Mens den engelske regering vil lade muslimer slippe for forfølgelse for 'hate crimes' får to hvide 7 år og 2 måneder i skyggen for tegneserier!

  Politifotos
 
  Simon Sheppard Stephen Whittle
  Simon Sheppard har en bachelor i matematik fra Sussex Universitet og har publiceret to lægefaglige videnskabelige artikler før han blev forlægger og webudvikler. Han havde skrevet adskillige artikler om informationsteknologi for The Guardian, og stiftede Issue Computer Company.
  'Sheppard: 'You can't blame a Jewish person for being a Jew, you can't blame a black person for being black and you can't blame a Yorkshireman for being forthright, which I am.'
 
In 2005, Rodney Grant gave a paedophile teacher three years.

Five and a half years for sexually assaulting three children aged between 9 and 11.

Seven years for a paedophile (19 counts) with two previous convictions.

18 months for burgling his own mom.

Woman given 12 months for sex with 13 year old boy.

Three years
for Asian kidnapping Asian.

 
  Klik billede for større
 
  Robert Crumb - When the Goddamn Jews (udsnit)

To britiske dissidenter; Simon Sheppard, og Stephen Whittle der efter forgæves at have forsøgt at påberåbe sig asyl i USA blev i dag fængslet i det som menes at være den første domfældelse for 'opfordring til racehad' på internettet.

Simon Sheppard, 52, og Stephen Whittle, 42, blev dømt i Crown Court i Leeds for adskillige overtrædelser af Englands stramme racismeparagraffer, der som vi lige har fået at vide helst ikke skal anvendes på muhamedanere, men udelukkende på hvide mennesker.

De to mænd havde ifølge anklageren 'publiceret groteske billeder af myrdede jødiske mennesker' side om side med karikaturtegninger og artikler der gjorde grin med andre etniske grupper.

Efter deres første retssag flygtede de to mænd til Californien hvor de søgte asyl fordi de mente de blev forfulgt på grund af deres meninger. De blev holdt fængslet i USA indtil de blev udleveret, for asyllovgivningen i USA lige som i de fleste andre Europide lande gælder ikke for hvide mennesker.

Dommer Rodney Grant fortalte de to mænd at materialet der blev brugt i foldere og på internettet var fornærmende og forhånende og havde 'potentiale for at tilføje samfundet stor skade'.

Han sagde: 'Dette er alvorlige forbrydelser. Jeg kan uden nogen form for tvivl sige at jeg sjældent har set materiale der er så grov og fornærmende mod racegrupper i vores samfund.'

Tales of the Holohoax

Undersøgelserne mod de to begyndte da der blev klaget over en pamflet der hedder 'Tales of the Holohoax', der blev rapporteret til politiet i 2004. Det blev sporet til en postboks registreret af Simon Sheppard i Hull, og senere fandt politiet hjemmesiden 'Heretical.com' der bragte materialet.

Ifølge anklageren var der én artikel der havde forestillet Auschwitz som et feriested for Jøder som nazisterne havde stillet til rådighed. Anklager Jonathan Sandiford sagde: 'Det generelle tema i artiklen var at Auschwitz-Birkenau faktisk var et feriested for Jøder. Et gennemgående tema var at 'det jødiske folk havde fundet på holocaust-historien for at fremstille tyskerne i et dårligt lys'.

Seksuelt afsporede blodtørstige vilde dyr

Anklageren henviste til en anden artikel skrevet af Stephen Whittle, og sagde: 'Han kom tilbage til det som ser ud til at have været et foretrukket tema; ideen om at negre ikke er ligeværdige med hvide. De er seksuelt afsporede blodtørstige vilde dyr'.

Dommen

Simon Sheppard fra Selby, Nord Yorkshire, der havde en tidligere racismedom, blev fundet skyldig i 16 overtrædelser og dømt til 4 år og 10 måneder.

Stephen Whittle, fra Preston blev kendt skyldig i 4 overtrædelser og dømt til 2 år og 4 måneder. I det materiale Sheppard blev dømt for var blandt andet tegninger fra Robert Crumb, kendt hos mange for tegneserien Fritz the Cat.

Adil Khan, chef for 'diversity and community cohesion' ved politiet i Humberside, beskrev den vellykkede forfølgelse som 'banebrydende'.

Opdatering 31 juli 2009 - Heretical Two in Court Again (A forfeiture hearing took place on Friday July 31st before judge Grant at Leeds.)

Heretical.com June 2012 - News Update from Simon Sheppard (Sheppard released from Jail)

Kilder:

The Guardian 12 juli 2009 - British extremists who fled to US jailed for inciting racial hatred online

A MAN who claims accounts of the Holocaust are 'exaggerated' and describes Anne Frank's diary as 'evil' has been convicted of putting articles on the internet that could stir up race hate.
Yorkshire Post 12 juli 2008 - Holocaust denier convicted of trying to incite race hate online

Ved siden af de mere grovkornet-humoristiske end ondsindende karikaturer findes der en hel del seriøse artikler der beskæftiger sig med f.eks. feminisme og andre emner. Sheppard har også skrevet en bog om Anne Franks Dagbog, der umiddelbar virker ret seriøst. Jeg kan ikke forestille mig andet end at de fleste mennesker med lidt humor inklusiv Jøder må være i stand til at grine af tegneserien 'Tales of the Holohoax', uanset hvad de ellers måtte tro på. Men anklagere, dommere og jødiske pressionsgrupper kender vist ikke meget til humor.
Simon Sheppard og Stephen Whittles hjemmeside - Heretical.com

Heretical.com - How the Jews Had Simon Sheppard Imprisoned

Tales of the Holohoax (pdf) tryksagen som Sheppard blev dømt for.

Listen med 18 anklager mod Sheppard

L.A: Times 3 juni 2009 - Convicted in England of hate-related writings, Simon Sheppard and Stephen Whittle believed they would find a free-speech haven in the U.S. The plan backfired


Kommentar: Hvor ironisk at man i England ca. samtidigt med en dom på næsten 5 års fængsel påtænker at lade muhamedanske overtrædere af de samme love slippe mest muligt..

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse 


Balder Blog - Indeks af Udleveringssager og forfølgelse tankeforbrydelser, europæiske arrestordre


Print Post