Camilla Broe - Udvisningstruet
 
  Michael Juul Eriksen - Advokat
 
  Lene Espersen - ANSVARLIG!
  Lene Espersen var i første instans ansvarlig for udleveringen af Flemming Christiansen til Tyskland, og for den evt. udlevering af Camilla Broe.

Danmark æder sine børn. I stedet for at garantere sine egne indfødte borgeres sikkerhed og fair behandling udleverer den danske stat sine borgere til rædselsregimer som USA, hvor de så kan henslæbe resten af deres tilværelse i et af de mange KZ-lejre der findes der.

Den 41-årige enlige mor, der skal udleveres til USA, er blevet anholdt få timer efter afgørelsen fra Østre Landsret.

Hun risikerer 60 års fængsel.

Fra lokalavisen.dk:

 

Østre Landsret afgjorde tidligere i dag, at Camilla Broe - enlig mor fra Hellerup - skal udleveres til USA, hvor hun er mistænkt for at smugle store mængder ecstasypiller samt hvidvaskning af penge. Det er første gang, at en dansker bliver udleveret til et land uden for EU, og den enlige mor står, hvis hun kendes skyldig, til en dom på 63 år. [..]

Ifølge Broes familie fik den 41-årige mor få minutter til at pakke en tandbørste og lidt tøj, inden turen gik til politistationen. [..]

"Nu skal jeg hente Camillas datter på fritidshjemmet og fortælle hende om alt det her. Hun aner intet," siger Camilla Broes søster. [..]

"Sagen er så gammel, at vidner og andre involverede i dag er spredt ud over hele verden. De sidder i Israel og Spanien og et væld af andre lande, og inden de også er udleveret, kan der jo gå år," siger Camilla Broes advokat, Michael Juul Eriksen til eb.dk.

Læs hele den skrækkelige historie:

Lokalavisen.dk 2 juni 2009 - Udleveres til USA: Enlig mor anholdt i sit hjem i Hellerup

Politiken 2 juli 2009 - Politiet anholder udvist mor

Opdatering:

Balder Blog 3 juli 2009 - Video: Camilla Broe - Offer for misbrug af terrorlov fra 2002

 

 


Relateret:

Smøger og alkohol er farligere end ecstacy og LSD. Cannabis er til gengæld ikke så slemt, mener Englands regerings øverste narkotikaekspert
Ekstra Bladet 30 oktober 2009 - Smøger og sprut er farligere end ecstacy

Ecstasy 'not worse than riding': Taking the drug ecstasy is no more dangerous than riding a horse, a senior adviser has suggested. Professor David Nutt, chairman of the Advisory Council on the Misuse of Drugs (ACMD), outlined his view in the Journal of Psychopharmacology. The council, which advises the government, is expected next week to recommend that ecstasy is downgraded from a class A drug to a class B one. Mere hos BBC:
BBC News 7 februar 2009 - Ecstasy 'not worse than riding'

Censur: Denne bog er lige som alle bøger der indholder positiv omtale af stoffer, forbudt i Australien!
The Facts: E for Ecstasy by Nicholas Saunders (Ecstasy; et stof med et stort terapeutisk potentiale)

Foruden underskriftsindsamling mere information om sagen her:
Underskriftsindsamling
: Støt Camilla Broe

TV2 Video fra 26. juni 2008
Først kom de efter Camilla Broe |
Støt Camilla Broe på
FACEBOOK:

Kommentar: Mens udenlandske forbrydere og afviste asylsøgere kan regne med det bedste forsvar, opbakning af medierne og organisationer, kirkefolk og hele godhedsindustrien udleverer den danske stat gerne sine undersåtter til retsforfølgelse i lande med en barbarisk straffelov, barbariske fængsler og strafferammer der er 10 gange højere end i Danmark. I andre tilfælde som Flemming Christiansen bliver de udleveret til juridiske bananrepublikker som Tyskland, for ting de muligvis ikke har gjort, og hvis de havde gjort det ikke ville have været strafbart i Danmark.

Må guderne og eftertiden straffe de danske hippofolk, dvs. de politikere der har gjort disse justitsmord mulig, og de jurister der samarbejder ved disse umenneskelige handlinger mod vores danske medborgere. Camilla Broe skal nok ikke regne med at aktivister forsøger at blokere fangetransporten på sin vej til lufthavnen. Den slags er forbeholdt folk med den rigtige hudfarve.

Balder Blog 3 juli 2009 - Video:
Camilla Broe - Offer for misbrug af terrorlov fra 2002

Balder Blog 23 februar 2009 - Denmark: Two men accused of distributing Nazi music to be extradited to Germany on Tuesday 

Balder Blog 22 december 2008 - Landsretten stadfæster udleverings-dommen over angivelige nazi-musik distributører

Balder Blog 19 december 2008 - Dom i sagen om angivelige nazimusik-distributører på mandag 22 december

Lene Espersen kysser Rockefellers Djævlske New World Order i Røven!
Balder Blog 28 oktober 2008 - Lene Espersen arbejder for David Rockefellers Trilaterale Kommission

Balder Blog 18 april 2007 - Denmark Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark (Lene Espersen skrev under på European Unions framework agreement against racism and xenophobia)


Print Post