Medierne forsøger at dække over indvandrerbøllers deltagelse!

Opdatering: Nu flere end 90 anholdte! Nu kommer sandheden frem: 'Sammenstødene brød ud i lørdags da en demonstration organiseret af English Defence League stødte på moddemonstranter, deriblandt rødfascister og 'unge af sydasiatisk herkomst', sagde politiet i Midland. Mere på MSNBC

English Defence League demonstrerer i Birmingham - video nederst
 
 
  British by Birth
English by the Grace of God
 
  Maskerede Muslimer overfaldt politiet
 
  Billedere vi kender fra Voldsmose mm.
 
  Både briten øverst, og rastaen nederst, synes det var helt ok. at de unge englændere fra EDL kunne give offentlig utryk for deres meninger. I England er mange ikke muslimske minoriteter lige så træt af muslimerne som de indfødte englændere.
 
   
 
   
 
  Fra EDL demo 8 august 2009 | Video
 
  ULTRAHØJREORIENTEREDE og UNGE

Den britiske endnu ikke særligt kendte antiislamiske bevægelse English Defence League (EDL) afholdt en anmeldt og lovlig demonstration mod islamisk ekstremisme i Birmingham lørdag den 5 august omkring 12:30 lokal tid.

En gruppe på omkring måske 100 unge der er foruroliget over den stigende islamisering gik gennem byen med bannere med paroler som 'Ikke flere moskeer', 'Islamiske Ekstremister Ud', og 'Make Britain Safe'. Nogle bar T-shirts med påskriften: 'British by Birth - English by the Grace of God'.

Som sædvanligt blev de fredelige demonstranter mødt af talrige venstreekstremister bl.a. fra den voldelige kommunistiske gruppe United Against Fascism og indvandrerbøller, der råbte de lige så sædvanlige slogans som 'Nazi Scum', kastede med flasker og andet skyts, hvorunder også politiet var mål. De unge aktivister fra den Engelske Forsvarsliga bar også på israelske flag.

Et øjenvidne rapporterer

Politiet var massivt til stede, og nåede de at holde parterne adskilt, indtil en gruppe indvandrerbøller nåede at komme tæt på demonstranterne og satte ind med forhånende tilråb.

Da havde de brave patrioter fået nok, og brød ud for at konfrontere indvandrerne, der tog benene på nakken og flygtede.

Gamle 'unge', og unge 'ultrahøjreorienterede'

I rapporter fra BBC og andre kontrollerede medier nævnes der ikke noget om deltagelse af indvandrerbøllerne, hvis massive tilstedeværelse dog dokumenteres af både videoer og fotos. Nogle af indvandrerne og rødfascisterne var maskerede med skihuer.

Sjovt nok betegnes rødfascisterne og muhamedanerne i nogle af msm-rapporterne som 'unge', selv om det fremgår tydeligt af optagelserne at især gruppen af rødfascister havde mange lidt ældre deltagere, og EDL medlemmerne tydeligvis var unge, men blev kaldt 'right wing protestors', og i Politiken endda 'ultrahøjreorienterede'.

Flere end tyve blev anholdt af politiet, det er endnu ikke kendt hvordan anholdelserne fordeler sig mellem de unge aktivister og rødfascisterne og deres muslimske venner.

Det hjemlige talerør for venstreekstremister, dagbladet Politiken kalder oven i købet uden nogen som helst anledning den Engelske Forsvarsliga for 'ultrahøjreorienterede'. Noget der end hverken i BBC's og de andre britiske mediers rapporter eller på foreningens hjemmeside er dækning for.

Der er snarere tale om en gruppering der kunne ligge tæt op af vores hjemlige SIAD (Stop Islamiseringen af Danmark).

På foreningens hjemmeside forklares at man kun er imod islamiske ekstremister og ikke almindelige muslimer, at racister ikke er velkomne og racistiske kommentarer er bandlyste på foreningens internetforum.

Citat fra EDL's hjemmeside:

'The EDL will not tolerate any racist or Islamaphobic behaviour on this forum. We are against Islamic Extremists and all that they stand for, but do not want innocent Muslims being victimised or abused.'

I artikler hvor demonstrationer annonceres, lægges der stor vægt på samarbejde med politiet, civiliseret opførsel, samt trues der med omgående eksklusion, såvel af foreningen som fra demonstrationer ved uhensigtsmæssig opførsel.

Foreningen består efter hvad der vises på videooptagelserne, hovedsageligt af gennemsnitlige britiske unge, der ses ingen skaldede hoveder, støvler eller provokerende symboler.

Den Engelske Forsvarsliga har ifølge egen forklaring ingen bånd til Storbritanniens eneste større nationaltsindede parti British National Party (BNP), og BNP har til gengæld offentliggjort en meddelelse om at enhver der deltager i den Engelske Forsvarsligas aktiviteter bliver ekskluderet af partiet, da man tilsyneladende er bange for hvad provokatører eller 'landsbytosser' kan finde på af ting og sager der kunne skade det nu veletablerede parti, der er repræsenteret i byråd i over hele Storbritannien
og har to repræsentanter i EU-parlamentet.

At dette ikke er en uvæsentlig fare kan blandt andet læses i min postering fra i fredags, der handler om at en muslimsk leder havde løjet sig til både brandstiftelse og kidnapning, efter hans påstand forøvet af BNP aktivister, nu er blevet anholdt og sigtet for falsk anmeldelse.

De sædvanlige solidaritetserklæringer fra borgerskabet, præster, politi og medier samt beskyldninger mod det nationaltsindede parti, kom straks efter den muslimske løgnhals ret utroværdige historie, der uden at der var skyggen af bevis straks blev taget for gode varer.

Forsigtighed påkrævet

Der er dog også den mulighed at en organisation som English Defence League er sat i verden af bagmænd der gerne vil tage vinden ud af sejlene på det stadigt mere succesrige British National Party.

Slagord, som 'vi er ikke BNP', og 'vi er ikker racister' kunne også se ud som et indirekte forsøg på at miskreditere det eneste reelle og realistiske Britiske alternativ, som er BNP.

At man føler sig nødsaget til at skjule sig bag et israelsk flag styrker hellere ikke troværdigheden. Det er noget dobbeltmoralsk at lægge afstand til BNP fordi det angiveligt er racistisk (benægtes
af partiet
), og samtidigt støtte / læne sig op ad den bevisligt småracistiske stat Israel.

 

Mere opdatering:

Øjenvidne Sarah Edwards, der havde låst sig inde i en cafe med snesevis af andre handlende, sagde: 'Vi så pludselig, hvad der må have været omkring 200 indvandrere løbende ned ad gaden, kastende med mursten'.

'De kom ud af ingenting, og løb i retning af pubben, hvor aktivisterne fra English Defence League opholdt sig. De var maskerede, og de råbte og skreg'.

'Vi var meget bange. Vi frygtede for vore liv, og vi måtte løbe ind i cafeen, så vi ikke kom til skade'.

'Det er chokerende at se dette i vore gader'.

Mail.net 5 september 2009 - Anti-fascists clash with right-wing protesters in Birmingham (+ video)

Kilder:

Moskeer brugt som kommandocentral: Muslimske ledere opfordrede muhamedanerne til at konfrontere den lovlige demonstration fra English Defence League
New English Review 7 september 2009 - Race riot flared after Muslims were urged to confront right-wing protests

Daily Mail 6 september 2009 - Police arrest 30 after violent street clashes between anti-fascists and right-wing 'English Defence League' protesters in Birmingham (gode billeder!)

BBC 5 september 2009 - Clashes with right-wing protesters (med video)

Google News 5 september 2009 - Rival protesters clash on streets

Sky News 5 september 2009 - Street Fights Erupt At Right-Wing Protest

Politiken 5 september 2009 - 20 anholdt ved demonstration i Birmingham

Hjemmeside - English Defence League - Peacefully Protesting Against Militant Islam

BNP 3 september 2009 - The English Defence League — A Statement from the BNP’s National Organiser

Andre: Lionheart’s report | Gates of Vienna

Alexa: Online Since - No Data, No contact information available.

Englishdefenceleague.org users come from these countries:

73.7% United Kingdom
6.4% Israel
5.1% New Zealand
14.7% OTHER

Englishdefenceleague.org traffic rank in other countries:

43,027 Israel
27,266 New Zealand
40,719 United Kingdom

More Alexa

Spokeswoman in Birmingham:
Leisha Brookes

English Defense League protest in Birmingham September 5 2009 (ITN Video)
 

Relateret:

Stop Islamisering af Europa (SIOE) angrebet af rødfascister i London
Politiken 11 september 2009 - Demonstration ved moske i London ender i ballade

SIOE demonstration i England lige ude foran moskéen i Harrow, der planlægges at blive den største moské i England, indtil den kæmpestore London moské bliver bygget.
Kl. 16.15: Politiet er allerede mødt talstærkt op foran moskéen i Harrow. Der rapporteres om omkring 500 betjente i området.
Kl. 18.15: Politiet har sagt til Stephen Gash fra SIOE at demonstrationen bliver aflyst! Der står over 1000 hovedsageligt muslimer med "mord i øjnene" som politiofficeren udtrykte det. Politiet kan ikke magte opgaven, da de "kun" er ca. 500 mand. Og politiofficeren vil ikke risikere at hans mandskab bliver dræbt.
Kl. 18.25: Stephen Gash fra SIOE er blevet præventivt anholdt. Politiet forklarer det med at det er for at undgå forstyrrelse af den offentlige ro og orden og tilbageholder ham lige nu på politistationen... fra SIAD

Mordtrusler mod britisk blogger Paul Ray, alias 'Lionheart'
Brussels Journal 9 september 2009 - A Protest Attacked; A Blogger Threatened With Execution

Balder Blog 4 september 2009 - England, islamist Noor Ramjanally: BNP folk kidnappede mig - Arresteret for falsk anmeldelse

Balder Blog 1 september 2009 - England: Politirapporter viser at hver femte morder er indvandrer  

Balder Blog 28 august 2009Venstreekstremister overfaldt Norgespatrioternes Øyvind Heian - skoledebat aflyst | Ny ballade om Norgespatrioterne - Lokalavis kritiseres af skoleinspektør for at hænge elever ud: NRK: Føler seg misbrukt av avis | Dokument Norge

Balder Blog 10 juni 2009 - England: Nick Griffin British National Party’s leder overfaldet af venstreekstremister

Balder Blog 23 maj 2009 - England: Muslimske uromagere til angreb på valgplakater (Med kort men god valgvideo fra BNP! Se den!)

Balder Blog 15 april 2009 - Britisk avis trykker ‘racismeoffers’ opdigtede beskyldinger mod BNP aktivister

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke (Det samme siger den hollandske sikkerhedstjeneste)

Balder Blog 15 marts 2009 - Politisk vold ved vælgermøde i England - BNP-medlem Tony Ward overfaldet med hammer


Print Post