Heute gehorcht uns Deutschland, Morgen die ganze Welt!

 
  Brigitte Zypries
 

Tysklands [jødiske] justitsminister Brigitte Zypries opfordrede udenlandske internet tjenesteudbydere til at fjerne nynazistiske billeder, tekster og anden indhold der kan ses i Tyskland, hvor der er love der forbyder ethvert 'nynazistisk symbol'.

Tyske autoriteter har meget lidt kontrol over tysksproget indhold der ligger på servere i andre lande inklusiv USA.

Justitsminister Zypries sagde at hendes ministerium ville opfordre udenlandske tjenesteudbydere til at bruge deres egne betingelser som grund til at eliminere indhold der 'promoverer det højreekstreme ideal'.

'De almene servicebetingelser som de selv har udstukket siger at had burde imødegås, so fjern ting der strider imod det,' sagde Zypries.

En anden debat over internet-overvågning i Tyskland begyndte sidste måned da statens lovgivere godkendte lovgivning der tillader blokering af hjemmesider der indholdet børneporno.

Brug af 'ideologi eller symboler fra nazisterne' [sikke en formulering!] er forbudt i Tyskland, men højreekstreme grupper der ikke associerer sig direkte med Nazister har straks mere spillerum.

Stefan Glaser, talsmand for en ungdomsbeskyttelsesgruppe der hedder 'jugendschutz.net', sagde at organisationen sidste år havde katalogiseret 1.600 hjemmesider der drives af højreekstremister, og at antallet voksede.

Internettet er blevet det vigtigste propaganda-platform for højreekstremister, sagde Glaser.

 

Kilde:

Haaretz 9 juli 2009 - Germany calls for ban on neo-Nazi Web sites abroad


Kommentar:

 
   
  The object of INACH, the International Network Against Cyberhate is to combat discrimination on the Internet. INACH is a foundation under Dutch Law and is seated in Amsterdam. INACH was founded on October 4, 2002 by Jugenschutz.net and Magenta Foundation, Complaints Bureau for Discrimination on the Internet. Names: Christopher Wolf, Chairman, Ronald Eissens, Suzette Bronkhorst, Stefan Glaser,Thomas Günter, Brieuc-Yves (Mellouki) Cadat. Eissens is Jewish and together with his wife Suzette Bronkhorst they are some of those who are represented in many former and probably present similar organizations. MDI, Magenta, etc. Brieuc-Yves (Mellouki) Cadat supposedly is a Moroccan Jew. It is a 'policing the Internet business' dedicated to censorship and oppression of opinion..

Stefan Glaser fra 'Jugendschutz.net', højst sandsynligt en hjernevaskanstalt rettet mod tilløb til selvstændig tænkning under tyske unge, er i øvrigt forbundet til den B'nai B'rith styrede organisation INACH ( International Network Against Cyberhate) der var en af organisationerne der var i opposition til den berygtede Durban II konference, og medunderskriver af manifestet mod Durban II, som også mange danske forkæmpere for ytringsfrihed gjorde.

Det ville være forløsende hvis nogle af de personer og organisationer der stod side om side med Herr Glaser, gav ham og hans censuranstalt en lektie angående ytringsfrihed og utidig indblanding i andre landes affærer.

Uden at kende noget til Stefan Glaser, vil jeg godt sætte en kasse øl på højkant for chancen at manden også er af jødisk herkomst.

Er de dumme eller hvad?

Det er faktisk utroligt at disse jødiske censurbøller generelt ikke gør mere for at sløre hvor alt det skidt der gennemføres og planlægges kommer fra. Er de alligevel ikke så intelligente som man hele tiden går og påstår?

Man kan måske strides lidt om jødernes andel i bolsjevismens uhyrligheder, eller om antallet af omkomne under holocaust, men få ting er så veldokumenteret som jødiske organisationer og enkeltpersoners indsats mod ytringsfriheden.

The Traditional Opponents of Free Speech

David Irvings betegnelse: 'The Traditional Opponents
of Free Speech' er særdeles rammende, og man må sige at en hel del af de uvalgte finder et velsmurt levebrød i denne stadig ekspanderende industri, der tilsyneladende kom styrket ud af finanskrisen, hvis man skal tage det nye forslag alvorlig.

Og i Israel er de eksperter i det tekniske aflytnings og overvågningsudstyr der vil blive nødvendigt for at fange tankeforbryderne. Danske soldater (eller politifolk) bliver allerede nu sendt på kursus derovre i 'terrorbekæpelse' (og sikkert sideløbende i 'crowd control', og andet man har brug for når man skal holde en befolkning i skak). En sidegevinst er de gode forbindelser man skaber mellem den bevæbnede del af det danske folk og den eneste demokratiske stat i Mellemøsten.

Jeg er sikker på at de israelske værter gør alt for at gøre opholdet for de danske tropper behageligt på enhver måde der ligger i deres magt, og at de danske gæster kan tage sig som Brixtofte gjorde i sin velmagtsdage på restaurent Den Gyldne Trøffel. De vil således ikke udsættes for israelsk vin, men serveres det bedste huset Rothchild kan byde på, og så har vi endnu ike nævnt alle de andre muligheder sådanne arbejdsrejser giver. I denne forbindelse er det værd at vide noget om den rolle som Esther-figuren indtager i jødisk mytologi. Lad os håbe på at det danske forsvar noterer navnene på deltagerne, og sikrer at de aldrig bliver placeret på et sted hvor der forefindes følsomme oplysninger.

Mange fluer med ét smæk altså, såfremt det lykkes for Frau Zyrpriess at bevæge de normalt luddovne eller overbebyrdede internet-udbydere til at lære tysk, og bedømme hjemmesiders eventuelle nazistiske eller højreekstreme indhold, melodistrofer eller symbolik. Især da det næsten kræver en flerårig uddannelse at lære om alle de mange symboler, forkortelser og håndtegn der er dømt ude i 'den frieste stat nogensinde på tysk jord', og som jævnligt opdateres med nye emner. Wikipedia: Rechtsextreme Symbole und Zeichen

 

International Network Against Cyberhate (INACH)

 

Europas 'anti-had' love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (ADL Europe).

ADL iværksatte også oprettelse af Europas hate crime Gestapo; 'Organization for Security and Cooperation in Europe' (OSCE) og dets internet vagthund International Network Against Cyberhate (INACH) der omfatter 56 europæiske lande.

Jerusalem Post skriver:

Konventionen blev udviklet af European Council on Tolerance and Reconciliation (ECTR), en gruppe der blev oprettet via et initiativ af det Europæiske Jødiske Kongres (European Jewish Congress).


Mere om jødiske organisationers direkte adgang til EUs lovgivende organer:

Balder Blog 24 november 2008 - Jødiske organisationer nu direkte involveret i EU censur-lovgivning

Relateret:

Balder.org 3 marts 2009 - Durban II Conference Protests Led by Censorship Promoters

Balder Blog 2 marts 2009 - Strange bedfellows - Protests against the Durban II conference 

Balder.org - Jewish Involvement in Anti Free Speech Legislation - Holland

I Ungarn mislykkedes det seneste jødiske kupforsøg, så man kan jo håbe på at Frau Zypries forslag vil gå samme vej som i Ungarn og Spanien.
Balder Blog 3 juli 2009 - Ungarn: Grundlovsændring forpurret - Nederlag for den jødiske censurlobby

Balder Blog 31 maj 2009 - Mark Rutte, formand for det hollandske liberale VVD vil afskaffe holocaust-benægter-lov

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Balder Blog 10 november 2007 - Spanien afskaffer holocaustbenægterlov - Forfatningsdomstol: Ytringsfrihed en grundlæggende menneskeret


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaustbenægtelse, Fornægtelse


Print Post