Dette her kunne måske tjene som inspiration for danske nationaltsindede kræfter, og viser også at Europæerne stadigvæk kæmper for deres hjemstavn, hvor håbløst det end ind i mellem kan se ud.

I Østrig har Frihedspartiet; Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ) i forbindelse med det nu overståede EU valg udgivet en comic strip 'Den Blå Planet' hvor den populære partileder Hans Christian (H.C.) Strache spiller hovedrollen som en slags Superman-figur, flankeret af sexede alfer, med grumme EU-kommissærer i skurkerollen.

Hvoraf hernede et par eksempler.

Tegeneserien udgives som tryksag, men kan også downloades på nettet som pdf fil.

Det er meget professionelt lavet i en tegnestil som vil forekomme de fleste bekendt fra kommercielle tegneseriehæfter.

Det samme FPÖ har også produceret en rapsang: Österreich zuerst, der kan høres via en YouTube video (længere ned) eller nedlades som mp3.

Der bruges melodistumper fra 'EU's 'nationalsang', 'Ode an die Freude' af gode gamle Ludvig Von Beethoven.

Der er måske ikke noget at sige til at det østrigske FPÖ er en del mere populær blandt ungdommen end det lidt småkedelige og stramtantede Dansk Folkeparti i Danmark, der tilsyneladende er tilfreds med at appelere mest til folkepensionisterne.

Så er der lidt mere 'Schwung' over det i Østrig, der også synes at råde over en god beholdning af godt udseende velklædte sporty mandfolk der kan appelere til folkemasserne, og ikke mindst til ungdommen og kvindehjerter.

Er det mig der er helt galt afmarcheret når jeg synes at tegneseriehelten i Der Blaue Planet har mere lighed med den nu afdøde Jörg Haider end med med H.C. Strache?

Tyskland: Musikalsk set måske det mest medrivende er en video lavet af et band der hedder ' Die Bandbreite', tilsyneladende uden tilknyting til nogen af partierne, med en anti EU rapsang der ifølge den tyske hjemmeside Deutschlandpolitik vil inspirere Irerne til at stemme nej én gang til.

Sangen hedder 'Angst vor Lissabon', og er i videoversionen forsynet med engelske undertekster.

Den er absolut værd at høre.

"Ich habe Angst vor den Vertrag von Lissabon, Vor der neue EU und vor Bertelsmann" (storkoncern)

Klik billeder for større og læsbar tekst
 
 
Det er svært at gengive tegneserien i blogformatet - ovenstående billeder er udsnit
Österreich zuerst - Hans Christian Strache
   
Die Bandbreite - Angst vor Lissabon | YouTube
   
   

Det Store Slag - Ænderne mod Hønsene [Enten gegen Hühner] er en 28 sider lang tegneserie der går lidt mere direkte til sagen og har kampen mod indvandringen som tema.

Ænderne repræsenterer tyskerne, og hønsene de destruktive indvandrere. De flittige og godhjertede ænder har ved hjælp af hårdt arbejde skabt sig et skønt fædreland, og alt er fryd og gammen indtil de forræderiske høns, der påstår at de bliver forfulgt, banker på døren og beder om beskyttelse mod den onde ræv.

De godtroende ænder lukker dem ind, hvilket som det snart skal vise sig, får alvorlige konsekvenser.

Fabelen bliver fortalt i form af rim.

Den er produceret af Nationaldemokraternes Ungdom, og er et led i det kommende valg hvor der vælges repræsentanter til de forskellige delstaters regeringer [Landtagswahlen].

Tegneserien 'Enten Gegen Hühner' kan nedlades her

De fleste billeder kan klikkes for større  
De stakkels forfulgte høns beder om asyl Rassismus bekämpfen - Entenstolz dämpfen
   

Print Post