Tre underholdende videoer:

 

1) Down Under: Musikalsk politisk statement fra legendarisk band

2) Mere fra underholdningsafdelingen: Fransk komiker Jean Marie Bigard om 9/11 Building 7 og Larry Silverstein (Med engelske undertekster) og,

3) Månelandingen Fup eller Fakta, konspiration eller anti-konspiration: Kubrick, Nixon und der Mann im Mond. Yderst underholdende spændende og overraskende 'dokumentar' 50 minutter, alle pengene værd. Blandt de medvirkende er bl.a. Donald Rumsfeld og Henry Kissenger. Professionel produktion. Man efterlades i stor splid med sig selv! En gyser, og griner på samme tid. Kan det virkelig være rigtigt? Tysk, engelsk og fransk tale med tyske undertekster.

 
Bee Gees: 9/11 was an inside job
 

Bigard 11 Septembre : 4. Monsieur Silverstein
by JeanMarieBigard
Fransk komikerJean Marie Bigard om 9/11 Building 7 og Larry Silverstein
Med engelske undertekster | Bigard: les aveux de Silverstein
 
Månelandingen - Kubrick, Nixon und der Mann im Mond | via Deutschlandpolitik | Googlevid
Se den i fuld skærm for at kunne læse underteksterne (52 minutter)

 


Print Post

Dagens citat
»Goethe notes... that when the Jews killed the Egyptians it was the reverse of the Sicilian Vespers. In the latter case the host murdered the guests, but in this case the guests murdered the host. But it is certainly the situation with respect to the Jews in our time.« - Soeren Kierkegaard