Turkey applied in 2005 to become an observer member of the European Gendarmerie force. During the High Level Interdepartmental Committee (CIMIN) meeting in Paris on the 13 of May 2009, Turkey was accepted as an observer country. Both CIMIN and Turkish Ministry of Foreign Affairs stated that: “Turkey's participation in the force will constitute another value in addition to its contributions to international security".

Skulle der opstå uroligheder i et af medlemslandene i anledning af ting som tvivlsomme bankforretninger, 'bailouts' og andre korrupte handlinger fra regeringer, behøver vi ikke længere at vente på at FN skal gribe ind.

Det Europæiske Gendarmeri er parat til at opretholde lov og orden hvis medlemsstaternes magtapparat ikke selv kan holde befolkningen under kontrol.

I dag den 16 september offentliggjorde European Gendarmeri Force en meddelelse hvorfra her lidt pluk:

European Gendarmerie Force (EGF) er et initiativ fra 5 EU medlemsstater, Frankrig, Italien, Holland, Portugal, og Spanien. I 2008 blev også det rumænske gendarmeri fuld medlem af EGF. Derefter omfatter EGF 6 medlemsstater.

'EGF er et svar på nødvendigheden af at stille et multinationalt og effektivt redskab til rådighed der hurtigt vil kunne udføre hele spektret af sikkerhedsopgaver, enten selvstændigt eller sammen med militærintervention.

Til rådighed for EU, FN, NATO, OSCE, og andet

EGF vil kunne operere for det internationale samfund som et værdifuld operationelt instrument for 'krisemanagement', først og fremmest for EU, men EGF vil også være til rådighed for internationale organisationer som NATO, FN, OSCE og særlige koalitioner.

Tyrkiet tager del i EGF som observatør...

Læs mere her:

Wiseup Journal 16 september 2009 - EU’s International Military Police Force (EGF) Can Squash Public Disobedience

EGF - European Gendarmerie Force’s FAQ page

Relateret:

Euro-med 27 september 2009 - LissabonTraktaten II. Diktaturets Ansigt: EU Forbereder Sig På Bevæbnet Gendarmeri Mod Traktat-ulydige Befolkninger

Balder Blog 12 oktober 2008 - Lovens Tyranni - Euro-politikorpset og den Europæiske Arrestordre 

Balder Blog 3 august 2008 - Den svenske hær holdt borgerkrigs-øvelser mod fiktiv nationalistgruppe 


Print Post