Britney som Kabbala-studerende
  Britney laver 'en Britney'
  Britney i gang med at opfinde et nyt begreb
bagest; hotelarvingen Paris Hilton
  Charlotte Knoblauch Mehr holocaust unterricht
Charlotte Knobloch
Zentralrat der Juden - Altid mopset!
Hvor bliver den berømte jødiske humor af?

Nyheden om at Britney Spears muligvis vil komme på skærmen i en romantisk holocaust tragedie har fået øjenbrynene til at løfte sig i visse kredse i Tyskland.

Plottet får popstjerne til at rejse tilbage i tiden til en koncentrationslejr, .. Jødernes Centrale Råd i Tyskland finder ideen frastødende.

Efter filmfloppet i 2002; "Crossroads", ville få have været forundret over hvis teenage-talent-blev-voksen-katastrofe Britney Spears aldrig mere havde optrådt på biograflærredet. Ifølge rapporter der dukkede op denne uge, har Spears planer om at genoptage filmkarrieren, og det er dette comeback som Jøderne i Tyskland ser på med største afsky.

Spears der for tiden er i gang med en succesfuld genoptagelse af sin indtil da hensygnende musikkarriere med sin verdensomspændende 'Circus' tour, siges at være i gang med at gennemse et script for en film med den foreløbige titel 'Sophia og Etons Gule Stjerne' [The Yellow Star of Sophia and Eton] .

I biografen ville hun kunne ses som karakteren Sophia LaMont, der rejser tilbage i tiden for at forælske sig i en koncentrationslejrsfange ved navn Eton. I en indviklet kritik af nuværende antisemitisme, ender scriptet med at kærlighedsduerne rejser tilbage til nutiden inden de bliver dræbt af Nazister.

Charlotte Knobloch, præsident af det Jødiske Centrale Råd i Tyskland [Zentralrat der Juden in Deutschland] har sagt at hun er forfærdet ved tanken om Britney der laver en holocaustfilm.

'I film der handler om holocaust, burde scriptet være særlig udvalgt, og rollebesætningen uvalgt med omhu,' fortalte den udvalgte Frau Knoblauch fra foreningen for de udvalgte til det tyske blad Bild.

'Det er forfærdeligt at kombinere holocaustemnet med Britney Spears, i et forsøg på at opnå finansiering for filmen 'The Yellow Star of Sophia and Eton. Etiske overvejelser burde have prioritet.'

[..] Britneys 'Circus Tour' skal efter planen gøre stop i Berlin sidst i juli.

 

 

Lidt mere her:

Der Spiegel 24 juni 2009 - German Jews Horrified by Britney Holocaust Role


 
  Britney & Madonna, også en kabbalist

Kommentar:

There's no business like Shoabusiness. Hvorfor skal andre ikke også have lov at tjene deres del? Eller er det meningen at det hele skal gå til Steven Spielberg og hans Dreamworks romantiske historieforvanskninger? (ville Nightmare Works ikke være et mere passende navn?)

I øvrigt har jeg været en stor fan af 'Oops! I did it again' Det nærmeste man kommer auditiv teenageporno. Jeg har uden held ransaget min sjæl for skjulte pædofile tendenser, men kan ikke nægte at jeg blev ret opstemt af de puberale støn og suk på denne lydoptagele.

Desudover er det et genialt produceret stykke musik.


Relateret:

David Mamet skal skrive manuskript til en ny film baseret på Anne Franks dagbog
Politiken 13 august 2009 - Disney laver film om holocaust-offer

Balder Blog 9 marts 2009 - Defiance / Oprør - Hollywoodfilm om Bielski brødrenes jødiske modstandsbevægelse udløser vrede i Polen

Balder Blog 5 januar 2009 - Angel on the Fence, Boy in the Striped Pajamas, The Fifth Diamond, Brudstykker af en barndom , Overlevede blandt ulve,..

Balder Blog 4 februar 2009 - Tyskland: Hannover Zeitung beskylder ledende Jøder for at fremme antisemitisme

Balder Blog 13 marts 2008 - Tysk regeringskontakt til den internationale holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed

Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Charlotte Knobloch fingeren


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaustbenægtelse, Fornægtelse


Print Post