Giulietto Chiesa - MEP Italien
   
 
  Ved krigen mod Serbien blev det v.h.a. en kampagne lavet af amerikanske reklameburoer fremstillet som om Serberne var de onde. Slobodan Milosovic blev demoniseret som det værste siden Hitler. Den virkelige baggrund var bl.a. Serbiens uvillighed til at underkaste sig den neoliberale politik, og nægtede at underskrive kreditbetingelserne stillet af WMF (World Monetary Fund).
   
 
  Frieder F. Wagner - Filmproducent

Obama, 9/11, London bomberne, Madrid, Irak, Afghanistan, Iran, Serbien, Milosevic, Indien, Pakistan, Kashmir, Somalia, Nordkorea, pirater, forarmet uran, atomvåben. Benhård menneskeforagtende magtpolitik der griner hånt af love og moralske overvejelser. Tysk tale.

Beviserne for at den af medierne promoverede baggrund for de grusomme attentater fra den 11. september i New York og Washington ikke afspejler sandheden blev de seneste otte år sat sammen som et puslespil af den amerikanske sandhedsbevægelse, og også i Europa begynder det at gå op for folk at det er de vestlige hemmelige tjenester der trækker i trådene.

Selv systempressen er holdt op med at forsvare den officielle forklaring, og foretrækker nu i stedet for at ignorere emnet helt.

Men det der bliver tilbage er en tiltagende mistro i de vestlige regeringer, når de USA og NATOs angrebskrige bliver begrundet i disse 'sorte operationer'.

Enhver protest fra de vestlige befolkninger og deres modstand mod at legitimere angrebskrigene som 'selvforsvar', forsøger man at kvæle ved hjælp af stadig strengere love, i stedet for igen at lade moral og etik spille en rolle i politiske beslutninger

At moral og etik allerede for længe siden er holdt op med at spille en rolle ved politiske beslutninger, fremgår blandt andet af det faktum at NATO fører krig ved hjælp af illegale våben.

Man har sikkert allerede hørt om 'depleted uranium' [forarmet uran], hvis man har set filmen 'Dødsstøvet' [Todesstaub] fra Grimmeprisvinderen Frieder Wagner. Men også denne film bliver systematisk fortrængt og bandlyst fra offentligheden, fordi den viser de skrækkelige virkninger af brugen af disse uranvåben.

I filmen medvirker den mangeårige udlandskorrespondent og redaktionschef fra ARD, Christoph Hörstel, og det italienske medlem af Europaparlamentet Giulietto Chiesa. Annie Machon var Britisk spion for M1I5, Andreas von Bülow (fhv. tysk undervisningsminister) og Jürgen Elsässer medvirker også.

Oversat fra Altermedia.de, hvor der også er lidt mere.

Altermedia.de 27 juli 2009 - Kriegsversprechen

 
Kriegsversprechen - Tysk dokumentar | Få DVDen hos NuoViso
 
Fake Al Qaeda Actors EXPOSED! Adam Gadahn & Yousef al-Khattab
 

Relateret:

Politiken 2 august 2009 - Al Qaeda mistænkt for indtrængen i MI5

Balder.org 24 juli 2008 - False Flag - A different 9/11 Video - Med Andreas von Bülow (fhv. indenrigsminister), Mathias Bröckers (journalist), Mannfred Petritsch (finansekspert), Jochen Scholz (officer i det tyske luftvåben)

What Really Happened - Fake Al Qaeda

White Civil Rights 12 december 2007 - Ex-Italian President Francesco Cossiga Says 9/11 an Inside Job


Print Post