Det terroristiske æble faldt ikke langt fra den kommunistiske stamme

 

David Wright Miliband (Labour) er søn af den marxistiske teoretiker Ralph Miliband, født Adolphe i Bryssel i 1924, og Marion Kozak. Ralph blev begravet i Highgate Cemetery tæt på sit idol Karl Marx. Hans farfar Sam Miliband født i Polen kæmpede i den bolsjevistiske Røde Hær under Leon Trotzki mod Polakkerne. Hans bror Ed Miliband (Labour) er energi og klimaminister i Gordon Browns regering og har været formand for 'Treasury's Council of Economic Advisers', og har forbindelse til Fabian Society.. Mere her: Who Is David Miliband ?

Den britiske Jøde udenrigsminister David Wright Miliband mente at Geert Wilders skulle nægtes adgang til Storbritannien. Den samme David Miliband er forfatter til et glødende forsvarsskrift for implementeringen af Eurabien; sammenlægningen af Europa med Nordafrika og Tyrkiet.

  Fra DR TV-Avisen 12 februar 2009:
 
  Ikke ret til at udtrykke en mening
 
  Det er bare vores love
 
  Terrorisme kan dog være ok..
 
  Nelson Mandela - Joe Slovo - ANC
 

ANC støtte: Joe Slovo og hans kone Ruth, var en ven af David Milibands far. I 1963 stiftede en gruppe Jøder det 'Afrikanske' National Congress. ANC blev oprettet af Lionel Bernstein, Bob Hepple, Dennis Goldberg, Arthur Goldreich, Hazel Goldreich og James Kantor, med nogle få sorte frontfigurer -- Nelson Mandela, Walter Sisulu, Govan Mbeki (Thabo Mbekis far), Raymond Mhlaba, og Ahmed Kathrada. Derved fulgte ANC modellen som jøderne havde etableret da de oprettede den 'sorte borgerrettigheds bevægelse' NAACP i USA, med den forskel at ANC var en langt mere voldelig og åbent kommunistisk organisation. Disse Jøder og deres 'African National Congress' blev støttet af både Sovjetunionen og det amerikanske CIA. Særligt Ruth First, den jødiske kone af den jødiske sovjetiske KGB kolonel Joe Slovo, leder af det Sydafrikanske Kommunistparti, var ansvarlig for at kanalisere midler til dette 'Afrikanske' nationale Kongres. More

Storbritaniens udenrigsminister David Miliband blev i går aftes beskyldt for at have bakket op om terrorisme efter at have forklaret at der var omstændigheder hvor det var 'tilladeligt'.

Hans bemærkninger der blev fremsat som støtte til ANC's væbnede kamp mod apartheid i Sydafrika, blev hurtigt fordømt af de Konservative, der beskyldte ham for at give støtte til Taliban i Afghanistan.

ANC's militære fløj udførte nogle terrorangreb under dens fremstød derunder bombeangrebet i Church Street i Pretoria i 1983, hvori 19 mennesker blev dræbt, og flere end 200 såret. Mange af ofrene var civile.

'Terrorisme kan være berettiget': David Milibands kommentarer blev udsendt på Radio 4.

Mr. Miliband talte på BBC Radio 4’s program 'Store Liv', hvor han valgte at ære den sydafrikanske antiapartheidaktivist Joe Slovo, en ven af Milibands far, akademikeren Ralph Miliband..

Joe Slovo der delte Miliband seniors tro på marxistisk ideologi, var en af lederne af Umkhonto we Sizwe (Nationens Spyd) den bevæbnede fløj af ANC.

Da han blev spurgt af studieværten Matthew Parris om der var omstændigheder hvor terrorisme kunne retfærdiggøres, sagde Miliband: 'Ja der er omstændigheder hvor det kan retfærdiggøres, og ja der er omstændigheder hvor det er effektivt.'

Han tilføjede: 'Det der er vigtigt for mig er at det sydafrikanske eksempel beviste noget fantastisk: apartheidregimet lignede et styre der ville vare til evig tid, og det blev væltet.

Det er svært at argumentere for at en politisk kamp alene ville have haft dette resultat. At slå til mod hjertet af et regimes hævdelse af magtmonopolet, som ANC gjorde var meget betydningsfuld.'

I går aftes sagde de Konservatives kandidat til udenrigsministerposten William Hague at bemærkningerne var uanbragte.

Han sagde: 'Ministre skal være meget forsigtige med at fremsætte ethvert argument der ser ud til at legitimere terrorisme i nogle tilfælde.

Når så mange af vores efterretningstjenesters bestræbelser, og vores troppers opofrelse i Afghanistan er viet til at bekæmpe terrorister, er det ikke den bedste tid til at argumentere for at terrorisme i nogle tilfælde kan være acceptabelt.'

David Miliband der deltog i programmet med Joe Slovos datter Gillian, beskrev entusiastisk hvordan han som 18 årig åbnede døren for Joe Slovo, der var kommet uanmeldt til Milibandfamilien for at diskutere politik med hans forældre.

Joe Slovo der døde i 1995 i en alder af 69 år, havde en gang skrevet om sin erfaring med fremstilling af bomber, og beskrev hvordan han og hans militante venner eksperimenterede med forskellige eksplosive materialer og timer-teknologi.

Umkhonto we Sizwe blev formet i alliance med det Sydafrikanske Kommunistiske Parti (SACP), som Joe Slovo ledede i seks år fra 1984. Det Sydafrikanske Kommunistiske Parti støttede Sovjetunionens invasion af Ungarn, Tjekkoslovakiet og Afghanistan, og blev betragtet som den mest stalinistiske afdeling af det kommunistiske parti udenfor Sovjetunionen.

Angrebet i Church Street involverede en bilbombe der blev detoneret ved Nedbank Square bygningen på en fredag klokken halv fem om eftermiddagen. Målet var hovedkvarteret for det sydafrikanske luftvåben, men da bomben var sat til at gå af i den travleste myldretid, var der civile blandt de dræbte.

Andre ANC grusomheder der forbindes med ANC omfatter bilbomben mod Magoo's Bar i Durban hvor tre mennesker blev dræbt.

I programmet sagde Gillian Slovo sagde at hvis hendes far skulle betegnes som 'terrorist', så skulle Bush-regeringens angreb på Irak også betegnes som sådan, fordi den brugte 'terror til politiske formål'.

Miliband modsagde ikke hendes påstand, på trods af Blair regeringens rolle ved invasionen.

 

Oversat fra:

Daily Mail 16 august 2009 - David Miliband: There are circumstances in which terrorism can be justifiable


David Miliband's Israeli setler family

David Miliband - Foreign Secretary Britain - Jewish Settler Family

A report that Foreign Secretary David Miliband took time out to dine with relatives at a Jewish settlement in the West Bank threatened to overshadow his visit to the region this week.

Mr Landau added that most of Mr Miliband’s relatives in Israel are Orthodox, including some West Bank settlers. 'But he has no direct connection with them,' he insisted.

The Jewish Chronicle November 24 2007: David Miliband denies visiting family in West Bank settlement

EU 'should expand beyond Europe'

David Miliband - Foreign Secretary Britain - Jewish Settler Family

Mr Miliband urged the EU to use 'soft and hard power'

Miliband on the EU
Foreign Secretary David Miliband has suggested the European Union should work towards including Russia, Middle Eastern and North African countries.
He said enlargement was 'our most powerful tool' for extending stability. In his first major speech on the UK's relationship with Europe, he said the EU would not become a 'superpower' but should be a 'role model' for the world. BBC 15 November 2007: Whole
Speech
| BBC article | David Miliband er også er en stærk fortaler for Tyrkiets medlemskab af EU.


Winston Churchill konspirationsteoretiker?

'En verdensomspændende sammensværgelse for at omstyrte civilisationen'

Winston Churchill Antisemit eller Zionist?
Winston Churchill

Kendte begge sider af den jødiske medalje

Internationale jøder [... Rosende ord om Jøder ....]

I voldsom modsætning til alle disse jødiske bestræbelser, opstår de internationale jøders projekter. Tilhængerne af denne skumle sammensværgelse er for det meste personer, der er vokset op i de lande, hvor jøder bliver forfulgt på grund af deres race.

De fleste, hvis ikke dem alle, har forladt deres forfædres religion og opgivet ethvert håb om et liv efter døden. Denne bevægelse blandt jøder er ikke ny.

Helt tilbage fra Spartakus, Weishaupt til Karl Marx til nutidens Trotsky (Rusland), Bela Kun (Ungarn), Rosa Luxembourg (Tyskland) og Emma Goldman (USA) har denne verdensomspændende sammensværgelse for at omstyrte civilisationen og erstatte den med et samfund baseret på stagnation, misundelig ondsindethed og uopnåelig lighed været stadigt voksende.

Den spillede, som den nutidige forfatterinde Mrs Webster så dygtigt har vist, en afgørende og tydelig rolle i den tragiske franske revolution.

Den har været drivkraften i alle undergravende bevægelser i det 19 århundrede; og nu har denne skare af usædvanlige personligheder fra Europas og Amerikas storbyer fået krammet på det russiske folk og er nu blevet praktisk talt de ubestridte herrer over det enorme rige.

Læs videre: Terroristiske jøder

Relateret: Hør den af multikulturalisterne helgenkårede Nelson Mandela opfordre til drab på hvide! Nelson Mandela singing "kill the whites" Video, right click for download (We the members of MK, have pledged ourselves to kill them, the Ama Bulu [Whites])


Joe Slovo og konen Ruth (ANC)


Ehud Olmert og David Miliband


David Miliband tænder menorahen t.h. Henry Grunbaum fra Board of Deputies of British Jews

Nelson Mandela sings about killing whites | Youtube

Nelson Mandela sings with his communist comrades about killing white people.

For decades the ANC propagated this extreme hatred towards the white minority of South Africa. Has this contributed to the extreme violence being perpetrated against the white minority of South Africa today?

FAQ:

Q:What does "bhulu" really mean?

A: Answer from answers.yahoo.com by: Porgie (abridged)

It does in fact mean "white people".

Black South Africans used to and some still call "white South Africans" boer.

It's a word derived from the Afrikaans (Dutch) word for farmer.

"Ama" is the Xhosa prefix that means "a lot of"

"bhulu" is the Xhosa word for "boer"

The Xhosa people have a difficult time pronouncing "R", because the Xhosa pronounce this letter as the "ch" in "Reich".

They therefore substituted the "r" at the end of "boer" with the letter ''L".

Lastly the "oe" sound is in fact "oo" as in moo or goo.

The Xhosa people substituted this sound with the letter "u".

So a direct translation should really be "boers", the (Afrikaans) plural for "boer" (Dutch plural = boeren) [Rigtig udtalelse på dansk er henholdsvis 'bur', 'burs', 'buren']

Definition of "boer": (NOUN: A Dutch colonist or descendant of a Dutch colonist in South Africa.

ETYMOLOGY: Afrikaans, from Dutch, farmer, from Middle Dutch gheboer, peasant; see bheu- in Indo-European roots, aka German 'Bauer')

And that's the story of "amabhulu". Some may find it offensive and some may translate it as negative.

I'm a language practitioner with majors in Afrikaans/Dutch and Xhosa. (by Porgie)

http://www.dienuwesuidafrika.com/


Relateret:

Semitic Controversies - Twelve Prominent Jewish Anti-Apartheid Activists

Balder.org - Jews conspired to destroy the White South African government and murder the Boer - Afrikaaner people

Balder.org november 2007 - Foreign Secretary David Miliband (Jewish) Speech on European African Integration

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain

Balder.org 20 januar 2009 - Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler - Stern banden, Irgun Haganah

A Radicals Diary 18 august 2009 - Gruesome authentic film footage showing the Slovo terrorists at work

Focal Point Publications - Author smuggles police terror film out of Africa


Print Post