Usikkerhed om Obamas juridiske status spredes til de etablerede medier

 
   
 
  I udsendelsen interviewer Lou Dobbs en mand der skulle være noget lignende 'den øverste videnskab i statsborgerskab', hans optræden er lidet overbevisende.
   
 

Indtil for nylig troede Lou Dobbs som de fleste amerikanere at al den snak om Barack Hussein Obama's fødselsattest og reelle statsborgerskab var noget støj fra det konspirationsteoretiske, eller det højre eller venstreekstremistiske hjørne.

Indtil han satte sig ind i sagen, og endte med det helt simple spørgsmål: Hvorfor viser Barack Hussein Obama ikke bare sin fødselsattest, i stedet for at engagere sig i retssager for millioner mod de mange der kræver bevis for hans juridiske status.

Natural Born Citizen

Den amerikanske forfatning kræver at præsidenten er en såkaldt: 'natural born citizen'.

Det vil sige en person der er født som amerikansk statsborger. En naturaliseret person som Arnold Schwarzenegger kan ikke blive præsident. Det er nok tilstrækkeligt at nævne at én af de måder hvorpå man kan være 'natural born citizen', er at være født på amerikansk territorium, selv om der også er andre muligheder.

Siden Obama blev valgt er der opstået et hav af hjemmesider og blogs der beskæftiger sig med Obamas herkomst og de forskellige papirer, mens massemedierne fuldstændigt har ignoreret spørgsmålet, og har latterliggjort dem der stillede dem.

Ikke et spørgsmål om Obamas kvaliteter

Faktum er dog at spørgsmålene er særdeles relevante. Det skal indskydes her at dette ikke er et spørgsmål om Obamas eventuelle kvaliteter eller mangel derpå. Det det drejer sig om er spørgsmålet om de juridiske formaliteter er blevet overholdt.

Da John McCain blev præsidentkandidat, sikrede han sig at hans status var i orden, da han er født i Panama af et udstationeret amerikansk Marine-ægtepar. Han skrev til det ansvarlige ministerium og fik bekræftet sin status. Dobbs nævner også at folk ville have synes det var meget mærkeligt hvis John McCain havde nægtet at offentliggøre sin helbredsoplysninger (medical records).

Også det har Barack Hussein Obama nægtet at gøre.

I USA skal man bl.a. vise sin fødselsattest når man ansøger om et kørekort eller pas eller vil forlænge et kørekort, og ved flere andre lejligheder.

Det er således et meget dagligdags, og ikke særligt 'privat' dokument.

Hvad er grunden til at Barack Hussein Obama ikke bare viser verden det omtalte dokument?

 
  Lad dig ikke føre på vildspor af de sjove tegninger - problemstillingen er meget reel
   

Obama-tvivl går mainstream

Nu stilles spørgsmålet også af en velrenommeret radio og TV-vært som Lou Dobbs, og da der er adskillige retssager undervejs hvor sagsøgerne vil tvinge Barack Hussein Obama til at fremlægge den ønskede dokumentation, nærmer tiden sig hvor Barack Hussein Obama og hans sammensvorne ikke længere kan ignorere spørgsmålet.

Hvis det viser sig at Barack Hussein Obamas præsidentskab er kommet i stand på et juridisk forkert grundlag, vil det medføre at alle beslutninger der er taget i hans regeringstid vil være ugyldige.

Hvordan løser man et problem?

Ligger Obamas skæbne i hænderne på hvem der hurtigst kan producere et 'autentisk' dokument, og fylde alle hullerne der måtte værre? Om et sådant dokument ville kunne tåle en undersøgelse fra det tyske Bundes Kriminal Amt (BKA), der allerede har afsløret Anne Franks dagbog, og den angivelige nazibøddel John Demjanjuks forfalskede ID kort er selvfølgelig et godt spørgsmål. Som historien viser har denne tjeneste et vist rygte for at afsløre selv ting der er særdeles uvelkomne for magtfulde kredse. Sådanne tanker vil ikke være rare for eventuelle dokumentfalskere, og jeg kunne forestille mig at man ville tænke i retning af at 'det originale dokument er blevet væk' i en brand eller under en flytning.

Spændende bliver det under alle omstændigheder.

Kilder:

Radiointerviewet med Lou Dobbs og:

MediaMatters 17 juli 2009 - Dobbs repeatedly makes Obama birth certificate claims his CNN colleagues call "total bull"

Obama Is Not A Natural Born U.S. Citizen And Is Ineligible For The Presidency / Video
 

Obamas afrikanske familie - Familiefoto - Photoshopped - Full size
Barack Obama: The Pictures Speak A Thousand Lies

 

Relateret:

Synopsis Olsen 8 november 2011 - Hvor var Obama et helt år? Barack Obamas manglende år

Ikke blot McCains venstreorienterede modstandere, men også Kongressen mente det var en yderst vigtig sag. Skøn John McCain er søn af generationer af hæderkronede US Flåde officerer og hans far var udstationeret i Kanalzonen, så er der en helt klar sprogbrug i Artikel 2, Sektion 1 i Forfatningen der siger at "kun en indfødt borger i USA" kan vælges som præsident. Så besynderligt er det, at skønt Kongressen, med god ret, krævede at McCain lagde alle relevante papirer frem - hvilket han gjorde - så kræver man ikke det samme af Barack Obama. Hvorfor mon?
Synopsis Olsen 17 juli 2009 - Obamas fødselsattest og løgn

Ledger Inquierer 16 juli 2009 - Retired general, lieutenant colonel join reservist’s lawsuit over Obama's birth status

Lou Dobbs er en mand der tør stille de ubehagelige spørgsmål:

Balder Blog 17 marts 2009 - USA: CNN’s Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigning i ‘hate crimes’

Balder Blog 5 marts 2009 - Video CNN: Christopher Hitchens interviewes af Lou Dobbs om Durban II

Balder Blog 10 maj 2007 - CNNs Lou Dobbs: Udemokratiske kræfter presser globaliseringsdagsorden

Balder Blog 5 maj 2007 - Jødisk organisation kræver CNN vært Lou Dobbs fyret for Nazi sammenligning (sammenligning med 'antiracistisk' organisations metoder)


Print Post