Kærligt forsyner den Demokratiske afhopper og bekendende talmudstudent Joe Lieberman præsidentkandidat John McCain med Jødekalotten i gruegrotten.
  Hamans Ører - Kreplach
  Den nye Haman - Ahmadinejad
 
  Endnu et broderligt klap fra Lieberman ved grædemuren. McCain skal nok få det lært!

Den kendte jødiske ekstremist, Joe Lieberman, senator for Demokraterne der under præsidentvalget gjorde sig bemærket ved at støtte Republikaneren John McCain, foreslår nu at USA angriber Iran. Hvem der skal tilgodeses ved en sådan handling er selvfølgelig udenfor enhver diskussion. Israelske politikere opfordrer jævnligt til et angreb på det i Israel traditionelt forhadte Persien, eller om at få amerikansk godkendelse til selv at bombe den nye Haman.

Præsident Obama har indtil videre modsat sig planerne, selvom hans vice-præsident, den åbent bekendende kristne Zionist Joe Biden har for ikke så længe siden sendt signaler der af israelske høge blev tolket
som lovende, men som til deres store skuffelse straks blev underkendt af Obama.

The Examiner 5 august 2009:

Senator Joe Lieberman anbefaler et angreb på Iran hvis økonomiske sanktioner ikke har den ønskede effekt. Lieberman har længe været fortaler for økonomiske sanktioner mod Iran i Senatet. Hans stærke opbakning af Irakkrigen og høgeagtige indstilling vedrørende Mellemøsten har bragt ham i et modsætningsforhold til meget af det Demokratiske Partis basis, hvilket kostede ham et nederlag ved der Demokratiske Partis nominering til præsidentvalget.

Lieberman blev genvalgt som uafhængig, men dog stadigvæk med et tæt samarbejde med det Demokratiske parti.

I Senatet sagde senator Lieberman at 'kun gennem lammende sanktioner har vi en chance for at overbevise Iranerne om at standse deres atomprogram.' Han sagde også at: kraftigere sanktioner er nødvendige for at 'spare os selv' fra at skulle tage det sværeste valg, der som han sagde, var 'ikke at gøre noget i forbindelse med et atombevæbnet Iran, og tage militære skridt'.

Lieberman fortalte til Washington TV, at: 'fordi dette er det valg vi vil blive konfronteret med, og for mig vil der i dette øjeblik kun være ét valg, men vi behøver ikke at vælge det nu, og det er derfor disse sanktioner er så vigtige'.

I 2007 i CBS-programmet 'Face the Nation', var Lieberman en stærk fortaler for et angreb på Iran med ordene: 'Jeg tror vi skal være forberedt på at handle aggressivt militært mod iranerne for at stoppe dem fra at dræbe amerikanerne i Irak'.

John McCain kan ikke holde tårerne tilbage når han tænker på de dræbte Jøder under anden verdenskrig. Det må ikke ske igen, og derfor dør amerikanske soldater i Irak, og måske Iran.. (penge lugter ikke af lig)
 

Tv-vært Bob Schieffer svarede: 'Lad os lige stoppe op her og nu. For jeg tror De faktisk skabte nogle overskrifter her, Senator Lieberman. De siger at hvis Iranerne ikke føjer sig, skulle USA tage militære skridt?

 
  Heller ikke George W. Bush kunne slippe for Liebermans kærlighed.

'Ja jeg gør', sagde Lieberman, og tilføjede at 'hvis der er noget som helst håb om at standse Irans atomprogram, kan vi ikke bare snakke med dem.... Vi skal bruge vores magt, og for mig ville det omfatte en militær aktion.'

Lieberman advokerede i Senatet for den såkaldte 'Iran Sanctions Bill' i april, der har Irans energisektor som angrebsmål, der derfor ville lamme deres økonomi hvis de ikke samarbejdede og standsede deres atomprogram.

Senator Lieberman har stærke bånd til såvel AIPAC, den Amerikanske Israel Lobby, som til staten Israel. I 2002 støttede Lieberman en pro-israelsk amerikansk resolution i Senatet (S. Res. 247), der 'udtrykker solidaritet med Israel i dets konstante bestræbelser for at bekæmpe terror'. (fortsættes efter videoen)

 
Ahmadinejad DID NOT threaten to "wipe Israel off the map." (YouTube)
 
  Binyamin Netanyahu - Barack H. Obama
  Binyamin Netanyahu - Barack H. Obama
Rigtige venner? Eller som Kissinger sagde:
'While being America's enemy is sometimes inconvenient, being America's friend is invariably fatal.'

Iran er ingen direkte trussel mod USAs sikkerhed, i modsætning til hvad mange politikere og 'eksperter' siger, Ahmadinejad truede IKKE med at angribe Israel, men hans stærke anti-israelske retorik kombineret med hans regerings dedikation til planer for landets energiforsyning, får mange til at tro at han er en trussel mod Israel. [Støttet af/med bevidste fejloversættelser angående Ahmadinejads angivelige planer om 'at slette Israel fra landkortet', og det ligeledes forløjede udsagn om at han 'benægter holocaust'. (Balder)]

Israel har for nylig valgt en regering bestående af højreorienterede høge ledet af Binjamin Netanyahu, der har svoret at føre en aggressiv politik mod Iran, inklusiv et militært angreb om nødvendigt.

Hvis Israel beslutter sig for at angribe, vil USA komme under stærkt pres for at støtte landet militært.

Oversat fra:

The Examiner 5 august 2009 - Senator Joe Lieberman advocating US strike against Iran (Robert Stark)

Relateret:

Israeli Interior Minister Eli Yishai insists Tel Aviv must continue its expansion of settlements in occupied West Bank territories despite US objections.
Press TV 11 august 2009 - Israel ignores US, international concern again

 


Print Post