Times Online 18 juni 2009 - Verdens største nazijægers spor af løgne:

 
  Hvad er sandheden om holocaust?
 
Debating The Holocaust - Thomas Dalton

Ved at læse denne bog, har man måske for første gang en rimelig mulighed for indenfor et kortere tidsrum at få et rimeligt overblik over kontroversen, fremstillet loyalt som det stilles op fra begge hold. Uden at det bliver alt for detaljeret, finder man her også skøn om tal og lignende konkrete og samlignelige parametre fra de autoriteter og anti-autoriteter indenfor hver lejr der bredt anses for toneangivende. Køb den hos Amazon.

 
  Szymon Wizenthal - Løgn og bedrag
  Guy Walters: '.. sandhed var et elastisk koncept.... men når han er så specifik, lyver han for det meste'
 
  Tysk producerede gaskamre for alle Jøder i Irak Med Zyklon B - Løgn og propaganda fra Wiesenthal Centeret

Simon Wiesenthal, berømt for at søge retfærdighed, fangede langt færre krigsforbrydere end han påstod, og fabrikerede meget af sin egen holocausthistorie.

Siden først i tresserne er Simon Wiesenthals navn blevet synonym med jagten på Nazister. Han har et ry som en helgen. Fire gange nomineret for Nobels fredspris, blev slået til ridder i England, modtog den amerikanske 'Medal of Freedom', det franske Légion d’honneur, og mindst 53 andre udmærkelser. Han blev også anset som den der tog omkring '1100 nazi-skalpe'.

Men mest af alt er han kendt for sine bestræbelser på at opspore Adolf Eichmann, en af de mest berygtede krigsforbrydere.

Hans renommé er dog bygget på kviksand. Han var en løgner, og en dårlig en af slagsen, når det kommer dertil. Fra slutningen af anden verdenskrig til slutningen af hans liv i 2005, løj han gentagne gange om sin påståede jagt på Eichmann og andre nazijagtbedrifter.

Han bryggede også vanvittige historier om sine krigsår, og kom med falske påstande om sin akademiske karriere.

Der er så mange uoverensstemmelser mellem hans tre vigtigste memoirer, og mellem disse erindringer og dokumenter fra samme tidsperiode, at det er umuligt at få en sammenhængende fortælling ud af det. Wiesenthals mangel på respekt for sandheden gør det muligt at tvivle på alt hvad han nogensinde har skrevet eller sagt.

 

Efter denne del af de udvalgte passager fra bogen 'Hunting Evil' af Guy Walters som Sunday Times valgte at bringe, følger en række undskyldninger og forsikringer om at forfatteren ikke tilhører kredsen af nynazister, revisionister, holocaustbenægtere og antisemitter.

Som sædvanligt uden at nævne navne, så læseren sidder tilbage med ideen om en navnløs underjordisk nazikonspiration befolket med ulækre mørkemænd der ikke har andet i tankerne end at gasse de resterende Jøder.

Kender man noget til denne verden, ved man at det forholder sig en del mindre enkelt og entydigt end det som forfatteren forsøger at lægge op til.

Forfatteren skriver også at det er på tide at sandheden om Simon Wiesenthal, eller Szymon Wizenthal, som manden i virkeligheden hedder fortælles af andre end den ovennævnte skitserede gruppe, eller som han formulerer det: 'vristes ud af deres kløer'.

Ja den sandhedssøgende forfatter Guy Walters er alt for sent ude, allerede i 1993 udgav Gerd Honsik, der nu befinder sig i et Østrigsk fængsel bogen 'Schelm und Scheusal. Meineid, Macht und Mord auf Wiesenthals Wegen', [Skælm og Monster. Mened, Magt, Mord i Wiesenthals spor.]

Bogen på 350 sider er fyldt med dokumentation af Wiesenthals løgne og andre forbrydelser. Som altid halter de selverklærede stuerene historikere milevidt bagefter revisionisterne, og helt i tråd med traditionen og i Wiesenthals ånd ser han nu frem til æren af at være den mand som rev den højtdekorerede jødiske bedrager Szymon Wizenthal ned fra den piedestal som efterkrigens judeofile klakører bevidstløst satte en sand skare af bedragere og forbrydere op på, med Simon Wiesenthal og den ligeledes notoriske jødiske løgnhals Elie Wiesel (II) som nogle af de mest fremtrædende eksempler.

Med Gerd Honsiks store detektivarbejde i baghånden må det have været relativt let for Guy Walters at skrive denne bog, men jeg er bange for at skal spejde forgæves efter Gerd Honsik i litteraturlisten.

Men ros for at forsøge at gøre op med myten om Simon Wiesenthals heltemodige bedrifter skal manden da have.

Den 68 årige forfatter Gerd Honsik sidder selvfølgelig stadig i sit østrigske fangehul og venter på om den endelige dom bliver på 5, 10 eller på endnu flere år.

Læs resten her:

Times Online 18 juli 2009 - Hunting Evil - The head Nazi-hunter’s trail of lies (by Guy Walters)

Published by Transworld on July 30 at £18.99. Copies can be ordered for £17.09, including postage, from The Sunday Times BooksFirst on 0845 271 2135

Simon Wiesenthal var kendt for denne skitse af jødiske fanger han påstod at have set blive skudt af Tyskerne.
 
Men det viste sig, at Simon Wiesenthal havde kalkeret tegningen fra en illustration i Life Magazine den 11 juni 1945, der forestiller tre tyske spioner der bliver henrettet af et henrettelsespeloton.
 

Relateret:

Jewish Chronicle 20 august 2009 - It is right to expose Wiesenthal

In my view, Simon Wiesenthal was a liar and a fraud. In fact, I’d go so far as to say he was one of the biggest conmen of the 20th century. I spent four years working on a history of Nazi-hunting that was published last year, and the material I gathered on Wiesenthal was enough to make me scream out loud. When I started my book, I too believed that the great man was just that — great. But when I looked at all his memoirs, biographies and original archive material, I realised that, like so many others, the image I had built up of Simon Wiesenthal was hopelessly incorrect. The Lvov State Archives have no record of Simon Wiesenthal having studied at Lvov Technical University. There were too many distortions and inconsistencies, too many outright lies — none of which could be explained away by sympathetic psycho-babble offered by the likes of Dr Segev. The fact is that Wiesenthal lied about nearly everything in his life.
Mail Online 10 september 2011 Guy Walters - Why I believe the king of the Nazi hunters, Simon Wiesenthal, was a fraud

Balder.org - Gerd Honsik: Fiend and Felon - Power, Perjury and Murder in Simon Wiesenthal's Footsteps

The Wiesenthal Files:
What the Documents Reveal about Simon Wiesenthal's Past
By Theodore J. O'Keefe
Wiesenthal Files Chapter 1 - Simon Wiesenthal's War Years: New Doubts
Wiesenthal Files Chapter 2 - Simon Wiesenthal's War Years: New Light on a Dark Past
Wiesenthal Files Chapter 3 - The Soviet Past of Simon Wiesenthal

Wiesenthal-Center-afdeling i Østrig ved at gå i opløsning:
Wiener Zeitung 29 juli 2009 - Wieder Streit um Wiesenthal Institut in Wien

Balder Blog 14 juli 2009 - Ivan the Terrible - Legal experts prophesize failure of Demjanjuk trial

21. sep 2005 00:01 NEKROLOG: Simon Wiesenthal, der var med til at opspore omkring 1100 forbrydere fra nazitiden, døde i går i sit hjem i Wien, 96 år
Kristeligt Dagblad 21 september 2005 - Retfærdighed, ikke hævn (Ulla Poulsen)

Balder Blog 19 april 2009 - Østrig: Retssag, 68 årig forfatter Gerd Honsik risikerer 20 års fængsel for tankeforbrydelser

Balder Blog 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Balder Blog 19 januar 2008 - Østrig - Gerd Honsik - Halvandet år i spjældet for tankeforbrydelser

Simon Wiesenthal Center

The following link lists articles relating to the Simon Wiesenthal Center's attempts to pressure foreign governments, and has a few examples from Denmark where the Wiesenthal gang leader Züroff tried to muscle the Danish government with his far fetched theories.
Den Europæiske Arrestordre - udleveringer og censur på vegne af jødiske interessegrupper, Søren Kam, Erik Haaest, Simon Wiesenthal Centeret, Efraim Zuroff

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff, Manfred Gerstenfeld og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Document.no 14 december 2008 - Jødefiendtlighet i Norge vekker oppsikt (Den norske anitislamiske blogger, Zionisten Hans Rustad bakker op om Gerstenfeld)

Balder Blog 22 januar 2008 - Irland: Wiesenthal Centerets metoder fordømmes af præsident Mary Mcaleese

Balder Blog 20 januar 2008 - Wiesenthal Centeret har et problem mindre - Bobby Fisher døde 64 år gammel


Print Post