Asylcenterets beboere har i årevis terroriseret byen, kvinder kan ikke længere færdes efter mørkets frembrud

 
   
 
Asylbewerber Iraker ermordet sinnlos einen 18 Jährigen Deutschen  
 
   
 
Akte 09 vom 25.08.09 auf Sat.1 Thema: Aggressive Jugendliche, vor allem Ausländer, verlieren zunehmend den Respekt vor Polizisten und Staat. Ein kleiner Auftritt von Deso Dogg ist auch zu sehen!  
 
Gruß an die Deutschen  

Schöppingen - Mordet på den 18 årige Kevin der døde af knivstik natten fra fredag til lørdag har chokeret indbyggerne i byen.

At den i mellemtiden fængslede gerningsmand er en 28 årig irakisk asylsøger der boede på det lokale asylcenter førte til en bølge af vrede der skyllede gennem byen.

Den 18 årige Kevin var med til en kammerats 18 års fødselsdagsfest, som han kortvarig forlod. Da han kom tilbage var han hårdt såret men kunne stadigvæk fortælle at han var blevet stukket ned. Få minutter senere var han død.

I telefonopkald, mails og kommentarer på internetversionen af vores avis ytrer beboerne deres bekymringer, vrede og shock over de farer der efter deres mening udgår fra beboerne på asylcenteret.

Chikane, druk og vold

Der tales om chikane, vold og drukepisoder på byens legepladser. Der klages over manglende tilstedeværelse af politi, og svigtende kontrol af våben i asylcenteret.

En kvindelig beboer sagde i et telefonopkald til redaktionen: 'Vi kvinder kan ikke længere færdes gennem byen efter kl. 11 om aftenen.'

Fanger i eget land

Et læserbrev i avisen Münsterländische Volkszeitung den 25 august skrev en indbygger:

Jeg kan ikke tro det.. Jeg finder det forfærdeligt sørgeligt at vi i Schöppingen nu allerede igennem længere tid er fanger i vores eget land.... vi kan som kvinder ikke længere gå alene på gaden når det er mørkt, eller følge vores børn i skole om morgenen.. hvorfor skulle det komme så vidt?

Politically Incorrect (PI) skriver:

TV kanalen WDR har i programmet 'Lokalzeit' tematiseret mordet på Kevin i Schöppingen. Hvis Kevin havde haft indvandrerbaggrund, og gerningsmanden havde været tysker, ville landet have stået på den anden ende, og de anstændige ville have råbt på 'kamp mod højre ™.

Men Kevin er et forkert offer, et enkeltstående tilfælde, ikke værd at tale for meget om og sikkert i høj grad medskyldig.

Ingen fakkeltog eller debatprogrammer

[..] Ingen fakkeltog lyser op i landskabet, intet oprør af de anstændige, ingen debatprogrammer. Ofret var kun en tysker. Som altid i tilfælde som dette er der stille i hele landet.

Artikel omskrevet - asylcenter blev til beboelseshjem

Opdatering: Artiklen fra wmtv.online.de blev i mellemtiden fuldstændigt omskrevet. Der står ikke længere noget om morderens etnicitet og pastor Böckers kamp mod højre..

Tvært imod. Man gør alt for at lægge et røgslør over gerningsmandens herkomst. Politiet taler ikke en gang længere om et 'asylcenter', men om en 'beboelseshjem', så ingen risikerer at få forkerte tanker.

Byens præst har to prioriteter; at slå fast at det her handler om et enkeltstående tilfælde, og at undertrykke fremmedfjendske følelser blandt ungdommen.

 

PI: Gott sei Dank. Intet kan standse kampen mod højre™ for selv det korteste øjeblik.

(PI artikel meget stærkt forkortet)

Kilder:

Deutsche Lobby 25 august 2009 - 18-jähriger Schöppinger von einem Irakischen Asylbewerber abgestochen

Münsterländische Volkszeitung 24 august 2009 - Tod des 18-jährigen Schöppingers: Sorge, Angst und Verärgerung

Politically Incorrect 26 august 2009 - Ich weiß nicht, wie das weitergehen soll


Relateret:

MULTIKULTI ÜBER ALLES - PHARISÄER HABEN DIE KIRCHE IN BESITZ GENOMMEN

Pastor Böcker havde mere travlt med at bekæmpe 'fremmedfjendlighed' end med at minde Kevin En borger skrev: 'Vi er afmægtige og rasende over at mindebegivenheden for Kevin nu bliver blokeret af en messe. I dagevis har der hængt sedler i hele Schöppingen der henviser til at mindehøjtideligheden finder sted om 19:30 på legepladsen. Mange sedler er simpelthen revet ned, f.eks. ved børnehaven. Nogle butikker har ikke en gang ville hænge dem op fik jeg at vide. Har kirken ikke haft flere dage til at organisere sådan noget? Kunne messen ikke have været afholdt kl. 18:00 i stedet for 19:30? Bliver de selvstændige initiativer fra borgerne i Schöppingen undertrykt? Vi håber på at borgerne ikke lader sig bedrage, og på trods af det alle sammen møder op på legepladsen for at tænke på KEVIN, og for at vise ham den sidste ære! Kære Schöppingen borgere: lad kirken stege i sit eget fedt i dag!'

Pastor Böcker fra Schöppingen planlagde en messe nøjagtigt på det tidspunkt hvor en gruppe borgere havde planlagt et fakkeltog for at minde den myrdede Kevin. Havde der været tale om en myrdet indvandrer, så have Pastor Böcker sikkert afholdt sin messe i forbindelse med selve fakkeltoget!
PI 27 august 2009 - Pfarrer Böcker spaltet Schöppinger Bürger

En familie i Helsingør terroriserer deres naboer. Nu vil borgmesteren flytte problemfamilien ud i et lejet hus på landet. En libanesisk indvandrerfamilie i Helsingør med 6 børn i alderen 3 - 14 år terroriserer deres naboer på Belvederevej 59 i Helsingør. Det er sikkert kun et spørgsmål om tid før den første dansker på grund af disse arabere kommer til at dele skæbne med Kevin fra Tyskland. Ekspeder dem til muhamedanien inden det når så vidt.
Politikken 26 august 2009 - Borgmester finder hus til chikanefamilie (Mikkel Vuorela)

Berlingske Tidende 26 august 2009 - Chikanefamilie flytter til hemmelig adresse

Deutsche Lobby 26 august 2009 - Bremen 4 türkische Verbrecher vor Gericht

Balder Blog 6 maj 2009 - Tyskland: NDR video, tyske skolebørn mobbes massivt af indvandrere

Balder Blog 14 marts 2009 - Lærerinde klager sin nød - Hver dag drager vi i krig

Balder Blog 15 august 2008 - Den tikkende bombe - Nu blev den også opdaget af det tyske blad Stern

Balder Blog 29 april 2008 - Racistisk overfald i Tyskland - Myrdet drengs søster overfaldet af indvandrere og slemt kvæstet

Balder Blog 15 april 2008 - Tyskland - Stolberg 19 årig ung mand knivdræbt af fire arabere (Kevin Plum blev 19 år)

Balder Blog 25 januar 2008 - Tyskland - Uroen fortsætter i Kalk efter marokkaner døde under røverisk angreb

Balder Blog 21 januar 2008 - Ung tysker stikker marokkansk overfaldsmand ihjel og går fri; nødværge siger anklagemyndigederne

Hvorfor kunne det komme så vidt? - Fordi man forfølger indvandringsmodstanderne med alle midler!

Deutsche Lobby 24 august 2009 - WDR indoktriniert mit Propaganda gegen Pro-Köln

Balder Blog 20 september 2008 - Køln: Anti-islamiseringskongres - Medierne fejrer vold mod anderledes tænkende

Balder Blog 11 september 2008 - Igen politiske vold i Tyskland: Brandattentater mod politiker-biler

Balder Blog 27 august 2008 - Tyskland - Brandattentat mod politikers bopæl

Balder Blog 13 februar 2008 - Tyskland - Tyrkerführer Erdogan: Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden

Hvorfor gør man det? - Fordi den planlagte udsletning af den tyske identitet skal gennemføres, blandt andet gennem import af racefremmede

Balder Blog 19 april 2007 - Østrig: Retssag, 68 årig forfatter Gerd Honsik risikerer 20 års fængsel for tankeforbrydelser

Hvorfor gør de det mod Honsik?

Fordi han protesterer mod gennemførelse af det igangværende folkedrab på tyskerne og afslører Morgenthauplanen, Kaufmanplanen, Hootonplanen og Kalergiplanen. Det er Tyskland og EU's ømmeste punkt, og egentlige dagsorden, hvis planlægning allerede begyndte før anden verdenskrig. Efterhånden er planerne blevet udvidet til at omfatte alle europæerne.

Tyskheden skal udryddes, ødelæg familien, aborter tyske babyer

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR, tysk Tv-kanal fyrer den populære skærmtrold Eva Herman

Balder Blog 25 juni 2007 - Abortmodstand: Katolsk præst Johannes Lerle idømt et års fængsel for at kalde abort et holocaust

Deutsche Lobby 25 april 2009 - Linke/SED Schleswig Holstein: Ein Embryo/Fötus ist vergleichbar mit einer Pflanze oder Kaulquappe (Kaulquappe = tudse)

Deutsche Lobby 24 august 2009 - Laut SPIEGEL überfiel das gesamte deutsche Volk die Welt (Blandt andet hvordan de tyske medier blev installeret af den allierede besættelsesmagt efter krigen, som del af den bevidste omprogrammering af den tyske befolkning)


Print Post