Dhimmificeringen af Storbritannien når groteske højder!

 
   
 

London: I et forsøg på at afholde muslimske ekstremister fra at blive mere militant, udstikker den britiske regering retningslinjer for politiet, der fortæller dem ikke at anklage muslimerne i mange tilfælde af hate crime, et udspil der har skabt forfærdelse blandt kritikere.

Retningslinjerne vil fortælle styrken kun at gå efter en domfældelse i tilfælde af klare kriminelle handlinger, og at afstå fra forfølgelse når bevis for lovbrud er 'på grænsen'.

Politifolk vil blive adviseret til at vende det blinde øje til kriminelle handlinger såsom opfordring til had eller at se på ekstremistisk materiale på internettet.

'For eksempel når der har været opfordret til had eller en person har været på internettet kan der være en gråzone hvor der er et vist spillerum, og det ville være mere fornuftigt at undgå at forfølge det juridiske spor,' citerede avisen Daily Express en kilde i parlamentet for at have sagt.

Kritikere ser derimod udspillet som et politiske korrekt forsøg på at lefle for ekstremister der hader Storbritannien, og advarede at udspillet kunne give radikale islamister friheden til at opfordre til vold.

'Dette lyder som en ynkelig underkastelse. Alle burde være lige i loven øjne. Alle burde have den samme risiko for forfølgelse. Der burde ikke være ingen speciale gunster for nogen del af befolkningen,' sagde David Davies, parlamentsmedlem for de britiske Konservative.

Udspillet følger efter en ny antiterrorisme strategi fra indenrigsministeriet blev bekendtgjort tidligere i år.

En talsmand for indenrigsministeriet sagde: 'Det er en central prioritering for regeringen at forebygge at mennesker bliver radikaliseret. Politiets respons skal være proportionelt i forhold til den kriminalitet der bliver begået, mens den skal mindske risikoen for den offentlige sikkerhed'.

Den nye strategi vil formentlig mindske sandsynligheden for strafforfølgelser mod islamister de protesterer mod vores tropper.

[Der har tidligere på året været voldsomme udskejelser fra rasende muhamedaneres side da hjemvendte britiske trupper der havde været i Irak eller Afghanistan paraderede i gaderne og blev fejret i britiske byer. Balder]

MSN News 11 juli 2009 - UK police issues guidelines to check hate crimes against Muslims

Daily Express 11 juli 2009 - Take it easy on muslim extremists, police told

Bloggen 'Socialisme - Venstrefløjens snigende diktatur' nåede lige at komme mig i forkøbet. Han har lidt flere detaljer, men ingen kildeangivelse.

Socialisme - Venstrefløjens snigende diktatur - Tag det roligt med muslimske ekstremister

Kommentar: Ja man skulle tro det var løgn, og indtil videre har jeg kun fået dette bekræftet af MSN news. På den anden side er det ingen overraskelse hvis sådanne politikker allerede uformelt bliver fulgt også i Danmark.

Samtidigt med denne nye planer om rabat til muhamedanere, blev to hvide englændere dømt sammenlagt 7 år og 2 måneders fængsel for en respektløs holocaust-tegneserie.

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Sheppard og Whittle 4 år og 10 måneder for holocaust-karikaturer

 
Hadske muhamedanere demonstrerer i Luton | Flere
 

Print Post