Opdatering: Bente Nygaard Sønderskov Damhave blev valgt ind i Nyborg byråd med 141 personlige stemmer, næst efter nr. 1 på listen Carsten Bredtved Kudsk, der fik 578. Se resultaterne for DF i Nyborg. Hjertelig til lykke til Bente og tak for hjælpen til Lars Grønbæk Larsen og Vederfølner.

  Bente Damhave - DF, Nyborg
  Bente Damhave - DF, Nyborg
  Poul Lindholm Nielsen - Partisekretær
  Poul Lindholm Nielsen - Partisekret.
 
  Carsten Kudsk - Lokalformand

Bente bedst i byrådet

Nogle borgere i Nyborg mener at Bente Damhave fortjener en plads i Nyborg byråd, og har oprettet en støtteforening ved navn 'Bente bedst i byrådet' der skal hjælpe hende med at føre kampagne til kommunalvalget den 17. november.

Det behager dog ikke visse kredse i det folkeparti der efterhånden er ved at fjerne sig en del fra folket:

Poul Lindholm Nielsen Dansk Folkepartis partisekretær:

Da jeg her til morgen blev opmærksom på at der var den kontakt imellem Lars Grønbæk Larsen og Bente Damhave, så kontaktede jeg Bente Damhave om at hun omgående skulle afbryde enhver forbindelse.

Hvis man ikke retter sig efter vores påbud kan man få en skriftlig advarsel i første omgang, og så kan man blive ekskluderet, det er konsekvenserne.

Christian Klitholm Jessen TV2 Fyn:

Lars Grønbæk Larsen er medlem af Vederfølner, og stiller desuden op for regionsvalget for 'Frit Danmark' . Begge organisationer ligger langt ud på højrefløjen.

Hovedmål: Indvandrere og flygtninge skal så vidt muligt ud af Danmark. Dansk Folkeparti ønsker ikke at blive sat i forbindelse med folk der står for de synspunkter.

Lokalformand Carsten Kudsk:

Ja min holdning er at alle former for yderligtgående grupper dem tager jeg skarpt afstand fra. Der er ingen af mine medlemmer overhovedet der skal have noget med de yderliggående grupper at gøre..

 

Og således gentager historien sig. Dem der aldrig blev stuerene og så alligevel, og så alligevel ikke helt tager afstand fra vækstlaget.

Medierne dikterer hvem der er stueren og hvem der er 'på den yderste højrefløj', hvilket selvfølgelig er noget slemt.

Tager Carsten Kudsk afstand fra mennesker der vil have så mange flygtninge og indvandrere som muligt repatrieret ?

Var det ellers ikke nogenlunde Dansk Folkepartis politik, eller er jeg virkeligt blevet holdt for nar de sidste mange år?

1 oktober 2009 TV2 Fyn - Dansk Folkeparti Topstyring Bente Damhave, Lars Grønbæk Larsen

2 oktober 2009 TV2 Fyn
Poul Lindholm Nielsen og Carsten Kudsk, Dansk Folkeparti: Bente Damhave skal makke ret

 

Relateret:

Voldsautonome stiller op for Enhedslisten - Billederne er udsnit - Klik billedet for at se det hele
Jean-Martin Rundstrøm Christensen Jean-Martin Rundstrøm Christensen - SUF - yderst til venstre Julie Aagaard Povlsen - EL
Jean-Martin Rundstrøm Christensen Jean-Martin SUF - yderst til venstre Julie Aagaard Povlsen - EL, BZ Årh.
 

Uriasposten 7 november 2009 - Enhedslisten opstiller venstreekstremister i Horsens

Junikredsen 6 november 2009 - Enhedslisten opstiller voldsautonome

Vederfølner 5 november 2009 - Råd til Pia Kjærsgaard (Poul Vinther Jensen)

Politiken 5 november 2009 - Pia Kjærsgaard er tavs om højre-flirt

Bente Damhave forsvarer sig; læs og se klip på Altermedia Danmark
Altermedia Danmark 2 oktober 2009 - Dansk Folkeparti og Vederfølner i medierne: En storm
i et glas vand

Vederfølners hjemmeside - Vi holder øje med Danmark

Vil ikke afbryde forbindelsen - Men Bente Damhave har ikke tænkt sig at afbryde forbindelsen til Vederfølners formand. Torsdag sagde hun til TV 2/FYN, at hun tager imod støtten med "kyshånd", og at det er dejligt, at nogle borgere synes, at hun laver en "rigtig politik". Og hun har ikke nogen problemer med støtten fra foreningen. "Jeg tilsidesætter jo heller ikke folk på baggrund af, at de er alkoholikere eller går til gymnastik om tirsdagen," forklarer hun.
TV2 Nyhederne 2 oktober 2009 - DF-politiker risikerer eksklusion

Partiet havde opstillingsmøde torsdag aften. Her blev Partiets Lokalformand i Nyborg, Carsten Kudsk, valgt som spidskandidat til opstillingslisten til kommunalvalget i november i år. Det nye byråd skal træde sammen til årsskiftet. Bente Damhave endte på en 8.-plads af otte mulige. Ved første afstemning blev Carsten Kudsk nummer et, og Bente Damhave nummer to.
Faaborg Amts Avis 2 oktober 2009 - Bente Damhave vraget som DF-kandidat (Claus Kallerup)

Dansk Folkeparti - Bente Damhave | Cached versionen

Balder Blog 10 juni 2006 - Demonstrationerne i dag lørdag den 10 juni i Svendborg og Gellerup får kæmpestor medieopmærksomhed

Balder Blog 16 maj 2006 - Lars Grønbeck Larsen fra de Nationale Liberale forfulgt gennem Svendborgs gader af køllebevæbnede autonome 

Balder Blog 12 maj 2006 - Lars Grønbæk Larsen formand for de Nationale Liberale i spændende udsendelse på TV2-Fyn

Balder Blog 1 maj 2006 - Efterspil Svendborg demonstration: Brutalt politioverfald på festdeltagere

Balder Blog 22 april 2006 - Rødfascisterne fik med politiets hjælp overdraget retten til at demonstrere i Krøyers Have i Svendborg

Balder Blog 22 april 2006 - Svendborg: AFA rødfascister øver hærværk mod De National Liberales fmd. Lars Grønbæk Larsen bopæl

Balder Blog 21 april 2006 - Demonstration i Svendborg i Krøyers Have lørdag 22 april kl 14 -16 Temaet er: Akkari og Laban UD af Danmark


Print Post