Southern Poverty Law Center sympatisør: Henret Alex Jones for hans politiske overbevisning (Video nederst)

 
  'Hate Cimes steget 54 %' ifølge SPLC
Svigermors drøm henholdsvis svigerfars mareridt herovre serverede sensationen med alvorlig mine.
 
  I de snotdumme uvidende danske TV journalisters feberfantasier var dette selvfølgelig et grusomt ond portræt af negerpræsidenten.
Men det er såmænd bare et klip fra den spændend gamle science fictiongyser 'They Live'. Jeg kan hjertelig anbefale den. Slutscenen hvor det går op for en kvinde der befinder sig i horisontal stilling, at hun ikke bliver bollet af en muskuløs loverboy, men af en ækel alien fra outer space, er ubetalelig.

Hvor belejligt var det ikke efter venstreesktremisternes hærgen ved Brorsons Kirke på Nørrebro i nat, at kunne komme med en gang sensationsjournalistik om farlige hadefulde ekstremt højreorienterede militsgrupper der var tæt på at begå terrorisme på grund af valget af negerpræsidenten.

Med lidt research havde begge de to multikulturelle / venstresnoede TV-kanaler kunne finde ud af at SPLC er en organisation der kan sammenlignes med DEMOS og REDOX, de danske venstreekstremisters egen efterretnings- og propaganda-organisationer.

Ikke at det ville have betydet meget selvfølgelig, for hos DR og TV2 er man jo ikke kredsen når noget kommer fra den ekstreme venstrefløj. Rene Karpantchof i sin seneste inkarnation er dog en del mere pålidelig end Mark Potok fra den betændte jødisk dominerede 'menneskerettighedsorganisation'.

DR har som sædvanligt tekniske problemer på nettet, så jeg kan ikke efterprøve det, men jeg mener oven i købet at der her blev sagt noget i stil med 'den uafhænginge menneskerettigheds organisation SPLC'. Opdatering: 'Den uafhængige organisation SPLC' sagde de hos DR.

Hernede lidt anskuelighedsundervisning i havd det er for et ærinde pengemaskinen Southern Poverty Lawcenter er ud i.

SPLC forsøgte at kæde radio talkshow værten Alex Jones sammen med Richard Poplawski, der for nyligt havde skudt tre mennesker efter et husspektakel udartede sig, fordi han havde skrevet nogle kommentarer på Jones' blog...

 

 

 

Prison Planet 13 december - Paul Watson:

Southern Poverty Law Center (SPLC) tilhænger: Henret Alex Jones for hans politiske overbevisning

 
  Lillian Kjerulf Kretz - DR agit prop
 
  Mark Potok - SPLC - hadspreder
 
  Paul Kurtz - CBS Sikkerhedsrådgiver
 
  Sådan ser en højreekstremist ud!
 
  Det vrimler med farlige Nazier i USA
 
  Hvis man skal tro Janet Napolitano
 
  Dette her var selvf. før hendes tid
 
  Forstør

Opdatering: Kun på grund af denne artikel har SPLC nu fjernet komentaren fra sin hjemmeside. I hele fire måneder lod man det stå..

SPLCs bekymring for voldsomme kommentarer på internettet omfatter ikke organisationens egen hjemmeside.

Guilty by association

På trods af at Southern Poverty Law Center tidligere på året forbandt Infowars og Alex Jones med politimorderen fra Pittsburgh, Richard Poplawski, fordi Poplawski havde efterladt nogle kommentarer på Alex Jones' hjemmeside, er kommentarer på SPLC's egen hjemmeside der opfordrer til henretning af Alex Jones for hans politiske overbevisning forblevet online i fire måneder.

Southern Poverty Law Center’s bekymringer over kommentarer på internettet der opfordrer til vold ser ikke ud til at omfatte organisationens egen hjemmeside.

I et svar på SPLC's bagvaskelsesartikel der forbinder Poplawski med Alex Jones, der forblev uændret på trods af at adskillige andre store hjemmesider udsendte berigtigelser om emnet, sammenligner en kommentator Jones med 'Taleban, Nazis og hensynsløse fascistiske diktatorer' og siger at folk som ham sprænger [abort] klinikker i luften, sturer flyvemaskiner ind i bygninger, hænger folk, og skyder politibetjente.

Skribenten foreslår derefter at Jones og hans slags får 'en dødelig indsprøjtning eller et elektriske stød,' med andre ord, at Jones og 'hans slags' skal henrettes af staten for at udtrykke politiske synspunkter som nogle kunne være uenige i.

Skribenten jamrer, 'Jeg forventer at se mere vold,' tilsyneladende ubevidst om at han lige har opfordret at folk skal slås ihjel af regeringen for hvad de siger.

'Hawkeye'

 

Kommentarerne blev skrevet den 15 april af en person der kalder sig 'Hawkeye'. De blev stående på SPLC's hjemmeside i fire måneder uden at de blev fjernet.

Southern Poverty Law Center citerer rutinemæssigt internet chatter der opfordrer til vold som en undskyldning for at promovere deres anti-ytringsfriheds agenda, men mærkeligt nok lader der det ikke til at være et problem når en af deres egne tilhængere truer med vold.

Andre kommentatorer der besvarede artiklen påpegede at den tragiske død af tre politibetjente under hændelsen blev forårsaget af en optrapning af et husspektakel, og havde intet at gøre med Poplawskis politiske overbevisninger. Poplawskis mor smed ham ud af huset fordi hans hund havde tisset på gulvet og hun kaldte derefter politiet da Poplawski blev truende.

Men i dagene efter episoden forsøgte et stort antal venstreorienterede bloggere at bagtale infowars og Alex Jones ved at hævde at Poplawski var en fan, på trods af at hans kommentarer viste en stor uenighed med Jones fordi denne ikke delte hans overbevisninger.

Dette førte til at adskillige store hjemmesider, hvorunder 'Raw Story' og 'Crooks and Liars' publicerede berigtigelser og trak beskyldningen tilbage, hvilket Southern Poverty Lawcenter og Anti-Defamation League (ADL) havde nægtet at gøre.

Som vi rapporterede i går, har SPLC udgivet en ny rapport der genbruger krigerisk propaganda angående 'højreekstremister' der planlægger at begå hjemmedyrket terrorisme, fordi de er foruroliget over Obama.

Regeringsterrorisme

Som vi har gjort opmærksom på er enhver større 'hjemmedyrket' terroristisk handling de sidste 20 år begået af regeringen, fra Ruby Ridge, til Waco, til Oklahoma City bombningen, mens retsprotokoller nu beviser at Timothy McVeigh blev plejet [groomed] af FBI bagmænd.

SPLC har arbejdet tæt sammen med Homeland Security ['amerikanske PET'] og er kommet med lignende 'trussels-projektioner' gennem de seneste år, og dæmoniserede man folk der holder fast ved grundloven ['constitutionalists'], frihedsforkæmpere [libertarians] som terrorister, hvilket som en FOIA forespørgsel afslørede, ikke var baseret på nogen som helst pålidelige beviser, men som var produktet af en DHS agent der i timevis surfede rund på SPLC's egen hjemmeside samt en kendt i forvejen afsløret og marginal desinformations hjemmeside.

 

 

Paul Watsons artikel oversat fra:

Prison Planet 13 august 2009 - Southern Poverty Law Center Supporter: Execute Alex Jones For His Political Beliefs (Infowars = spejlside)

Infowars 13 august 2009 - Southern Poverty Law Center Supporter: Execute Alex Jones For His Political Beliefs

 

 

 

 


 
TV2 13 august 2009 - USA, ekstremisme i fremmarch
 
DR 13 august 2009 18:30

Højreekstremister på fremmarch i USA siger ny rapport fra Southern Poverty Lawcenter (SPLC)
 
CNN's Lou Dobbs to Mark Potok & SPLC - 'Hate Crimes Going Down, Not Up'
 

Kommentar: Ja hadet stiger med en foruroligende fart. Men det er ikke højreekstremisters had mod Obama der stiger mest. Det er hadet mod alt hvad der er 'højreorienteret', nationalistisk, konservativt, maskulint, alt hvad der kunne forpurre nogle frelste og altvidende enerådende spirituelt amputerede materialisterss lyserøde drøm. Og i den anledning er alt tilladt; fysisk intimidering, vold, forbud mod meninger, opfattelser, partier, overbevisninger, kold og kynisk spredning af løgn, forfølgelse, bagvaskelse, kold kalkuleret had rettet mod en nærmere defineret befolkningsgruppe; i Danmark det man hånligt kalder 'Pia Kjærsgaard-segmentet'.

Relateret:

Uriasposten 10 marts 2010 - CNN om rapport fra ‘Southern Poverty Law Center’: “The definition is so utterly fuzzy…”

Vrede mod Obama og økonomisk nedtur skaber flere ekstremistiske grupper.
Politiken: 'Undersøgelsen er lavet af the Southern Poverty Law Centre (SPLC), som er USA's mest prominente menneskeretsgruppe i forhold til had-organisationer.'

Politiken 5 marts 2010 - Ekstremistiske grupper boomer i USA (Line Prasz)

Balder Blog 17 marts 2009 - USA: CNN’s Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigning i ‘hate crimes’

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke

Dutch Security Agency AIVD: Scarcely any threat from the extreme right, according to annual report on 2008. The AIVD is also concerned about extreme left activism.
Remarkable is the AIVD’s assessment of the Anti-Fascist and Capitalist Archive Collective (KAFKA). KAFKA is regularly cited by Dutch ‘quality media’ as a research institute into rightwing extremism, but its Antifascist Action (AFA) arm is in reality a movement that uses violence to achieve its goals. “The picture is often evoked of antifascists defending themselves against aggressive rightwing extremists, while the roles are generally reversed.”

Hodjas Blog 23 april 2009 - The AIVD secret service [Dutch Homeland Security] is concerned about far left and Islamic extremism. | More at NISNews

'Folk der kan lide Ron Paul, film med hvide helte, er bekymrede for illegal indvandring, høje skatter, eller er bange for arbejdsløshed kan være terrorister'. Førende amerikanske 'menneskerettigheds-organisationer' c.q. 'racismevagthunde' grebet i grov politisering og manipulation. (direkte relation til de danske mediers 'rapport')
Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske ‘menneskerettigheds-organisationer’ udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Southern Poverty Lawcenter - Homepage

Balder Blog 1 maj 2009 - Ezra Levant: Det Canadiske Jødiske Kongres finansierede Nazipartiet

Balder Blog 24 november 2008 - Europaråde Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (oversættelse af Ted Pike artikel)

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, jødeforfølgelse, Revisionisme, Holocaustbenægtelse

 


Print Post