikanske hegemoni i området. Det samme gælder ethvert tilløb til en velfungerende arabisk nation i Mellemøsten. Så længe der ikke kommer en ændring i magtbalancen, vil Israel stå i vejen for enhver positiv udvikling i Mellemøsten, ikke mindst fremkomsten af arabiske stater med ambitioner om en udvikling i retning af demokrati. Israel lever højt på at holde gryden i kog i Mellemøsten. Spørgsmålet er hvor længe vesten fortsat vil lade sig spænde foran den vogn, og fortsat være den der betaler prisen for de zionistiske ekstremisters umættelige ambitioner.

  R212 German produced Zionist weapon of mass destruction
  Israels masseødelæggelsesvåben
 
  Mohamed El Baradei - IAEA

Tel Aviv, Israel, 30 september 2009 (UPI) Israel har modtaget to tysk byggede ubåde, der er i stand til at affyre atomraketter

'Vi har modtaget to ubåde af Delfinklassen bygget i Tyskland rapporterede israelske og arabiske medier, der citerer en anonym talsmand for det israelske militær.

U212 - Delfinklassen

Ubådene, kendt under betegnelsen U212, blev i i Tyskland opgraderet af israelske teknikere og ingerniører for gøre det muligt for bådene at have atomraketter om bord.

Da salget blev bekræftet første gang i 2006, sagde den tyske regering at de to skibe ikke var udrustet til at bære atomvåben.

Ubådene blev bestilt i 2005, og skulle oprindeligt have været leveret i 2010.

Med den seneste levering har Israel nu fem supermoderne U212'ere, beregnet til en bemanding på 35, og i stand til at lancere krydsermissiler med en rækkevidde på op mod 4.500 km der bærer atomvåben.

Undervandsbådene er de dyreste våbenplatforme i Israels bugnende arsenal.

De første to U212'ere blev doneret af Tyskland til den israelske regering efter golfkrigen i 1991.

Foræringspris

Den tyske regering delte omkostningerne af den tredje med den jødiske stat, ved at tilbyde dem til en næsten symbolsk pris, rapporterede lokale medier.

'Den tyske regering besluttede at forsyne Israel med fem fartøjer og tillader Israelske eksperter til at ændre dem for at give Tel Aviv muligheden for at evakuere alle deres atomvåben til skibene, hvorfra de kan indsættes i en krig', rapporterede den arabiske observatør.

Overtrædelse af tysk lov

Rapporten sagde at levering af undervandsbådene var en overtrædelse af tysk lov der forbyder eksport af militært udstyr og våben til krigsførende nationer der ikke er er med i NATO.

En af de undervandsbåde der blev leveret af den tyske regering er permanent udstationeret i den Persiske Bugt, og de israelske medier har fortalt at flåden på fem skibe kunne spille en nøglerolle ved enhver beslutning fra Israel om at angribe iranske mål fra havet.

Mere:

UPI 30 september 2009 - Israel get two German submarines

Judicial.inc - Israel Gets Two More Advanced Submarines

 


El Baradei siger at det atombevæbnede Israel er den største trussel i Mellemøsten

Teheran 4 oktober: Direktøren af det Internationale Atomagentur (IAEA) Mohamed El Baradei sagde i søndags at 'Israel er den største trussel i Mellemøsten' med dens atomvåben, rapporterede nyhedsagenturet IRNA.

I en pressekonference afholdt i fællesskab med overhovedetet for Irans atomkraft-agentur Ali Akbar Salehi i Teheran, satte El Baradei fokus på Israel, og sagde at regimet i Tel Aviv i 30 år har nægtet inspektion af dets atomanlæg, ifølge rapporten.

'Israel er den største trussel for Mellemøsten på grund af de atomvåben landet er i besiddelse af,' blev El Baradei citeret for at have sagt.

Israel anses i brede kredse for at være i besiddelse af atomvåben, selvom landet hverken vil benægte eller bekræfte påstanden.

Mere:

Xinhua 4 oktober 2009 - ElBaradei says nuclear Israel number one threat to Mideast: report


Spørgeundersøgelse: 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

 
 

Balder: Jeg tror ikke at de amerikanske Jøder der går ind for et angreb på den Islamiske Republik Iran helt realiserer sig hvad et israelsk, eller for den sags skyld et angreb via den israelske proxy USA ville komme til at betyde for den internationale Jødedom udenfor Israel.

Et sådant angreb kan kun totale idioter eller patologiske antisemitter ønske sig. Desværre har Jøderne mere end én gang vist at de er deres egne værste fjender.

Én dag før mødet i Geneve mellem Iran og de seks største magter; USA, Storbritannien, Frankrig, Rusland, Kina og Tyskland, om Teherans omstridte atomprogram, afslører en landsdækkende spørgeundersøgelse at 56% af de amerikanske Jøder støtter et amerikansk angreb på Iran.

Den årlige undersøgelse af den amerikansk/jødiske opinion, bestilt af det Amerikanske Jødiske Komite, afslørede en stigning på 14 % i antallet af amerikanske Jøder der er tilhængere af et sådant angreb, hvis formål ville være at forebygge at Iran udvikler atomvåben. 36 % af dem der blev spurgt var imod et sådant angreb.

66% af amerikanske Jøder bifalder israelsk angreb på Iran

Spurgt om Israel burde angribe Iran, sagde 66% af de adspurgte at de ville støtte en sådan handling.

Spørgeundersøgelsen afslørede også at 51% af de adspurgte er modstandere af præsident Obamas opfordring til Israel om at standse byggeri i de illegale bosættelser, mens 41% stemte for.

Men 52% sagde at Israel burde nedlægge nogle af de lovstridige bosættelser på den besatte Vestbred ved en eventuel fredsaftale, mens kun 8% mente at alle illegale bosættelser burde nedlægges, og 37% sagde at ingen af bosættelserne burde nedlægges.

 

 

Mere:

Haaretz 1 oktober 2009 - Poll: 56% of American Jews think U.S. should strike Iran (Natasha Mozgovaya)

Relateret:

Hammersmeden 20 marts 2012 - Tyskland bygger super-atomubåd (nr.6) til Israel!!

Washington Times 2 oktober 2009 - EXCLUSIVE: Obama agrees to keep Israel's nukes secret

 


Print Post