Peter Norsk - Mod ytringsfrihed
  Karen Hækkerup
 

Det er lidt underligt, men det var netop Karen Hækkerup der ikke så nogen problemer i at den angivelige 'nazimusik-distributør' Flemming Christiansen blev udleveret til Tyskland ved hjælp af den Europæiske Arrestordre, selv om 'forbrydelsen' ikke var strafbar i Danmark, ikke bevist, og var foregået fem år tidligere. Altså en sag der endnu mere end i Camilla Broes tilfælde var et oplagt justitsmord. Sådan sagde Karen Hækkerup med et grumt blik i øjnene i
TV2 Nyhederne den 22. december 2008:

'Jeg synes det er vigtigt at tyskerne får lov til at prøve den her slags sager, for jeg kan godt forstå at tyskerne er ualmindeligt trætte af at nazistisk propaganda strømmer ind over deres landegrænser, fordi at det i landene omkring dem, ikke udløser nogen særlig straf.' Udsendelsen kan ses her.

 
  Sagen drejer sig om ecstasy -
her med Obama prægning

Ekstra Bladet viser for første gang et billede af Camillas Broes forhenværende kæreste italieneren Fernando Tonelli, manden der skulle være hjernen bag ecstasysmuglerringen.

Socialdemokraternes retsordfører Karen Hækkerup havde indkaldt justitsminister Brian Mikkelsen til samråd torsdag om udleveringen af den 42-årige Camilla Broe, skriver Ekstra Bladet torsdagaften.

Mødet var lukket, men Karen Hækkerup var ikke særlig tilfreds med mødet, som tilsyneladende ikke havde det ønskede resultat og Ekstra Bladet konkluderer at der ikke er noget der tyder på at justitsminister Brian Mikkelsen vil standse udleveringen af den 42 årige mor til 10 årige Isabella, der risikerer hverken at se eller tale med sin mor før om mange mange år, hvis justitsmordet gennemføres og Camilla Broe udleveres til USA.

Camilla Broe vil således være den første dansker der udleveres til USA efter love der blev vedtaget med det formål at lette udlevering af terrorister under daværende justitsminister og medlem af Rockefellers Trilaterale Kommission; Lene Espersen.

I en meddelelse fra TV2 den 19 august kan vi læse følgende:

Det er Justitsministeriets afgørelse, at hun skal udleveres til amerikanerne. Socialdemokraternes retsordfører, Karen Hækkerup, har derfor kaldt justitsminister Brian Mikkelsen (K) i samråd for at afklare, om alle regler er overholdt.

"Det er vigtigt, inden vi sender hende af sted, at vi er sikre på, at hun kan få ordentlig advokatbistand, og at USA ikke kan beholde hende i urimeligt lang tid, før der falder dom, skriver Karen Hækkerup til Justitsministeriet med henvisning til, at der kan gå flere år, før sagen er klar til at begynde ved domstolene

Mere hos Ekstra Bladet:

Ekstra Bladet 26 august 2009 - Camilla Broe-sagen: S er bekymret (Carsten Norton)

Ekstra Bladet 24 august 2009 - Camillas plageånd (Mikkel Selin, Heine Jørgensen, Carsten Norton)

TV2 19 august 2009 - 50.000 kr. til Camilla Broe

Kommentar: Hvornår hører vi noget fra Dansk Folkeparti, hvis retsordfører Peter Skaarup allerede i sagen mod Flemming Christiansen tilkendgav at tilfælde som dette ikke var meningen med loven. Det er meget prisværdigt at forsøge at få hjemsendt nogle grundløse asylsøgere fra Irak, men beskyttelse af danske borgere mod udenlandske kræfter vilkårlighed burde man vel også have på dagsordenen, hvis man ellers vil dyrke et image som et natinaltsindet parti der arbejder for den jævne danskers interesser?

Relateret:

Balder Blog 8 august juli 2009 - Camilla Broe - Endnu et offer for den Nye Verdensordens globaliseringsvanvid: Terrorlovene

Danish xenophobia victims July 4, 2009 - The Camilla Broe case - candidate for the webpage

Balder Blog 3 juli 2009 - Video: Camilla Broe - Offer for misbrug af terrorlov fra 2002

Balder Blog 2 juli 2009 - Camilla Broe skal udleveres til USA - anholdt i sit hjem i dag - risikerer 60 års fængsel

Balder Blog - Oversigt over udleveringssager efter den Europæiske Arrestordre mm.


Print Post