Britisk Søren Pind på borgmesterpost i byen Doncaster

 

Til mange byrådsmedlemmer og parlamentsmedlemmer, det meste af Westminster og hele regeringens overraskelse og rædsel, er Mr. Davies der konsekvent taler lige ud af posen lige blevet en af de mest magtfulde politikere i Storbritannien.

Homoseksuel lobby rasende

Doncaster - Den nyligt valgte borgmester af Doncaster is Syd-Yorkshire, har gjort Storbritanniens magtfulde homoseksuelle lobby rasende, ved at forsøge at tilbageholde lokalt tilskud til årets 'Gay Pride' parade. Støtten for dette års begivenheder i juni fik det blå stempel, men borgmester Peter Davies, et medlem af English Democrat Party, og far til det konservative parlamentsmedlem Philip Davies, har lukket for alt fremtidigt tilskud til den årlige homoparade.

'Jeg er ikke homofob,' sagde han, 'men jeg kan ikke se hvorfor skatteydere skal betale for at fejre nogens seksualitet'.

Davies er kun den anden borgmester af Doncaster der er valgt ved direkte afstemning af vælgerne i stedet for at blive valgt af byrådsmedlemmer.

Vil udrydde politisk korrekthed - Labour og Tories foruroliget

Han førte valgkamp på et program der har alarmeret politikerklassen både på Labour og den Konservative side af parlamentet, hvor i han lovede at 'udrydde politisk korrekthed' overalt i Doncasters lokalstyre.

For at gennemføre dette, har Davies rekrutteret gruppen 'Campaign Against Political Correctness' (CAPC) for at få gode råd til sine planlagte reformer.

En talsmand for CAPC, John Midgley, sagde at ''folk råber på en ende på bølgen af politisk korrekthed i Storbritannien'.

Vi fik foretaget en undersøgelse via ICM, sagde Midgley, der viste at 80% af befolkningen er ved at brække sig over det.

Davies lovede at standse kommunal støtte til 'politisk korrekte initiativer', og at 'nedlægge politisk korrekte ikke-job', så som 'kommunale sammenhængskraft-medarbejdere' og at han ville 'opfordre de tidligere ansatte at finde et meningsfuldt arbejde.'

Bemærk byerne Burnley og Bradford - Byer der ofte er i medierne på grund af raceuroligheder
 

Nedsatte sin egen løn

I sin første uge på posten, indfriede Davies sine løfter ved at nedskære sin egen løn fra £73.000 til £30.000, og reducere antallet af byrådsmedlemmer fra 63 til 21, hvilket sparer byen for 800.000 pund årligt. Han offentliggjorde omgående planer for at nedsætte kommuneskatten med 3%, og fik frasolgt borgmesterlimousinen. Han afsluttede en venskabsby-ordning med 5 byer rund omkring i verden, som han beskrev som 'kun en lejlighed for folk til at flyve af sted og få sig en soldetur på kommunens
regning'.

Kampagnen for ægte undervisning

Under sin kampagne tidligere på året der fandt sted under en bølge af voldelig ungdomskriminalitet, krævede Davies, der er tidligere skolelærer strengere straffe for 'unge voldsmænd.' Som medlem af 'Kampagnen for ægte undervisning' som han var med til at stifte, havde Davies krævet at man vender tilbage til traditionelle metoder i skolerne, der som han siger vil mindske kriminaliteten og genoprette Storbritanniens en gang så berømmede offentlige orden.

Han opfordrede også regeringen til at trække Storbritannien ud af EU, 'for at spare milliarder af pund hvert år og for at få kontrollen over landet tilbage til landets eget parlament.'

Lifesite News 2 september 2009 - Controversial U.K. Mayor Cuts Gay Pride Funding, Pledges End to Political Correctness in Government via National Post (Robert Hardman - Daily Mail)

Unter blinden ist der einäugige könig!

Relateret:

Litauen tager nye skridt mod bøsser og lesbiskes rettigheder og vil forbyde promovering af homoseksualitet.
Politiken 10 september 2009 - Litauen vil tie homoseksuelle ihjel

Balder Blog 9 juni 2009 - Bossen og Bøssen, Jalving og Elbæk - 30 millioner til til homo-eksibitionister i København?

Uriasposten 6 september 2009 - London-borgmester opfordrer englænderne til at faste med muslimerne under Ramadan (Boris Johnson)

Kristeligt Dagblad 6 september 2009 - Borgmester vil have briter til at faste


Print Post