'Se hellere på menneskerettigheds-overtrædelser i EU-staterne inden I kritiserer Iran,' siger Jobbiks Krisztina Morvai fulgt af Storbritanniens Nick Griffin fra British National Party (BNP).

 
  Dr. Jur. Krisztina Morvai - MEP

Krisztina Morvais første tale i EU-parlamentet:

EU har ingen moralsk ret eller politiske basis til at kritisere menneskerettighedssituationen i Iran, eller i noget som helst andet land udenfor EU, så længe det tolererer overtrædelser af menneskerettighederne i dets eget medlemsland Ungarn, argumenterer Dr. Jur. Krisztina Morvai, EU-parlamentsmedlem (uafhængig) for Jobbik ved åbningen af det Europæiske Parlament.

Hun beder alle parlamentsmedlemmer at se denne korte (10 min) dokumentar, der indeholder klip fra de sædvanlige brutaliteter i Budapest, for derefter at informere EU-parlamentet og deres vælgere angående hvad de har tænkt sig at gøre for at standse dette.

Husk hvad man ser i filmen skete ikke i Iran. Det skete indenfor EU.

Oversat fra:

Jobbik 14 juli 2009 - Human rights violations in Hungary - a short film especially for MEPs

Krisztina Morvais tale i EU parlamentet på engelsk
Krisztina Morvais tale i EU parlamentet på engelsk | Begynder efter 1:30 af ungarsk tale
 
Nedenstående video viser hvordan det ungarnske politi behandler 100 % fredelige mennesker der demonstrerer mod regeringen i bedste Gandhi-stil. Her får man med det samme afkræftet den internationale systempresses løgne om at den nationale modstand i Ungarn stammer fra 'nynazister' mm.
Human Rights Violations in Hungary
 
 
  Nick Griffin & Anthony Brons i EU

British National Party's Nick Griffin brugte sin to minutters taletid til at protestere mod den Konservative leder David Camerons, og en stribe Labour parlamentsmedlemmers støtte til og medlemskab af det rødfascistiske UAF (United Against Fascism) der ganske svarer til de danske autonome bøllekorps AFA, ARN, mm. som vi alle kender så godt.

Det ekstremt voldelige UAF har i årevis terroriseret medlemmer af BNP, åbenlyst støttet af parlamentsmedlemmer, kirkefolk og andre fremtrædende tilhængere af multikultivanviddet. Det er dog først på det sidste at det er blevet afsløret at statministerkandidat for 'the Tories' , David Cameron sponsorerer den åbenlyst kommunistiske voldsorganisation.

 
Nick Griffin's opening speech in the European Parliament
 

Nej til et nyt Irak

Nick Griffin benyttede også lejligheden til at advare mod en gentagelse af Irak scenariet hvor publikum blev gjort klar til deltagelse i krigen ved løgnen om 'masseødelæggelsesvåben'.

Nick mener, i øvrigt lige som jeg, at den store interesse for menneskerettigheder i Iran blot er et forsøg på at skabe en stemning for endnu en krig hvor britiske soldater skal give deres liv i fjerne lande for at tækkes de kredse der mener der er gevinst at hente ved endnu en krig der handler om alt andet end de lokale beboeres menneskerettigheder.

UAF demonstration - Hammer Segl

Relateret:

The Hungarian Guard Movement was re-established today, at a gathering in Budapest attended by several thousand Hungarian citizens and members of Jobbik, the Movement for a Better Hungary. After the controversial edict calling for the disbandment of the civic movement, the Guard has reasserted its legal legitimacy after several prominent politicians came out in support of it, and against the regime’s dictatorial attempts to flout the country’s constitutional provisions protecting free assembly.
Kuruc 12 juli 2009 - The Hungarian Guard: restored, renewed, and here to stay

Gordon Bajnai, the disgracefully unelected yet reassuringly temporary Prime Minister of Hungary, has departed on his first foreign state visit. His choice of destination comes as little surprise to Jobbik, neither should it shock those who heard Shimon Peres’ speech on the 10th May 2007 in which the Israeli President admitted that his country had succeeded in “buying up Hungary.”
Kuruc 24 juni 2009 - Bajnai’s first visit abroad: Israel | Israeli President Simon Peres: We are buying up Manhatten, Romania and Poland (med video)

Balder Blog 3 juli 2009 - Ungarn: Grundlovsændring forpurret - Nederlag for den jødiske censurlobby

Balder Blog 8 juni 2009 - Ungarns nationalsindede parti Jobbik stormede ind i EU-parlamentet med 3 pladser

Balder Blog 10 juni 2009 - England: Nick Griffin British National Party’s leder overfaldet af venstreekstremister (UAF)

Balder Blog 8 juni 2009 - Gennembrud i England: British National Party vinder to pladser i EU parlamentet

Balder Blog 29 maj 2009 - Video: British National Party Stor valgsejr i vente - Nick Griffin på Sky News

Balder Blog 15 marts 2009 - Politisk vold ved vælgermøde i England - BNP-medlem Tony Ward overfaldet med hammer


Print Post