Ron Paul om den pludelige opstandelse over 'afsløringen' af Irans nye facilitet i byen Qom, der har været kendt siden 2006. Ron Paul siger at Iranerne har opført sig helt efter reglerne, at hysteriet kun er en forvarsel på nye krigeriske planer, på lige fod med beskyldningerne mod Irak om at være i besiddelse af 'masseødelæggelsesvåben'. Den eneste der har gavn af det seneste neokonservative krigeriske hysteri er Kina, siger det amerikanske kongresmedlem og tidligere præsidentkandidat
Ron Paul.

Ron Paul on the Iranian Nuclear Program
 
Judge Andrew Napolitano on Iran War Rhetoric
 
Ahmadinejad: Obama will regret his statements
 

Tyske politikere vil have Ahmadinejad for krigsforbrydertribunal i Haag

Jødisk inkvisition tog sig af sindelagskontrollen på den tysk valgaften

  Angela Merkel - Zions tro tjenerinde
  Angela Merkel - Zions tyske feltmadras
Nazisme yt - Nazionisme nyeste mode
 

Præsident Ahmadinejad skal foran den internationale domstol i Haag, mener Israels tyske livegne efter utilsløret opfordring fra den den jødiske sindelags-kontrol-kommission. Hvor ironisk at tyskerne for at sone deres forfædres forbrydelser tvinges til at sælge militært isenkram, som de atomubåde der i værste fald kan bruges til at true resten af verden med nuklear død og ødelæggelse, til et land der ledes af en stribe racistiske krigsforbrydere og efterkommere af terrorister, som har sin helt egen spidsfindige version af Nürnberglovene, og etnisk udrensning som værktøj på vej til Storisrael.

Men ikke nok med at tyskerne er underlagt jødisk kontrol. Også danske fritænkere kan snart blive offer for den internationale Jødedoms grænseoverskridende ambitioner om at kontrollere historieskrivningen, der bl.a. er så vigtig for at opretholde de populære løgne om Israels oprettelse og Hollywoodversionen af 'holocaust'. Den 6 oktober afholdes der en kongres i EU parlamentet hvor der agiteres for fuld implementering af EUs nye love om sindelagskontrol. At denne sindelagskontrol samtidigt arbejder for en kommende muslimsk magtovertagelse synes ikke at forstyre Jøderne der kun anser deres egne kortsigtede etniske interesser. Mere

Hvad er anklagen?
Det latterlige 'spørgeskema' foreslår at Ahmadinejad kommer for den Internationale Domstol, men ulejliger sig ikke en gang med at konkretisere hvad anklagen går ud på... At de tyske politikere 'er enige' må vel kunne kaldes noget af en overdrivelse. Man kunne derimod fremføre at tilslutningen til de af jøderne ønskede erklæringer er noget spinkel. Der gemmer sig heldigvis stadigvæk frihedskæmpere i Tyskland, helt ind i CDUs egne rækker, hvilket blev demonstreret den gang Martin Hohmann gav Jøderne en kage ef egen dej i 2003. Selvfølgelig blev han jordet. Men nye patrioter som Hohmann vil melde sig i fremtiden, og pege på det urimelige i at flere og flere tyskere må leve på vand og brød, mens de tyske skatteydere finansierer det jødiske herrefolks ekspansionisme, etniske udrensninger og zionisternes krigshetz, der endnu en gang truer med at sætte verden i brand.

Tyskerne lider åbenbart så alvorlig af stockholmsyndromet at de har forelsket sig helt og holdent i deres gidseltagere, og holder sammen i tykt og tyndt uanset hvor meget vanvid de bliver bedt om at deltage i.

Berlin (JTA) September 27, 2009: De fleste tyske politikere er blevet enige om at Irans præsident burde stå foran den internationale domstol i Haag.

På valgaftenen i Tyskland har medlemmer af de fleste større politiske partier besvaret et spørgeskema omkring 'kampen mod antisemitismen', og politikken overfor Iran, der blev omdelt af 'Det koordinerende Komité af Tyske Ikke-Regeringsorganisationer Mod Antisemitisme' og Det Tysk-Israelske Samfund Berlin-Potzdam.

Adskillige der udfyldte spørgeskemaet var enige med det jødisk/zionistiske kontrolorgans forslag om at Mahmoud Ahmadinejad skulle fremstiles foran den internationale domstol i Haag.

De jødiske og zionistiske organisationer offentliggjorde de første resultater af deres banebrydende sindelagskontroltest i torsdags. Alle de større partier knipsede og bøjede, og 22 særlig medtagne patienter svarede individuelt.

Kansler Angela Merkel skrev den 22 september til Det koordinerende Komité af Tyske Ikke-Regeringsorganisationer Mod Antisemitisme, og takkede for 'deres vigtige arbejde i kampen mod antisemitismen', og understregede at hendes parti; Kristendemokraterne (CDU) havde til hensigt at forblive vagtsomt overfor 'alle former for antisemitisme, specielt nye former af anti-israelisme anti-semitisme, ifølge en pressemeddelelse fra det jødiske sindelagskontrolpolitiburo.

Såvel CDU som dets partner i den nuværende regeringskoalition; det Socialdemokratiske parti sagde at hun var for hårdere sanktioner mod Iran og dets ledere.

To tredjedel af dem der udfyldte skemaet sagde at de var for kraftigere sanktioner mod Iran; én tredjedel undlod at stemme, specielt medlemmer af De Grønne og de tidligere DDR kommunister i partiet Die Linke.

Trekvart af dem der besvarede spørgeskemaet var for et forbud mod Hezbolla-aktiviteter i Tyskland og resten af Europa.

To tredjedel af dem der udfyldte skemaet ville gerne bringe repræsentanter for det iranske styre for den internationale domstol i Haag.

 

Kilde:

Jewish Telegraph Agency 27 september 2009 - German politicians want Ahmadinejad tried in the Hague


Relateret:

  Smash ZOG!

Politiken 28 september 2009 - Iran tester endnu farligere raketter (Ritzau)

Politiken 27 september 2009 - Iran afprøver missilangreb (Maj Susanne Junker)

Politiken 26 september 2009 - Iran giver lov til besøg på nyt atomanlæg (Ritzau)

Tyskerne trætte af herrefolkets krav:

Balder Blog 21 september 2008 - Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden

Balder Blog 28 maj 2008 - Tysklands Jødiske Råd kræver delstaten Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet

Balder Blog 14 juni 2008 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Balder Blog 13 marts 2008 - Tysk regeringskontakt: Tyske børn lider af holocausttræthed  

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR fyrer den populære skærmtrold Eva Herman

Balder Blog 25 juni 2007 - Abortmodstand: Tysk Præst Johannes Lerle dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse 

Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knobloch fingeren

Mosaisk Upps - Martin Hohmann: Retfærdighed for Tyskland - Den tyske nationale festdag den 3. oktober 2003


Print Post