15 årig dømt for racisme 2000 i bøde
   
  Torben Kofoed-Nielsen SSP - Politi
  Torben Kofoed-Nielsen SSP - Politi
   
 
  Hvad har det med sagen at gøre?
   
 
  Karita Viden - SSP Nord Bornholm
   
 
  Hvad skulle disse billeder til for?

Hvis man blev forarget over heksejagten fra det bornholmske justitsvæsens anklager Benthe Pedersen Lund, og stikkeriet fra skolelærerne, så skal man bare se denne reportage som TV2 Bornholm sendte i går. (video nederst)

Mage til selvretfærdigt hyklerisk sludder skal man lede længe efter, lige fra grimassen fra TV-værten, til SSP medarbejderen ved nord Bornholms skoler Karita Viden og SSP koordinator og politibetjent Torben Kofoed-Nielsen udsagn.

Dybe alvorsminer over en 15 årig dreng med aspergersyndroms forsøg på at forsvare sit fædreland, uden at have været i besiddelse af de påkrævede sproglige snilde til at undgå de ivrige racismeblodhunde der snart findes alle vegne i Danmark, parate til at kue den indfødte befolkning ved selv den mindste anledning. Nu også på Bornholm, frihedskæmperen Mogens Glistrups fødeø.

Stikkerskolen på Bornholm er en skandale.

Tænk sig hvis hr. Olav Rabølle Nielsen leder af den indvandrerplagede Humlehaveskole i Voldsmosen skulle anmelde lignende bagateller som perleklientellet giver anledning til. Der ville næppe være hverken skole- eller politi-resurser nok til at sætte en sag i gang hver gang Ahmed eller Mustafa, og resten af de små terrorister som Olav Rabølle Nielsen, holder så uendeligt meget af, råber død over danskerne, danskerluder, jeg myrder dig, jeg knæpper din mor, og resten af repertoiret.

Men når en 15 årig Bornholmsk dreng forsøger at sætte ord på sin væmmelse over den muslimske bølge der med myndigheders og mediernes hjælp skyller ind over landet, så er der helt andre boller på suppen.

Dommen afsagt på falske præmisser

I øvrigt mener jeg at dommen skulle være anket. Så vidt jeg har forstået fra pressens oplysninger har den 15 årige patriot ikke en gang nået at offentliggøre sine plakater. Hvis det er tilfældet, så er anklagemyndighedernes sag tabt på gulvet. Der er ingen lov mod fremstilling af racistisk propaganda, der er en lov om udspredelse i et nærmere bestemt omfang i offentligheden.

Men det er vel lykkedes myndighederne og pressens psykiske terrorkorps at intimidere den stakkels dreng så meget så han mener han får mest ud af at lade det være som det er.


Hernede en artikel med flere detaljer om sagen fra SIAD

Her til formiddag onsdag d. 26. aug. slæbes en 15-årig dreng fra Bornholm i retten hvor han er anklaget for at sprede racisme.
Det er prægtigt at systemet har valgt at slå ned på en skoledreng istedet for at gå efter hvad der virkelig er problemet.

Unge muslimske drenge kan få lov til at kaste sten efter politiet på Nørrebro så politiet må flygte. Politiet kan ikke stoppe de udenlandske banders hærgen.

I over et år har der været skyderier i København. Politiet har ikke stoppet det trods lovstramninger.

Folk må flytte fra deres lejligheder fordi de bliver chikaneret ud af muslimer.

Derfor virket det fuldstændigt grotesk at politiets anklager Benthe Pedersen Lund nu trækker en 15-årig dreng i retten fordi han har sat nogle løbesedler og plakater op.

På plakaterne og løbesedlerne stod der bl.a:

Danmark skal blive et muslimsk land?

Danmark vågn op

Ja til et islamfrit land

Send perlerne hjem

muslimer prædiker om at give afkald på al vores frihed

de hærger byerne med bander og narko.

Ganske harmløst og sandt. Racistisk kan det ikke være idet muslimer ikke er en race. De findes endda i en dansk landsforræderisk udgave. Derfor er det fuldstændigt absurd at drengen skal slæbes i retten.

Fem i tolv har talt med drengen

Femitolv har talt med drengen som ønkser at være anonym. Redaktionen kender hans identitet. Vi spurgte drengen om hvorfor han havde sat plakaterne op. Han siger:

"Fordi jeg er stor modstander af islamismen - som sniger sig ind i Danmark. Det er sygt og forkasteligt at vi får flere og flere moskéer i landet, og at burkaen og halal-slagtning bliver acceptabel, og at muslimske præster vil give afkald på vores ytringsfrihed og vil slagte de "vantro"."

- Hvem har angivet dig?

"Det må være en af lærerne på skolen."

- Hvordan kontaktede politiet dig og hvad har de sagt til dig?

"Det var i marts måned, at jeg skulle til samtale med Torben Betjent om hvad der skete og den såkaldte racisme-paragraf."

- Hvordan havde du det da du fik at vide at du var sigtet for at udbrede racisme?

"Da jeg for første gang så min lærerinde Susan Bagger i øjnene og hun fortalte at jeg havde begået en lovovertrædelse, efter hun havde set plakaterne, så blev jeg helt chokeret og tænkte: "Det kunne ikke passe"? For jeg troede at islam-kritik var okay?"

- Hvordan har din familie reageret på det?

"Mine forældre blev vrede på mig og var kritiske overfor mine holdninger. Min straf var at min computer skulle være i stuen, hvor de kunne holde opsyn med mig. Men det varede kun i 2 uger... Men mine forældre er sure over at lærerne meldte mig. Men ellers har de ikke noget imod "racisme"-paragraffen."

- Hvordan har dine kammerater reageret på det?

"Mange af mine venner, om de så er imod islam eller ej, støtter mig rigtigt meget."

- Hvordan har omverdenen, skolen etc. reageret på det?

"Skolen overreagerede helt vildt og det var også derfor de meldte mig. De har snakket meget om det og det virker som de måske vil gerne have mig straffet!"

- Hvad vil du føle hvis du bliver kendt skyldig i anklagen mod dig?

"Jeg vil finde det uretfærdigt at de ikke vil tage højde for ytringsfriheden, min alder og mit aspergers syndrom."

Dette er en sag fuldstændigt ude af proportioner der viser ensidigheden af hvem man forfølger fra systemets side. Danskerne må ikke sige et kuk og her er det ikke engang ulovligt, mens stærke muslimske bander og grupperinger kan få lov til at voldtage, myrde, terrorisere og chikanere og true danskere. Det mest skrækindjagende eksempel på trusler er maskerede muslimer i Vollsmose, der siger, at de vil forberede massegrave til danskerne og knuse deres knogler. Dem er der intet sket, men en dreng uden forbindelser kan anklagemyndigheden på Bornholm kaste sig over.

Hvis du er utilfreds med at anklagemyndigheden har valgt at sigte drengen, kan du give din harme til udtryk til statsanklageren Benthe Pedersen Lund på hendes email som er: bpl001@politi.dk

Oprindelig placering:

SIAD 26 august 2009 - Bornholmsk dreng sigtet for racisme

TV2 Bornholm 26 august 2009 - 15 årig dreng dømt for racisme
 

Relateret:

Vederfølner har sat en indsamling i gang til fordel for den unge patriot:
Vederfølner 27 august 2009 - 15-årig dømt for racisme

Snaphanen 26 august 2009 - Man gjorde en 15-årig fortræd

2000 kroner i bøde for ung patriot fra Bornholm
Politiken 26 august 2009 - 15-årig dreng dømt for racisme

TV2 Bornholm 26 august 2009 - Racistiske plakater kostede 2000 kroner i bøde

Balder Blog 22 august 2009 - 15 årig dreng fra Bornholm slæbes i retten for racisme

TV2 Bornholm 21 august 2009 - 15-årig tiltalt for at lave racistiske plakater


Print Post