Allerede i juni havde han påstået at have været udsat for et brandattentat. Borgmester, præster, skolelærere og politifolk deltog i bønnemøder i protest mod det 'ekstreme højre'.

 

 

  Noor Ramjanally - Loughton
  Noor Ramjanally (36) - Taqijya
 
  Video The Guardian: Muslim Leader Abducted at Knifepoint for Holding Prayer Meetings
Police: Investigated as hate crime
 
  BNP folder - Ikke flere moskeer i Loughton!
   
  I Loughton kender man alt til kulturberigelse!
  Anthony Green 35 Loughton Essex & Carl Dobson 23 Stratford London - Murder
  Anthony Green 35 Loughton Essex & Carl Dobson 23 Stratford London - Rappers kill fan

Daily Mail 4 september: En leder af det muslimske samfund; Noor Ramjanally er blevet arresteret 'for at pervertere retssamfundet'.

Noor Ramjanally (36) der påstod at han var blevet bortført af to knivbevæbnede mænd, transporteret i et bagagerum, og efterladt i Epping Forest-skoven in Essex, og at han blev truet til at standse sine religiøse aktiviteter, er blevet arresteret for falsk anmeldelse [perverting the course of justice].

British National Party (BNP) er blevet beskyldt for at puste til racespændinger i området, efter partiet udgav en folder om Noor Ramjanally muslimske organisation i Loughton.

Efter at den påståede bortførelse fik stor medieopmærksomhed blev den det store samtale emne blandt Muhamedanere såvel lokalt som nationalt.

Men i dag blev Noor Ramjanally så anholdt beskyldt for at have opfundet hele historien.

Politiet i Essex

En talsmand for politiet i Essex sagde: 'En mand er blevet anholdt i forbindelse med en igangværende politiundersøgelse af en påstået bortførelse i West Essex.'

'Mandag den 24 august blev politiet kontaktet af en mand der sagde at han var blevet bortført fra sit hjem i Vally Hill området i Loughton.

'Torsdag den 3 september arresterede politiet en 36 årig mand fra byen, mistænkt for at have indgivet falsk anmeldelse.'

Den løgnagtige muhamedaner havde også påstået at hans hjem i Loughton var blevet udsat for et brandattentat i juli, og at han havde modtaget hademails der truede hans familie.

Noor Ramjanally sagde angående den angivelige bortførelse: 'Jeg har hele det muslimske samfund bag mig nu. Jeg er ikke alene.'

Efter den påståede brandstiftelse deltog højt profilerede personer i kommunen, derunder borgmester Ken Angold-Stephens, præster, lærere og politifolk i et møde i en hal hvor den tvetungede muhamedaner holdt bønnemøder som en demonstration til fordel for sig selv.

Da Noor Ramjanally fortalte om 'bortførelsen' sagde han at han havde været bange for at blive myrdet de bilen stoppede og en af bortførerne sagde: 'lad os gøre det her.'

I stedet for, fortalte han, blev han i stilhed ført langt ud i skoven hvorefter de angivelige BNP folk advarede ham: 'Vi vil ikke have din islamistiske organisation i Loughton.'

Noor Ramjanally der er gift og far til mindst én kulturberiger sagde at han mente at angrebet havde været inspireret af det britiske nationaltsindede parti BNP.

I den seneste udgave af British National Party's avis 'Epping Forest Patriot', der omdeles til mange husholdninger i Loughton protesterede patrioterne mod at islamisten lejede en lokal sportshal fredageftermiddage for at afholde to timer lange bønnemøder.

Under et billede af det britiske flag der er ved at blive spist af en islamisk halvmåne, står der i folderen:

'I dele af det nærtbeliggende Redbridge og øst-London er islamiseringsprocessen næsten komplet. Cockney-kulturen ødelagt og East-Ends berømte sammenhold er kun en blegnet erindring. BNP elsker Loughton, og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt til at sørge for at Islam ikke også infiltrerer vores by.'

BNP der har 4 byrådsmedlemmer i området tror at den islamiske gruppe er et forvarsel for en kommende moske. Folderen bærer overskriften skrevet med store bogstaver: 'Ikke flere moskeer i Loughton' .

Mr. Taqija; undskyld Ramjally, sagde: 'Mændene sagde ikke noget om BNP eller om hvem de var, men det er kun BNP der vil have min islamistiske gruppe ud af London, og tilføjede: 'Jeg tror BNP-kampagnen har inspireret til volden.'

Kilde:

Daily Mail 4 september 2009 - Muslim community leader arrested for making up BNP kidnap story

Hattip Politically Incorrect

Kommentar fra BNP:
'It is a pity that the media who so happily printed and publicised the story without every trying to verify it first, could also not be held culpable for their irresponsible and malicious reporting. “The media’s coverage of the allegations shows their overt racial bias. If I or any other BNP member had come forward to claim that we had been abducted by Muslims, it is highly unlikely that the newspapers would have believed a word we said. “Nonetheless we are happy with the turn of events as it reveals to the general public the extent to which the controlled media is prepared to lie about the BNP.'

BNP 3 september 2009 - Fantasy 'Muslim Abductee' Arrested for Perverting Course of Justice

BBC 27 august 27 august 2009 - Racists kidnapped Muslim leader (se bl.a. BBC interview med det 'stakkels offer for racisterne')

This is London 3 august 2009 - British National Party claim Murray Hall used "as mosque"

Kommentar: Man kommer straks til at tænke på historien om den tyske 'nazijæger' politimester Mannichl der påstod at han var blevet stukket ned med en kniv ved sin egen fordør, af to angivelige 'nynazister', en sag der også straks blev viderebefordret i propagandistisk øjemed de danske medier lige som sagen om den 17 årige 'heltinde' Rebecca Katzschmann der også viste sig at være det pureste opspind, og sagen om brasilianeren Paula Oliveira i Schweiz, senest en sensationsartikel i Politiken om det ungarske nationaltsindede parti Jobbik og den patriotiske bevægelse Magyar Garda der uden videre får skyld for flere mord på sigøjnere, og, og, og, resten af de mange falske 'hatecrimes' der løbende bliver afsløret.


Print Post