Opdatering 10 juni:

Politiken 10 juli 2009 - Højesteret bremser udvisning af Camilla Broe

Opdatering 8 juli 2009 - Camilla Broe foreløbig på fri fod

Landsrettens beslutning om at løslade hende går alene på spørgsmålet om, hvorvidt Camilla Broe skulle være frihedsberøvet eller ej. Det skal hun altså ikke, men hun skal deponere sit pas og møde op hver anden dag hos Nordsjællands Politi, fremgår det af landsrettens kendelse. Disse tvangsforanstaltninger bliver ophævet, såfremt en udlevering ikke har fundet sted inden for 30 dage som følge af en 'endelig retskendelse', siger landsretten.

Politiken 7 juli 2009 - Landsretten løslader Camilla Broe

Kommentar: Det er nok en stakket frist, lige som det var for Flemming Christiansen og Stephan Günther, der efterfølgende igen blev kidnappet en tidlig morgen. De blev begge sendt til et tysk fangehul, men så heldig er Camilla ikke; hun kan se frem til en ægte uforfalsket amerikansk KZ-lejr, såfremt de danske hippofolk får held med deres foretagende. Patrioter der ikke forstår hvorfor jeg går i brechen for en angivelig 'narkosmugler'; vi må værne om alle danskere, ikke kun vore politiske venner.

Camilla Broe blev dømt til udlevering til USAs tvivlsomme retssystem og direkte umenneskelige fængsler.

Det er første gang en dansker udleveres til et land udenfor EU, og det sker efter en lov vedtaget i 2002 under den daværende katastrofale 'justitsminister' Lene Espersen der havde til hensigt at lette udlevering af terrorister.

Lene Espersen deltager i møder med verdens førende globalister blandt andet David Rockefellers Trilaterale Kommission. Set på den baggrund er det let at forstå at enkelte danske liv må ofres for at beholde det glimrende forhold til USA-globalisterne.

(Jeg er måske enkelte steder fejlagtigt kommet til at skrive at Espersen var medlem af Council on Foreign Relations [CFR], der dog også er et Rockefeller foretagende)


Camilla Broe - Offer for terrorbedraget
Sonoffer på den globale magtmafias alter. Lene Espersen er sikret en god fremtidig position, hvis ikke som statminister, så på en vigtig 'international post'. At det koster enkelte danske liv kan betragtes som lidt 'collateral damage' Camillas datter kommer nu i pleje. (Se også: Horehusene: Regeringer Er Bestukne Og I Seng Med Koncernerne)

TV-Avisen 2 juli 2009 - Camilla Broe Fængslet - Skal udvises til USA under terrorlov fra 2002

 
  Jacob Mchangama - Jurist- CEPOS
  Jacob Mchangama - Jurist- CEPOS
  Kim Andersen - Retsordfører (V)
  Kim Andersen - Retsordfører (V)
'Fuld tillid til afgørelsen'
  Kim Andersen, også en mand der ved hvad han vil. Vi vil til gengæld huske navnene på samtidens hippofolk. Kim Andersen er den samme idiot der foreslog at dømme bandekriminelle til tjeneste i hæren.
  Kim Christiansen - Anklager
  Kim Christiansen - Anklager

i USA tjeneste
  Vagn Greve - Professor i strafferet
  Vagn Greve - Professor i strafferet
  'Ikke særlig tryg ved hverken USAs retssystem eller fængsler'.

Loven kritiseres blandt andet af CEPOS juristen Jacob Mchangama, der blandt andet siger:

'Man har altså udhulet et grundlæggende retsprincip, hvor man har forklaret det med terrorisme men altså også har indført det for anden kriminalitet.'

DR speak:

Da terrorpakken blev vedtaget, var der ellers ikke tvivl om hvem det var den var tiltænkt

Birthe Rønn Hornbech:

Det drejer sig om at straffe dem der med vold og andre forbrydelser undergraver demokratierne.

Venstres retsordfører Kim Andersen bakker op om den umennekelige beslutning fra Østre Landsret, der skyldes en lov der blev vedtaget på falske præmisser.

Venstre og de Konservative ved man hvor man har når det gælder retssikkerheden, og det skulle ikke forbavse mig om regeringens halehæng Dansk Folkeparti, der tydeligvis mangler en kompetent ideologisk rådgiver og strateg skulle være af en anden mening.

Valget mellem en venstrefløjs-regering ledet af Socialdemokratiet med Villy Søvndal som den egentlige leder og det holdningsløse opportunistiske samrend der går under navnet VKO, er som valget mellem pest og kolera.

Af den ene sygdom dør man hurtigt, af den anden lidt langsommere.

Begger blokke går ind for EUs uindskrænkede magt der betyder afskaffelse af folkestyret og indførelse af et globaliseret dikatatur, på trods af DFs mandfolkesnak overfor EU, der dog aldrig bliver til en effektiv fod i døren, da taburetterne altid viser sig at være vigtigere end konsekvens.

Derudover svigter Dansk Folkeparti også på mange andre områder, og er lige så medskyldig i den tiltagende overvågning, umyndiggørelse og fratagelse af borgerlige rettigheder som resten af samrendet.

Men alt det der er nu ligegyldigt for Camilla Broe, samt Flemming Christiansen og deres respektive familier, der nu magtesløse må betale prisen for hvad den moralsk korrupte inkompetente bande af politikere har været ophav til.

Det er det der kommer ud af en generation af politikere uden andre end økonomiske visioner, styrløse ofre for kortsigtede praktiske hensyn og populisme der kan være med til at sikre genvalg, samt underkastelse til stormagternes og 'internationale konventioners' diktater, der gør at vi nu deltager i angrebskrige maskeret som 'fredsskabende operationer', bruger milliarder på at frelse verden og 'spredning af demokrati', mens danskernes rettigheder og leveomstændigheder betaler prisen, og egentligt folkestyre lider en stille død i vores eget land.

Relateret:

Foruden underskriftsindsamling mere information om sagen her:
Underskriftsindsamling
: Støt Camilla Broe

Politiken 7 juli 2009 - Landsretten løslader Camilla Broe

Det logiske snit 7 juli 2009 - Camilla Broe sagen - lovens vilkårlighed

Rotne's blog har mere information om sagens baggrund:
Afghanistan, Østre Landsret, Camilla Broe, Florida, narkosmugling, retssag, udlevering
Rotne's Danske Blog 3 juli 2009 - Vi bør trække os ud af Afghanistan

Retten i Lyngby har besluttet at varetægtsfængsle den udvisningstruede Camilla Broe til USA for narkosmugling.
Politiken 2 juli 2009 - Mor rykker i fængsel og datter kommer i pleje

Balder Blog 2 juli 2009 - Camilla Broe skal udleveres til USA - anholdt i sit hjem i dag - risikerer 60 års fængsel

Balder Blog 23 februar 2009 - Denmark: Two men accused of distributing Nazi music to be extradited to Germany on Tuesday

Balder Blog 22 december 2008 - Landsretten stadfæster udleverings-dommen over angivelige nazi-musik distributører

Balder Blog 19 december 2008 - Dom i sagen om angivelige nazimusik-distributører på mandag 22 december

Lene Espersen kysser Rockefellers Djævlske New World Order i Røven!
Balder Blog 28 oktober 2008 - Lene Espersen arbejder for David Rockefellers Trilaterale Kommission

Balder Blog 18 april 2007 - Denmark Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark (Lene Espersen skrev under på European Unions framework agreement against racism and xenophobia)

Smøger og alkohol er farligere end ecstacy og LSD. Cannabis er til gengæld ikke så slemt, mener Englands regerings øverste narkotikaekspert
Ekstra Bladet 30 oktober 2009 - Smøger og sprut er farligere end ecstacy

Ecstasy 'not worse than riding'
Taking the drug ecstasy is no more dangerous than riding a horse, a senior adviser has suggested. Professor David Nutt, chairman of the Advisory Council on the Misuse of Drugs (ACMD), outlined his view in the Journal of Psychopharmacology. The council, which advises the government, is expected next week to recommend that ecstasy is downgraded from a class A drug to a class B one.
BBC News 7 februar 2009 - Ecstasy 'not worse than riding'

The Facts: E for Ecstasy by Nicholas Saunders


Print Post