Det forklarer en hel del, siger ekspert..

 
  Ahmadinejad viser sine papirer under valget. De viser at hans families rigtige navn er jødisk.

Mahmoud Ahmadinejads giftige angreb på den jødiske verden1) skjuler en forbavsende hemmelighed, viser beviser afsløret af Daily Telegraph.

Et foto af den iranske præsident der holder sin identitetskort i vejret under valget i marts 2008 viser tydeligt at hans familie har jødiske rødder.

Et nærbillede af dokumentet afslører at han tidligere var kendt som Sabourjian; et jødisk navn der betyder (tøj) væver.

Den korte notits der er skriblet på kortet antyder at hans familie ændrede sit navn efternavn til Ahmadinejad da den konverterede til Islam efter hans fødsel.

Sabourjian-familien stammer fra Aradan, byen hvor Ahmadinejad er født, og navnet er afledt af 'Sabour-væveren', det persiske navn for det jødiske religiøse Tallit tørklæde. Navnen står endda på listen af reserverede navne for iranske Jøder der er udarbejdet af det iranske indenrigsministerium.

Eksperter påstod i går aftes at Ahmadinejads tradition for hadefulde angreb på Jøder2) kunne være en måde hvorpå han forsøger at skjule sin fortid.

Ali Nourizadeh fra Centret for Arabiske og Iranske Studier, sagde; 'Dette aspekt af Mahmoud Ahmadinejads baggrund forklarer en hel del om ham.

'Alle familier der konverterer til en ny religion tager sig en ny identitet ved at fordømme deres gamle tro.' 3)

'Ved at komme med antiisraelske udtalelser forsøger han at slippe for mistænksomhed over sine jødiske forbindelser. Han føler sig sårbar i et radikalt Shiamuslimsk samfund.'

En ekspert i iranske forhold bosat i London sagde at 'jian' endelsen i et navn udtrykkeligt viser at familien havde været praktiserende Jøder.

Sabourjian et velkendt jødisk navn

'Han har ændret sit navn af religiøse grunde, eller det har hans forældre i hvert faldt, ' sagde den iranskfødte Jøde der bor i London. 'Sabourjian er et velkendt ødisk navn i Iran.'

  Ahmadinejad hilser rabbiner i Teheran
  Ahmadinejad hilser rabbiner i Teheran
   
 
   
 
  Ahmadinejad: Holocaust & die Zionisten (EL-Kuds-Tag, Teheran, 18. September 2009) - Teil 1 (Tyske undertekster)
   
 
  Ahmadinejad: Holocaust & die Zionisten (EL-Kuds-Tag, Teheran, 18. September 2009) - Teil 2 (Tyske undertekster)

En talsmand for den israelske ambassade i London sagde at den ikke beskæftigede sig med Ahmadinejads baggrund. 'Det er ikke noget vi diskuterer,' sagde talsmanden Ron Gidor.

Den iranske leder har ikke benægtet at hans navn blev ændret da hans familie flyttede til Teheran i 5o'erne. Men han har aldrig afsløret hvad den blev ændret fra eller har talt om grunden til navneforandringen.

Familiemedlemmer har tidligere sagt at en blanding af religiøse grunde og økonomisk pres tvang hans far Ahmad, der var smed, til at ændre navnet da lille Mahmoud var fire år gammel.

Den iranske præsident voksede op og uddannede sig til ingeniør med en grad i trafikstyring. Han tjente i den Revolutionære Garde før han skabte sig et navn i politiske kredse i hovedstaden.

Under dette års præsidentielle debat i TV, blev han tvunget til at indrømme at han havde taget navneforandring men han ignorerede spydighederne.

Men Mehdi Khazali, en blogger der havde opfordret til en undersøgelse af Ahmadinejads rødder blev arresteret i sommers.

Mahmoud Ahmadinejad har regelmæssigt givet udtryk for indædt kritik af Israel, satte spørgsmålstegn ved landets ret til at eksistere, og benægtede holocaust4). Britiske diplomater forlod sidste måned et FN-møde efter den iranske præsident tog afstand fra Israels folkedrab, barbari og racisme.'

Benjamin Netanyahu kom med en emotionel ladet anklage mod den iranske leder på det samme FN-møde6).

'I går talte manden der kaldte holocaust en løgn fra denne talerstol,' sagde han. 'Kun 60 år efter holocaust, forlener i legitimitet til en mand der benægter mordet på seks million Jøder mens han lover at udslette den israelske stat, jødernes stat. Sikke en skændsel. Sikke et hån mod de Forenende Nationers Charter.' 5)

Mahmoud Ahmadinejad har hele tiden haft sine meninger om nazisternes forsøg på at udslette den jødiske race. 7)

'De har skabt en myte, som de kalder massakren på Jøderne og de anser det som et princip der står over Gud, religioner og profeterne,' sagde han på en konference om holocaust der fandt sted i Teheran i 2006.

Kilde:

Telegraph 3 oktober 2009 - Mahmoud Ahmadinejad revealed to have Jewish past (Damien McElroy and Ahmad Vahdat)'

Fodnoter

1) giftige angreb på den jødiske verden og 2) hadefulde angreb på Jøder - Ahmadinejad har mig bekendt aldrig nogensunde angrebet 'den jødiske verden', han har angrebet Zionismen og staten Israel. Han har heller aldrig sagt at Israel skulle slettes af landkortet som det er fremført masser af gange. Fejloversættelse | Holocaustkonference i Teheran

3) ny identitet ved at fordømme deres gamle tro. - Så vidt mig bekendt har Ahmadinejad aldrig ytret sig negativt om den jødiske tro..

4) og benægtede holocaust. - Den and har været fremført til uendelighed. Ahmadinejad har sat spørgsmålstegn ved om holohistorien nu også passer, og har kaldt den en myte. Der er ikke noget med at han har benægtet at Jøder blev forfulgt og i et vist omfang udryddet. Han har med rette spurgt, hvorfor man i vesten smider folk i fængsel for at sætte spørgsmålstegn ved den propagandistiske udlægning af 'holocaust', og hvorfor det er Palæstinenserne der skal betale prisen for tyskernes ugerninger.

5) Sikke et hån mod de Forenende Nationers Charter - Israel skal vist nødigt tale om at håne de forenede nationers charter. Israel er det land der har blæst på allerflest FN resolutioner.

6) Israels Netanyahu fremlagde forfalskede dokumenter for FN

7) Nazisternes forsøg på at udslette den jødiske race - Nazisterne lod titusindvis af Jøder udvandre, og ville have ladt endnu flere udvandre hvis ikke zionisternes organisationer og tredje landes politikker havde smidt grus i maskinen. Desuden boede der millioner af Jøder spredt ud over hele verden i områder tyskerne ikke kontrollerede. Det er svært at opretholde påstanden om at tyskerne forsøgte at 'udrydde den jødiske race'.

Relateret:

Rumours that Mahmoud Ahmadinejad's family converted to Islam from Judaism are false.
In fact, they are proud Shias
The Guardian 5 oktober 2009 - Ahmadinejad has no Jewish roots (Meir Javedanfar)

Jerusalem Post 6 juli 2009 - Iranian Jews in Israel prefer Ahmadinejad

Politiken 3 oktober 2009 - Ahmadinejad har jødiske aner (Jonatan Lykke-Olesen)

Berlingske Tidende 3 oktober 2009 - Avis: Ahmadinejad har jødiske rødder (Ritzau)

Politiken 24 september 2009 - Ahmadinejad: Israel står for slaveri

Balder.org - Mahmoud Amadinejads speech at United Nations Septemebr 23, 2009

Balder.org - Beviser for holocaust: Israels Netanyahu fremlagde forfalskede dokumenter for FN

Balder Blog 23 juni 2009 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad

Balder.org 24 juni 2009 - Fuld Transskription af DR Deadline 22 juni 2009, Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli

 


Print Post