Men tallene kan være meget højere, da adskillige politikredse slet ikke registrerer mordernes nationalitet.

Ydermere forholder tallene der præsenteres i denne artikel sig kun til fremmedkriminalitet på baggrund af statsborgerskab, hvilket forklarer den høje andel der udgøres af østeuropæere. Selv om disse tal i sig selv er skræmmende nok, er virkeligheden selvfølgelig langt værre, hvis statistikken havde været baseret på gerningsmændenes etniske herkomst. Selvom artiklen råber nogle skræmmende sandheder, er den også manipulerende da dette er et klart forsøg på at give indtryk af at de fleste mordere er hvide østeuropæere. I den oprindelige artikel vises et billede af en hvid mand som illustration til artiklen.

Daily Mail 31 august: Op mod en femtedel af morderne i England og Wales er af fremmed herkomst viser tal fra politiet. Af 371 personer beskyldt for eller dømt for mord sidste år var 79 fra udlandet, hvilket er mere end 21%.

Udenlandske indvandrere udgør kun (sic!) en tiendedel af den britiske befolkning, hvilket betyder at de statistisk set har to gange større mulighed for at blive sigtet for eller blive fundet skyldig i mord. [avisen brugte her det underlige udtryk 'illegalt drab', i stedet for ordet mord!]

I London er næsten fyrre procent af gerningsmændene i sådanne tilfælde af fremmed eller ukendt oprindelse. [Man skulle tro at journalisten også er af fremmed oprindelse når man læser den oprindelige engelske version! På grund af det ynkelige sprog i denne artikel opgiver jeg visse steder ordret oversættelse]

Kritikere fra oppositionen sagde at oplysningerne afspejler Labour-regeringens manglende vilje til at udvise fremmede kriminelle, og den lethed hvormed kriminelle fremmede kan krydse grænserne.

Polakker, Litauere, Nepalesere, Somaliere, Srilankanere

Den mest almindelige nationaliteter blandt de fremmede der er indblandet i drabssager var polakker derefter Nepalesere, Litauere, Somaliere og Srilankanere.

Omkring halvdelen af de politikredse i England og Wales fremlagde data under loven om aktindsigt [Freedom of Information Act] viste store regionale forskelle.

Værst i London

De højeste tal kom fra London hvor i perioden i år indtil april 2009 [mere sprogforbistring], 93 af de 233 personer der var anklaget for eller havde begået drab enten var udlændinge eller af ukendt herkomst.

I West Mercia var 5 ud af 22 mordere af fremmed herkomst; 22% af dem kom fra Litauen, Polen og Irland. Nottingham viste den samme fordeling med 3 ud af 13 tilfælde.

Flere politikredse registrer ikke udenlandsk kriminalitet

Men nogle politikredse, derunder Cheshire, Humberside, Hampshire, og Merseyside havde ikke registreret noget tilfælde med fremmede drabsmænd. Antallet af fremmede drabsmænd kan således være meget højere, da 11 af 30 politikredse der præsenterede statistikker sagde at de ikke registrerede nationaliteten af hverken mordere eller myrdede, og også andre kredse præsenterede ufuldstændige informationer.

Også det faktum at fremmede mistænkte typisk er sværere at identificere og spore, hvilket betyder at sådanne sager er sværere at løse, gør at andelen af fremmede forbrydere muligvis er betydeligt højere.

Også flere ofre blandt udlændinge

Tallene viste også at fremmede også havde højere sandsynlighed for at blive mordofre. I år udgjorde fremmede 20% af de dræbte i England og Wales i perioden 2007 - 2008, og 13 procent sidste år.

Bekymring over at dømte forbrydere rejser ind i England blev understreget i april i forbindelse med tilfældet Marak Harcar (33), der blev dømt til mindst 25 års fængsel for bortførelse, voldtægt og mordet på forretningskvinden Moira Jones.

Slovakken Harcar fik adgang til England på trods af 13 domme, af hvilke 4 involverede vold. Han bortførte den 40 årige kvinde kun få meter fra hendes bolig den 28 maj sidste år. Hendes halvnøgne krop blev fundet i Queens Park i Glasgow den næste dag.

Den konservative kandidat til indenrigsministerposten Chris Grayling sagde: 'Regeringen har fuldstændigt forfejlet indsatsen mod udlændinges kriminalitet i Storbritannien. Disse tal understreger problemets enorme omfang, men vi ved at regeringen simpelthen undlader at deportere overtrædere, som den burde gøre.'

Tidligere i år advarede chefinspektør Murray Duffin fra Scotland Yards udvisnings og spionageafdeling [Extradition and Intelligence Unit]: 'England er ved at blive en magnet for et stigende antal kriminelle fra tidligere østblokstater der nu er blevet medlem af EU.'

Oversat fra:

Daily Mail 31 august 2009 - One out of every five killers is an immigrant (Matthew Hickley and Jason Bennetto)

 

Relateret:

dansk Balder Blog 21 november 2009 - Denver - USA: 26 racistiske overfald - 32 anholdt for hate crimes   

dansk Balder Blog 18 november 2009 - Scotland Yard afslører at 92% af alle gruppevoldtægtsmænd i London er ikke-hvide

dansk Balder Blog 1 september 2009 - England: Politirapporter viser at hver femte morder er indvandrer

dansk Snaphanen 14 oktober 2009 - Dispatches: Gang rape in Britain

dansk Balder Blog 17 april 2009 - Norge: Alle overfalds-voldtægter de sidste tre år er begået af ikke vestlige indvandrere

dansk Snaphanen 30 april 2009 - Ofrene og de medskyldige - Svenske massevoldtægter

dansk Balder Blog 30 maj 2007 - Fire sorte voldtog og massakrerede ungt hvidt par. Not a HATE CRIME?    

Balder Blog 8 juni 2009 - Video: Mike Savage om mediedækningen af et brutalt mord begået af en bande sorte (Channon Christian & Christopher Newsom)

Altermedia: Racemæssig dobbeltmoral: Etablerede medier presset op i en krog.

Balder Blog 9 december 2007 - Mindehøjtideligheden for Daniel Wretstöm i Salem 2007: Socialdomokraterne hyldede morderne

Balder org 23 oktober 2006 - Historierne vi ikke læser om i den danske presse: Bestialsk drab for retten i England (Kriss Donald, Anthony Walker)

Balder org 25 februar 2006 - Ilan Halimi, fransk Jøde torteret og myrdet af indvandrerbande

Balder Blog 23 februar 2006 - Fransk Jøde torteret og myrdet af indvandrerbande

Balder org - Mord på hvide begået af indvandrere

Balder org - The murder of white Europeans by immigrants


Print Post