Den gode Reichspropagandaminister har fundet en værdig efterfølger i det danske (?) Ritzau, der virkeligt forstår at give en historie den ønskede drejning. Således bliver tusindvis af voldelige autonomes gadekampe med politiet en næsten retfærdig følge af nogle få højreorienteredes småmanifestationer rund omkring.

 

At den venstreekstremistiske propagandacentral Politiken, der for tiden ligefrem dyrker venstreekstremister som Rune Engelbreth Larsen og propagandister for lovbrud som Per Ramsdal, Kirkeasyl, samt de af DR selv håndopfostrede 'kunstnere', og resten af det venstreekstremistiske ros trykker Goebbels eleven Ritzaus forfinede misinformation kan ikke undre. Men at Jyllands Posten også stadigvæk trykker Ritzaus betændte propagandahistorier er tankevækkende. Men først en oversættelse af en artikel fra den tyske blog Politically Incorrect:

Ballade under Schanzenfest

Politiet gjorde som den sort-grønne senat i Hamborg ville have det; holdt sig væk fra Schanzen-festen, og tillod atter indretning af et 'retsfrit rum', hvor eleverne fra Oscar Lafontaine (Die Linke) og Hans-Christian Ströbele (Grünen) uhindret kunne lege med ild.  Indtil de mere pligtopfyldende under ekstremisterne huskede deres egentlige opgave. Den består nemlig for de Grønne og SED i at spille det utilfredse folk. Og når politiet deeskalerende ser den anden vej, må pøbelen vel selv gå til angreb.

Hamburger Abendblatt beretter:

Angriberne havde ved et vejkryds i nærheden angrebet en politibetjent og derefter angrebet lokalpolitistationen i Stresemannstraße, som derefter tog flugten, forklarede politiet. Derefter havde politiet besluttet sig for at gribe ind. Politiet skønner at der drejede sig om omkring 300 unge ballademagere. Der var sårede og flere blev anholdt. Først om morgenen var situationen igen rolig.

Flere hundrede politifolk gik frem mod festen og drev ballademagerne tilbage ved massiv indsats af vandkanoner. En politihelikopter cirklede over urostedet og oplyste sceneriet med projektører. Fredelige deltagere viste sig skuffet over ballademagerne. 'Det er en skam for det skønne Schanzenfest', sagde en festdeltager.

Sådan så den skønne Schanzenfest ud:

I Schanzen-parken blev et stort lejrbål tændt, hvor i der blev kastet fyrværkeri. Lyden af eksploderende kanonslag kunne høres. Observatører havde det indtryk at autonome var ved at samle sig. Et andet sted eksploderede en røgbombe. Til at begynde med lykkedes det for mere besindige gæster at standse aktionerne. (…)

Politiet, der var parate til fornyede gadekampe ved mørkets frembrud, holdt sig på trods af balladen tidligere på aftenen til at begynde med bevidst i baggrunden, og holdt sig væk.

Men til alt held og lykke lykkedes det så alligevel at provokere til 'politivold', som repræsentanter for de Grønne derefter kunne fordømme med tårevædede protester.

I øvrigt må avisen FOCUS have talt med en anden 'deltager' end Hamburger Abendblatt:

Også denne gang optog mange deltagere billeder af politiindsatsen og fulgte med åbenlyst morskab slagsmålene.

'Totalt vild, jeg har allerede ventet længe', kommenterede en ungdommelig forbipasserende glad da kampene tog fart.'

Det lyder dog meget mere som noget fra det virkelige liv.

Oversat fra:

Politically Incorrect (PI) 13 september 2009 - Krawall beim Schanzenfest


I alle de tyske medier jeg indtil videre har set, er der ret entydig tale om venstreekstremister der som det var forventet i forvejen, da dette er en slags årligt tilbagevendende tradition, starter med 'alternative' gadefester der derefter lige så traditionsmæssigt udarter i ildspåsættelser og gadekampe med politiet.

Men Ritzau agenturet kan få følgende ud af det:

'Mindst seks er blevet såret og 130 anholdt i forbindelse med højreekstremistiske demonstrationer i Hamburg i løbet af weekenden, oplyser politiet. Hundreder af uromagere gik amok i gaderne efter en alternativ, venstreorienteret gadefestival. De angreb fodgængere, øvede hærværk mod biler og smadrede butiksvinduer.'

Hvem er 'de' i den her sammenhæng? Hvem er uromagerne?

'Aftenen forinden blev 12 politifolk og adskillige demonstranter såret, da tilhængere af det højreekstremistiske NPD kastede med sten og flasker mod den venstreorienterede gadefest i Schanzen-kvarteret. En politibetjent måtte affyre varselsskud, efter at omkring 30 personer bevæbnet med jernrør og træstokke angreb politiet.'

Dem der er bekendt med tilstanden i Tyskland, ved at NPD demonstranter aldrig angriber politiet, men snarere har brug for politiet for at beskytte sig mod de altid massivt tilstedeværende nyfascister fra den ekstreme venstrefløj.

Er der nogen der forestiller sig at 20 - 30 højrefløjsfolk angriber omkring et tusinde røde nyfascister med sten og flasker? Eller at NPD folkene angriber politiet med jernrør og træstokke?

Die Welt skriver: Protesterne rettede sig mod den lovligt anmeldte demonstration fra NPD i Hamborg, der dog kun trak et par dusin højreradikale..

Alligevel så overskrifterne i Politiken og Jyllands-Posten sådan her ud:

Politiken 13 september 2009 - Tysk uro ender med 60 sårede og 130 anholdte (Ritzau)
Højre- og venstreekstremister kolliderede flere steder i Tyskland i løbet af weekenden. Det gik hedest til i Hamburg. Mindst seks er blevet såret og 130 anholdt i forbindelse med højreekstremistiske demonstrationer i Hamburg i løbet af weekenden, oplyser politiet.

Jyllands Posten 13 september 2009 - 60 såret - 130 anholdt ved uro i Hamburg (Ritzau)
Mindst seks er blevet såret og 130 anholdt i forbindelse med højreekstremistiske demonstrationer i Hamburg i løbet af weekenden, oplyser politiet.

Jyllands Posten 11 september 2009 - Ballade ved moské i London (Ritzau)
Otte er anholdt, efter det fredag kom til sammenstød foran en moské i London mellem unge og en islam-fjendtlig gruppe. (Løgn fra ende til anden; det var slagsmål mellem venstreekstremister og islamister på den ene side og politiet på den anden side; den 'islamfjendlige gruppe' blev for så vidt den overhovedet kunne komme frem til stedet straks evakueret)

Goebbelskloner

Tusindvis af venstreekstremister laver helt efter de årlige traditioner kæmpeballade i gaderne i hele Tyskland, på samme måde som vi kender det fra Nørrebro. Alligevel forøger de danske Goebbelskloner det til at se ud som om det er højreekstremister der bærer skylden.

Og det er ikke et særligt enestående tilfælde!

Blot for få dage siden kunne man læse i den danske presse at 'ultrahøjreorienterede' havde været indblandet i voldsomme slagsmål foran en moske i Harrow, England. At de 'ultrahøjereorienterede' bestod af ca. 12 fredelige selverklærede antiracistiske mennesker der ikke en gang fik lov til at fuldføre en lovligt anmeldt demonstration mod byggeriet af en gigantisk ny moske i en indvandrerplaget bydel, og ikke havde den mindste andel i balladen kunne man endda læse sig til i dele af den ellers normalt ikke særligt venligt stemte britiske presse.

En britisk Muslim måtte endda komme de demoniserede 'ultrahøjreorienterede' til undsætning, og skrev følgende:

Kommentar på forudindtaget historie i Mail on Sunday fra det muslimske byrådsmedlem Jeremy Zeid:

Ok. Lad os KORRIGERE det der er skrevet, da JEG VAR TIL STEDE for at bakke op om vores moske. Der var allerhøjst omkring 20 'højreorienterede', og de var i undertal med en faktor én til hundred. Volden blev skabt af VENSTREORIENTEREDE der kom udefra, opsat på vold for at 'fremføre deres pointe'. Folk kom alle steder fra, med deres ansigter maskerede som de feglinge de er. Jeg rev flere masker af. [..] The "protest" was a damp squib and the trouble was started by ignorant leftist idiots who were bored at the lack of "action". "Unite Against Fascism", what a joke. Petty revolutionaries and Trots spoiling for a fight. 'Protesten' var en klam affære, og balladen blev startet af ignorante venstreorienterede idioter, der kedede sig over manglen på 'handling'. Unite Agaisnt Fascism, sikke en joke. Skammelige revolutionære og trotskister der opsøger slagsmål.

- Byrådsmedlem Jeremy Zeid (Conservative), Harrow, HMP-Loonybin-England

Alstå ikke en gang en Muslim gad bakke op om avisens modbydelige venstreoorienterede / islamofile fordrejning af virkeligheden!


Schanzenfest Hamburg 12 september 2009
 
Schanzenfest Hamburg 12 september 2009

Relateret:

Hamburger Abendblatt 17 september - Schanzenfest-Sprecher Andreas Blechschmidt rechtfertigt Überfall auf Polizei

Politically Incorrect (PI) 13 september 2009 - Krawall beim Schanzenfest

Altermedia Deitschland 13 september 2009 - Wer hätte das gedacht? – Randale bei Hamburger Schanzenfest

Deutsche Lobby 12 september 2009 - Hamburg: Bürgerkriegsähnliche Zustände mit brennenden Barrikaden und Autos – Warnschuss der Polizei

Der Nonkonformist 11 september 2009 - Gegen NPD: Die “Gutmenschen” randalieren mal wieder

Balder Blog 12 september 2009 - SIOE demo attacked by Muslims and UAF fascists near Harrow Mosque

Balder Blog 6 september 2009 - England: anti-islamisk demonstration i Birmingham angrebet af rødfascister og indvandrere

Vi har i Danmark en fraktion af den internationale organisation, der kalder sig Antifascistisk Aktion eller AFA. Navnet er designet, så enhver kritik på forhånd er mistænkeliggjort og er desuden rent nysprog, idet organisationen netop optræder fascistisk, når den anvender vold mod alle, den ikke kan lide. Der er tale om en veludbygget organisation, der ikke kan undgå at give associa-tioner til 30'ernes Tyskland, hvor SA stod for lignende aktiviteter.
Journalisten 12 august 2009 - Tabu: venstreradikale stormtropper (Frank Ulstrup)

Balder Blog 13 november 2006 - Skandaløs TV2 udsendelse; Dags Dato 13 november 2006 Skammelsen - SIAD 

Balder Blog 13 november 2006 - Skandaleudsendelse fra DR; forherligelse af den ekstreme venstrefløj Cafe Oskar


Print Post