'Gas Araberne' malet af jødiske bosættere på et hegn udenfor et palæstinensisk hjem i Hebron (al-Khalil). Det er underskrevet 'JDL' (Jewish Defense League)
   
 

Den franske revisionist professor Robert Faurisson på et sygehus efter et overfald i Paris begået af medlemmer af JDL der nær havde kostet ham livet. Stifteren af gruppen Rabbi Meir Kahane, talte ofte imod blandede ægteskaber og om nødvendigheden af fastholdelse af jødiske racerenhed. Kahane er også stifteren af den israelske Kach-bevægelse.

 
  I USA prædiker Jøder apartheid for Jøder og 'diversitet' for de andere. (ADL-logo nederst i venstre hjørne)

Fire medlemmer af den jødiske terrorgruppe JDL blev fængslet efter et angreb på en boghandel der blev drevet af pro-palæstinensiske aktivister.

De fire medlemmer af Jewish Defense League (JDL) i alderen 16 til 26 år blev anholdt i Paris og omegn og blev varetægtsfængslet på grund af mistanke om at have smadret forretningen.

Maskerede vandaler brød i fredags ind i butikken bevæbnet med kæppe og flasker fyldt med olie, smadrede computere og kasseapparatet, rev bøger ned fra hylderne og tømte flasker fyldt med olie ud på gulvet.

Boghandlen i det 17 de nordvestlige distrikt af Paris, der er kendt for sit engagement for den palæstinensiske sag er blevet angrebet adskillige gange før.

Efter hændelsen krævede den antiracistiske organisation MRAP igen et forbud af Jewish Defense League (JDL), der blev stiftet af den radikale amerikansk rabbiner Meir Kahane i 1968.

FBI

I en vidneforklaring foran den amerikanske Kongres beskrev John S. Pistole, vice-direktør for FBIs afdeling for anti-terrorisme og anti-spionage JDL som en 'kendt voldelig ekstremistiske jødisk organisation.'

FBIs statistikker viser at der fra 1980 til 1985 i USA blev begået 18 terroristiske angreb udført af Jøder, af hvem 15 var medlemmer af JDL.

Frankrig huser Europas største muslimske samfund, der anslås til fem millioner, og Europas største jødiske befolkning på omkring 600.000.

 

 

Kilder:

Press TV 8 juli 2009 - Members of Jewish militant group arrested in Paris

Voz Iz Neias (Jiddisk for What's News) - Paris, France - Police Arrest 4 Jews for Attack On Palestinian Store

Fire medlemmer af Den Jødiske Forsvarsliga, en ekstremistisk gruppe, blev anholdt onsdag i forbindelse med et angreb på en boghandel i Paris, der drives af pro-palæstinensiske aktivister.
Ekstra Bladet 8 juli 2009 - Jødiske ekstremister anholdt i Paris

Relateret:

Balder.org 10 juli 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Altermedia 24 november 2004 - The JDL: Jewish Hate Group

Balder.org 20 januar 2009 - Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler - Stern banden, Irgun Haganah


Print Post