Russia Today, en engelsksproget Tv-kanal med sæde i Moskva sendte for nylig en reportage om den østrigske FPÖ-politiker Susanne Winter.

 
Russia Today about anti-islamic nationalist movements in Europe
 

Fordi hun kaldte den islamiske profet Muhammed, der ifølge koranen giftede sig med en seksårig pige (og fuldbyrdede ægteskabet da barnet var 9 år), en børneskænder, blev hun dømt ved en domstol. Foruden Susanne Winter fra Freiheitliche Partei Österreichs bliver Geert Wilders, den nu afdøde Jörg Haider og hjemmesiden Politically Incorrect (PI) nævnt. Det sidste tyder på en voksende national og international betydning for internet-journalistikken udenfor systempressen.

Der er et lille klip med Dr. Christine Dietrich fra Politically Incorrect, samt et klip med Islamisten Tarafa Baghajati og hans konverterede østrigske kone Carla Baghajati der begge glæder sig over Islams seneste sejr i Europa.

Kilder:

Deutschland Politik 7 august 2009 - 'Russia Today' - Reportage über Islamkritische Bewegung

Politically Incorrect 6 august 2009 - 'Russia Today'- Reportage über Susanne Winter

Relateret:

Balder Blog 18 juni 2009 - Østrig: Dom over Susanne Winter (FPÖ) fastholdt efter ankesag


Print Post