Video: Overraskende Iran-debat i Deadline 22 juni 2009 [Længere ned]

 
  Samira Niknam Tavin
  'Det er vigtigt at Iran ikke altid skal bukke under for hvad Vesten synes og hvad de mener om hvad vi skal have..'
Samira kom til Danmark da hun var ca. 4 år gammel.
 
  Jaleh Tavakoli - Enhedslisten
 

Dobbelt statsborgerskab? Hovsa! Er det tilladt i Danmark? 'Jeg har jo også haft ret til at stemme om på ambassaden fordi jeg er dobbelt statsborger, men jeg har ikke valgt at stemme på Mousavi fordi jeg ser ham ikke som meget bedre end andre men jeg kan forstå hvorfor folk har valgt at stemme på Mousavi i Iran fordi ... '

Samira på sin hjemmeside:

'Jeg er ingen lemming. Jeg vil hen, hvor andre ikke er. Hvis der er nødvendigt at være en lemming, vil jeg være den, som kommer først.'

'Jeg er fra Iran. Jeg har bachelor i kemi. Jeg vil indland, udland, sport og naturvidenskab, men før jeg går i gang, stiller jeg altid spørgsmålet, - hvorfor vil jeg belemre folk med dette?'

Debatten mellem Jaleh Tavakoli, en herboende Iransk kvinde der har været med til at organisere flere protestdemonstrationer mod det iranske præstestyre, og en anden iransk kvinde; Samira Niknam Tavin der på trods af sin modstand mod præstestyret, ville have stemt på den formodede vinder af det iranske præsidentvalg, den nuværende præsident Mahmoud Ahmadinejad.

Efter årevis af mediehypede sensationshistorier der for det meste har været en ukritisk gengivelse af amerikansk / israelsk propaganda om Ahmadinejads påståede lighed med både Adolf Hitler og selveste djævlen, og i jødiske kredse som den skikkelse der traditionelt symboliserer alle Israels fjender; Perseren Haman, står Samira Tavin som et eksempel på politisk ukorrekthed der vil noget.

Samira er tydeligvis ikke bange for at gå sine egne vegne...

Som jeg forstår det, ser Samira gerne et sekulariseret Iran, men i modsætning til hovedparten af de herboende Iranere, som debatdeltageren Jaleh Tavakoli og den populære Farshad Kholgi, der har udtalt sig i medierne, ønsker hun ikke ubetinget at gøre fællessag med den Anglo-Amerikanske-Zionistiske lobby.

Samira har ikke glemt alle de gange hvor 'det frihedselskende USA' har blandet sig iranske forhold, og i tidens løb har medvirket til at støtte så den ene, og så den anden diktator, for igen at være med til at styrte dem når dette syntes at være opportunt.

   
Debating The Holocaust - Thomas Dalton

Ved at læse denne bog, har man måske for første gang en rimelig mulighed for indenfor et kortere tidsrum at få et rimeligt overblik over kontroversen, fremstillet loyalt som det stilles op fra begge hold. Uden at det bliver alt for detaljeret, finder man her også skøn om tal og lignende konkrete og samlignelige parametre fra de autoriteter og anti-autoriteter indenfor hver lejr der bredt anses for toneangivende.

Køb den hos Amazon

Irandebat: Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli om Iran Ahmadinejad og Mousavi
Deadline 22 juni 2009 - Selve interviewet starter 2 minutter ind i klippet
 

Holocaust

End ikke konfrontationen med vestens største tabu, og nye erstatningsreligion; 'holocaust' kunne skræmme hende; noget af en præstation i et land hvor man i visse kredse behandler folk med ubekvemme spørgsmål til historien som spedalske der rangerer på linje med pædofile.

  Nikolaj Sommer - DR
  Nikolaj Sommer - DR
   
  Samira Niknam Tavin
  Samira Niknam Tavin
  Fritid: Går til skydning. Skyder med 9 millimeter og 22 kaliber.

Studievært Nikolaj Sommer: Samir Tavin, vi hører altså også ting som Ahmadinejad han har sagt, han har jo blandt andet sat spørgsmålstegn ved holocaust, han har, eh sagt at Israel måske skulle fjernes eh fra landkortet.. det har han måske ikke helt sagt sådan men han vil gerne af med Israel, og så har han jo også nægtet f.eks. FN at komme ind og checke hans atomprogram.., han er vel ikke ligefrem en helgen?

Samira Tavin: Altså det der med Israel, det er jo sådan at eh, han har jo aldrig nogensinde sagt at man skal eh udrydde hele Israel, at de skal dø Israelerne, det han har sagt er at det ikke skulle eksistere på verdenskortet, dvs. de ikke skulle eksistere som et land, og det har han..

Nikolaj Sommer: Og hvad med holocaust?

Samira Tavin: Og holocaust det har han benægtet, men altså det har han vel sin frie ret til at benægte der er nogen der tror på det.

Nikolaj Sommer: Men, ja men kan du, ja men, kan du støtte som en borger i Danmark det ?

Samira Tavin: Nej,.. Ved du hvad,.. , jeg kan sagtens støtte ikke at man benægter holocaust, men at benægte der døde seks millioner Jøder, det tror jeg da heller ikke på, for hvis det var der døde seks millioner Jøder, hvorfor må man så ikke efterforske i det den dag i dag?

Dem der stiller spørgsmålstegn, eller efterforsker i det i dag de bliver sat til altså sat i en ret altså i en domstol, og er det rigtigt at det, er det demokrati eller er det ytringsfrihed?

Nikolaj Sommer besvarer ikke spørgsmålet, men går videre til et mere bekvemt emne; Mousavi..

En komplet transkripstion af hele debatten kan ses her: Transskription af DR Deadline 22 juni 2009, hvor iranskfødte Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli debatterer valget i Iran


 
  Uw Max Jensen - Jesus med ståpik
Det er fedt at gøre grin med Jesus - men holocaust skal ikke vanhelliges med ubekvemme spørgsmål....
 
   
 

Der var kun meget lidt håndgribeligt at finde på nettet om Uwe Max Jensens kunst, men ifølge Wikipedia er kunstneren fascineret af legemsafsondringer som fækalier og urin. Billedet til højre skulle være et forstudie til Uwes berømte værk 'Bodumstempelkande med artist-lort'. Øverst 'Sapphoprisen' (tv) sammen hvad der kunne se ud til at have været inspirationen. Et angiveligt nazifabrikeret jødisk skrumpehoved, brugt som bevismateriale ved Nürnbergprocessen.

 
  Judith Skriver - DR

I magasinet Sappho, der udgives af det jødisk ledede Trykkefrihedselskab, som foregiver at være en organisation som kæmper for ytringsfrihed, mens der faktisk opfordres til censur og udskamning af meninger og holdninger selskabet ikke kan lide, kommenterer den jødiske Uwe Max Jensen, kendt for sin moderne shock-kunst, interviewet med Samira Tavin. Ikke med opfordringer til ytringsfrihed for Samira vel at mærke!

Uwe Max Jensen har interviewet Judith Skriver, som er Samiras overordnede på DR-sporten. I interviewet forbigås det bekvemt, at Samira blev interviewet som privatperson, og ikke som DR-journalist. En hyklerisk forening, som interviewer en lige så hyklerisk overordnet fra det zionistisk dominerede Danmarks Radio.

 

Kammeratlig samtale - Fra Sappho

Chef for DR Sporten Judith Skriver er Samira Tavins foresatte hos DR. Sappho har været i kontakt med Judith Skriver for at få hendes syn på Samira Tavins udtalelser.

- Mener du, at Samira Tavins udtalelser om Holocaust matcher DR's værdier?

- Praktikanter og andre har lov til at have de holdninger, hun har. Men jeg har haft Samira inde til en kammeratlig samtale, da hun skal vide, at den slags gør man ikke som journalist. Der blander man ikke sine egne holdninger ind i faget.

Man kan ikke både være meningsbærer og objektiv journalist, forklarer Judith Skriver.

- Får Samira Tavins udtalelser i Deadline indvirkning på hendes fortsatte virke i DR?

- Jeg har skønnet, at hun godt kan fortsætte på Sporten. Så i den forbindelse får det ikke direkte konsekvenser for hendes praktikforløb hos DR, men hun vil ikke blive lånt ud til nyhedsafdelingen, mens hun er her, siger Judith Skriver.

Om sin kammeratlige samtale med Samira Tavin forklarer Judith Skriver:

- Samira har lyttet med meget store ører til, hvad jeg har forklaret hende. Vil man være meningsbærer, så kan hun ikke forvente at få ansættelse på en nyhedsredaktion som objektiv journalist.

Sagen får ingen yderligere konsekvenser for hende her og nu, da hun er i praktik på Sporten.

Men jeg vil i hendes resterende praktikforløb lære hende, hvad man gør og ikke gør som journalist, fortæller Judith Skriver.

 

 

Læs det hele her:

Sappho - Uwe Max Jensen 24 juni 2009 - Holocaust-revisionist ansat af DR

Relateret:

Jaleh Tavakoli forlader Enhedslisten
Karen Vest 23 november 2010 - Jaleh Tavakoli’s egen begrundelse for sit farvel til Enhedslisten!

Balder Blog 16 december 2009 - Danish Journalist Kim Bildsoe Lassen to President Amadinejad: Do you or don’t you want the A-bomb? (Video & English transcript)

Mohammed-jawad’s Taletid 15 december 2009 - Ahmadinejad på DR1 Idag

Balder Blog 11 oktober 2009 - Det armenske holocaust - Tyrkeren Sadi Tekelioglu i diskussion med Michael Trangbæk fra TV2 News (Benægter der armenske holocaust)

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 3 oktober 2009 - Israels Benjamin Netanyahu fremlagde forfalskede historiske dokumenter for FN

Balder Blog 3 oktober 2009 - Britisk avis: Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad er Jøde

'Trykkefrihedsselskabet er ude i et paradoksalt ærinde, når de kritiserer den journaliststuderende Samira Tavin for at sige sin mening. Samira Tavin sagde den 22. juni i en diskussion i Deadline på DR 2 i at hun støtter Ahmadjinedad som Irans præsident, og at hun i øvrigt er enig med Ahmadjinedad i hans tvivl om folkemordet på jøderne under 2. verdenskrig.'
Borgerlige Bums 26 juni 2009 - Trykkefrihedsselskabet giver ytringsfriheden et gok i nødden

Uwe Max Jensen fra 'ytringsfrihedforkæmperne' hos Trykkefrihedsselskabet glæder sig over berufsverbot mod Samira Niknam Tavin, der nu kan beholde praktikpladsen på DR Sport, men ikke får lov til at komme på Nyhedsafdelingen! Der er andre boller på suppen da Adam Holm blev kritiseret for et pro-Israelsk indlæg. Han fik lov til at blive siddende på posten i Danmarks Radios mest betydningsfulde nyhedsudsendelse. Men han er jo også Jøde ikke? For ikke at tale om den zionistiske propagandist Arne Notkin!
Sappho 24 juni 2009 - Holocaust-revisionist ansat af DR (Uwe Max Jensen)

Samira Niknam Tavin (RUC hjemmeside)

Jaleh Tavakoli - Initiativet for reelt demokrati i Irani (hjemmeside)

YouTube - Jaleh Tavakoli som opstiller for Enhedslisten som spidskandidat i Taastrup kredsen

Andre er ikke så meget i tvivl om nuancerne og om nøjagtigt hvordan skabet skal stå, og hvem man bør være tilhænger af hvis man er Iraner:
Uriasposten 22 juni 2009 - “… det tror jeg da heller ikke på”, sagde Ahmedinejad-tilhængeren henkastet (her linker man også til et klip af den politisk ukorrekte udtalelse på YouTube)

Værre bliver det på den stedse mere Zionistisk prægede blog Snaphanen med artiklen Samira Tavin – Holocaust-revisionist

 
 
 
 

I den pågældende artikel læser vi hvordan man på Snaphanen prioriterer den populære men faktisk gennemhullede holocaust histories overlevelse med outrerede påstande om 'den mest udforskede del af historien', og overskrifter som 'Samira Tavins præ-nazistiske antisemitisme' frem for at lægge op til en debat om sagen eller blot bakke op om hendes ytringsfrihed og mod til at bruge den.

Lige så groft som uvidende, blinde og uforskammede kulturradikale udtaler sig om folk der deler Snaphanens antimuslimske holdninger, lige så groft omtaler Snaphanen dem der står i forreste linje i kampen for ytringsfriheden og sandfærdig historieskrivning; dem der samtidigt er de hårdest ramte ofre for meningstyranniet, og henslæber deres liv i tyske og østrigske fængsler. Det samme meningstyranni der har muliggjort masseindvandringen til at begynde med.

Snaphanens loyalitet træder tydeligt frem; frem for at være med til at et mere sandfærdigt historiebillede får lov til at udvikle sig, beskytter man det selv samme holocaust dogme der har været indvandringslobbyens stærkeste våben i kampen mod den 'farlige nationalisme'. Er våben der fra starten af, og nu i stigende omfang har udviklet sig til en vigtig del af EU-systemets officielle statsreligion der skal legitimere udskiftningen af befolkningen med overskudsproduktionen fra Afrika. De zionistiske briller er tydeligvis ikke befordrende for klarsynet angående noget der er lidt mere kompleks end den simple dualistiske forestilling om et verdensomspændende sammenstød med den islamiske verden.
Snaphanen 23 juni 2009 - Samira Tavin – Holocaust-revisionist

Balderorg 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Politiken 22 juni 2009 - Mousavi-støtte: Vi ved ikke hvem vi kan stole på

Balder Blog 19 juni 2009 - BBC lavede en Jeppe: Billeder fra pro-Ahmadinejad manifestation med løgnagtige billedtekster

Balderorg - Er Irans præsident virkelig en jødehadende, holocaust-benægtende islamo-fascist der har truet at slette Israel fra landkortet? Ahmadinejad citater er fejloversat!

Den modige kvinde Samira Niknam Tavin risiker nu sikker den samme behandling som Safia Aoude fik, for at overtræde holocaust-påbuddet vel at mærke, ikke så meget for resten af sine politiske ideer..
Balderorg 28 marts 2007 - Safia Aoude Fundamentalist Conservative Muslim candidate accused of mentioning David Irving

Pravda 21 juni 2009 - Genuine Protests or US Plan to Destabilize Iran?

Politiken 26 juni 2009 - Obama er tvunget til at tie om Iran


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaustbenægtelse, Fornægtelse


Print Post