Rabbiner fordømmer sin søn for at have sladret om Jøder til Goyim

  Solomon (Shlomo) Dwek -m FBI informant
  Solomon (Shlomo) Dwek
  Bilal Achmed Ghanan (19) Palæstinenser Skudt IDF Organer Fjernet
  Bilal Achmed Ghanan (19) Palæstinenser skudt af den israelske hær organer angiveligt fjernet
  Sagen har ikke noget med religion at gøre sagde anklageren,... men:
  Chabad Ludavitch -Rabbi Yitzak Ginsburgh
Rabbi Yitzhak Ginsburgh
Chabad Lubavitch
 

'Hvis en Jøde har brug for en lever, kan man så bruge en lever fra en uskyldig forbipasserende ikke-jøde for at redde ham? Toraen ville sandsynligvis tillade det. Jødisk liv har uendeligt værdi. Der er noget uendeligt mere hellig og unikt over jødisk liv end over ikke-jødisk liv.'

Dette blev sagt af en førende Lubavitch rabbiner ved navn Yithzak Ginsburgh og det kan findes i april 26 1996 nummeret af den populære jødiske publikation i USA; Jewish Week.

Israel Dwek den spirituelle leder af det sefardiske jødiske samfund i velhaverbyen Monmouth County en forstad til byen Deal i staten New Jersey, citerede i lørdags fra synagogens prædikestol den talmudiske Moser-Lov, [Loven om den jødiske stikker] der forbyder en Jøde at sladre om andre Jøder til en ikke-jøde. (Goyim = ikke-Jøde = kvæg, aka det muhamedanske begreb kafir = 'vantro')

Forstøder sønnen

Derefter forstødte rabbiner Israel Dwek (nogle jødiske kilder siger han hedder Isaac i stedet for Israel) sin søn Solomon (Shlomo) Dwek, den fallerede ejendomsudvikler, der efter at været sigtet for at have bedrevet bank-svindel i 2006, blev motiveret til at samarbejde med statsanklageren i en hemmelig operation, der førte til anholdelse af 44 personer i torsdags.

Gruppen omfattede tre borgmestre, to andre politikere, mange offentligt ansatte, og adskillige rabbinere.

Begravelsesritual for sønnen Solomon

Som han forklarede til PolitickerNJ.com, vil Rabbiner Dwek holde en 'sit Siva' (Shiv'ah) for sin søn Solomon Dwek, et jødisk ritual hvor 'de efterladte' begræder et familiemedlems død.

Kilde:

PolitickerNJ.com 27 juli 2009 - Rabbi denounces son accused of being federal informant

Relateret:

Sam Hirsch: forræderen Dwek burde myrdes

I et radioprogram lørdag nat sagde Sam Hirsch, et tidligere medlem af byrådet i Borough Park, at Dwek burde kunne se frem til alvorlig gengældelse for sin rolle som informant, der svarer til het halakiske koncept 'moser'. (hallacha = jødisk lov, moser = forræder)

'Denne person burde være blevet dræbt,' sagde Hirsch, da han blev spurgt af 'Talkline' studievært Zev Brenner om Dweks handlinger kunne sammenlignes med Bar Kamsa, manden som ifølge Talmud skulle have været med til at have forårsaget spændinger mellem Romerne og Jøderne, hvilket førte til ødelæggelse af det jødiske tempel i Jerusalem i år 70 efter Kristi fødsel*.

Hirsch sagde derefter at Dwek og andre informanter burde udelukkes fra det jødiske samfund. [Både Brenner og Hirsch bekræfter her igen hvor stor en rolle mytologi og religion spiller for Jøderne også når det gælder meget verdslige ting!]

* Jewish week skrev C.E. !

Oversat fra:

The Jewish Week 28 juli 2009 - Syrian Community Moving To Limit Damage After Sting

Relateret:

Opdatering:
New Jersey Real-Time News 5 december 2009 - Trouble for Dwek donors as IRS follows the money

A self-appointed rabbi accused by Israeli officials of burning and cutting toddlers as part of a purification ritual will be extradited from Brazil, an official said Thursday. [..] Chen and several of his followers allegedly used knives, hammers and other instruments to abuse children as young as 3 and 4 years old in the West Bank settlement of Beitar Illit in February and March 2008.
Haaretz 16 oktober 2009 - Brazil to extradite to Israel 'rabbi' suspected of child abuse

The Guardian 11 maj 2009 - Israeli doctors experimented on children (Chris McGreal)

Come and Hear - Moser - Informing on Fellow Jews who Commit Crimes: Mesira in Modern Times (by Rabbi Michael J. Broyde)

The Local 26 august 2009 - Aftonbladet row: Israel will not get its apology

Politiken 21 august 2009 - Sverige vil ikke bøje sig for Israel

Politiken 19 august 2009 - Israelere tordner mod svensk avis (organhandel)

Afton Bladet 17 august 2009 - Våra söner plundras på sina organ (Donald Boström)

Haaretz 19 august 2009 - Top Sweden newspaper says IDF kills Palestinians for their organs (af Morten Berthelsen and Barak Ravid)

Swiss lawyer Dick Marty, an investigator from the human rights watchdog The Council of Europe, was in the region to investigate claims that guerrillas from the Kosovo Liberation Army sold organs on the black market.
Adnkronos 7 august 2009 - Balkans: Human organ trafficking investigator shunned

Balder Blog 25 juli 2009 - Korruptionsskandale: Organhandler Levy-Izhak Rosenbaum allerede i FBIs søgelys siden 2002

Balder Blog 24 juli 2009 - Tre borgmestre og fem rabbinere arresteret for korruption, pengevask, og handel med organer

Balder Blog 14 maj 2008 - Postville Iowa, Agriprocessors, Sholom Rubashkin - USA’s største Kosher slagteri producerede metamfetamin og misbrugte underbetalt illegal arbejdskraft ledet af rabbinere

Balder Blog 27 december 2007 - Ledere af de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask 

Washington Report on International Affairs 2002 - The Intifada - Autopsies and Executions

Ronatvan 2005 - Israel exploits Russian women into sex slavery (2 Videos)


Jøderne og deres Løgne

På et debatforum bestrider en af de udvalgte at rabbiner Israel / Isaac Dwek skulle have holdt en sit Shiva (Shiv'ah). Ifølge apologeten 'holdt rabbineren en prædiken der tog afstand fra Jøder der sladrede om andre Jøder, men i en kontekst af at komme med falske beskyldninger når man sladrer'.

  Organhandel - To år tidligere:
  Zaki Shapira
  Zaki Shapira - israelsk kirurg arresteret i Tyrkiet
 

En af israels tidlige pionerer i organtransplantation blev den 27. april 2007 arresteret i Tyrkiet mistænkt for organhandel. Anholdelsen skete efter en ildkamp mellem politi og bevæbnede kriminelle i et privathospital i Istanbul, ifølge en artikel fra den 12 maj i British Medical Journal.

Professor Zaki Shapira, en førende nyretransplantations-kirurg og tidligere chef for transplantationsafdelingen ved Rabin Medical Centre i Petah Tikva, nordøst for Tel Aviv blev sigtet for at være medlem af et internationalt organhandel netværk. Newser | Jerusalem Post

Dette er en udmærket illustration af hvordan talmudisk tankegang og praksis virker. Talmud indeholder mange gode råd og forslag i forbindelse med problemstillinger angående konflikter med det omgivende ikke jødiske samfund. Hvordan man kan lyve uden at blive taget i at lyve, hvordan man kan overholde den jødiske interne moralkodeks, uden at udenforstående opdager det osv. Talmud er en sand opskrift til hvordan man bedrager ikke-Jøder, en mafiaorganisation værdig.

Lignende sluddervorne argumenter som ovenstående forsøg på apologi, og endeløse diskussioner hvor Jøderne forsøger at lede Goyim på vildspor via kringlede diskussioner finder man i debatten om Israels fødsel, den israelsk-palæstinensiske konflikt, og holocaust. Om Jøderne og deres Løgne, skrev kirkefaderen Martin Luther, et værk der i dag bliver dømt ude som 'rendyrket irrationel antisemitisme'. Faktum er imidlertid at løgn og bedrag altid har været nogle af Jødernes foretrukne våben, på lige fod med ekstrem dyrkelse af offerrollen. Regler og brugsanvisninger på hvordan man bedst vildleder Goyim er indgående beskrevet i Talmud og andre jødiske skrifter, og disse oldgamle mellemøstlige strategier lever også i praksis i bedste velgående den dag i dag.

Den israelske spiontjeneste Mossad har følgende slogan: 'By way of deception thou shalt do war!'

Også den lange liste af løgnagtige og snart faldne holocaust-koryfæer og falske vidner som Simon Wiesenthal, Elie Wiesel, Herman Rosenblat, Binjamin Wilkomirski, Otto Frank, Irene Weisberg Zisblatt, Irving Joseph Schwartz, professionelle mytemagere som Steven Spielberg, og en lang række andre taler sit eget sprog. År for år pilles flere jødiske bedragere fra piedestalen.

'Jødisk-kristen kultur'

Jødernes løgne finden intet bedre udtryk end i udtrykket 'vores jødisk-kristne kultur', der i dag rutinemæssigt anvendes, ikke mindst af vildførte og dårligt underrettede anti-islamister som om det var en højere sandhed. Her i en tråd på Uriasposten.

 

Dette eksempel viser hvor langt vi endnu har at gå for at vriste os ud af slaveriet; for at blive fri skal man først og fremmest vedkende sig sit fangenskab. Begrebet jødisk-kristen kultur anvendes hyppigst af vildførte Goyim hvis afsky for muhammedanismen kun overgås af deres beundring for Jødedommen [f.eks. Dansk Folkparti], og sjældent af Jøder der tager den jødiske religion alvorligt.

Ideen om en jødisk-kristen kultur' er lige så stor og blasfemisk en opfattelse, som det ville være at tale om et begreb som 'islamisk-kristen kultur', som ingen af bidragsyderne til Uriaspostens kommentatorspor selvfølgelig ville kunne drømme om at acceptere. Ganske ukritisk efteraber så den ene og så den anden Paul Johnsons (Jødisk!) ordbrug, selv om deres kendskab til Jødedommen er lige så lille som deres evner i fremdragelse af Korancitater er stor, og deres
jødiske literaturliste fra Bernard Lewis over Daniel Pipes til Bat Yeor er lang! Så godt som ingen af de mest populære og oftest citerede skribenter er rent europæiske patrioter [jeg sigter til holdning; ikke til etnicitet] der bekæmper islams indtog; de fleste forsøger at udnytte indvandringsmodstanden til at skabe en generel krig det kristne vesten og den muslimske verden imellem. Til større glorie for Israel, til skade for os, og betalt med hvide europæeres og amerikaneres blod!

Danske patrioter på filosofisk børnehavestadie

Danskerne er ideologiske, filosofisk og vidensmæssigt set på børnehavestadiet, på trods af de mange velmente og prisværdige forsøg på at definere en 'nationalkonservatisme' eller lignende form for nationalsind. Men man kan ikke være en sand europæisk orienteret nationalist eller patriot mens man smider en uendelig række af de mest fremstående europæiske filosoffers kritiske holdninger til Jødedommen i skraldespænden til fordel for de nye filosemitiske politiske paroler der dikteres af den jødisk dominerede neo-konservatismes bagmænd, til fordel for den jødiske stat Israel.

Fra Voltaire til Churchill var de fleste fremragende europæere klar over den organiserede Jødedoms rolle som en sær og fjendligsindet femtekolonne, der var ud på at underminere de kristne samfund, og gjorde ingen hemmelighed af deres modvilje mod en stor del af denne jødiske indflydelse, i de fleste tilfælde dog uden at undlade at rose de enkelte individuelle Jøders mange bidrag til samfundet. Og skulle man ikke lade sig overbevise om sagens sammenhæng af selv de mest fremragende europæiske historiske personligheder, skulle man mene at dokumentationen for jødiske organisationers rolle i de vestlige landes afnationalisering, og fremmelse af masseindvandring og indgreb mod ytringsfriheden måske kunne hjælpe lidt, men også her vælger man at forbigå dette aspekt som en detalje der kan undskyldes og forklares (på Jøderne præmisser selvfølgelig), i stedet for at se det som en del af et større billede der har rødder mange hundrede år tilbage i historien. Angsten for antisemitstemplet er simpelthen for stor, så man foretrækker at holde skyklapperne på.

Gør ikke som jeg gør, men tænk selv!

Jeg argumenterer ikke for at alle skal følge i mine fodspor og ture frem med åbenlys kritik. Nej, jeg vil opfordre folk til selv at undersøgen sagen, og modne deres politiske indsigter, i stedet for at ukritisk at antage at simplistiske ureflekterede anti-islamiske / neokonservative verdensbillede der faldbydes så mange steder i nationaltsindede kredse i Danmark.

Se også:

Modspil 23 februar 2009 - ‘Jødisk-kristen’ kultur eksisterer ikke


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post