I min seneste post kunne jeg fortælle om BBCs falske billedtekst under et foto af en folkemasse der hyldede den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad, hvor Ahmadinejad var klippet fra, og billedteksten påstod at billedet forestillede tilhængere af Ahmadinejads konkurrent Moussavi. Her igen et eksempel på hvor langt visse mennesker er parate til at gå for at hjernevaske folk.

På forsiden af deres Forår & Sommer Fun Guide (en folder fra 'Toronto Parks, Forestry and Recreation, fyldt med programmer og tjenester for personer af alle aldre', der bliver distibueret til 'kommunale centre, biblioteker og rådhuse efter den 22. februar 2009') præsenterede byen Toronto ifølge National Post et digitalt manipuleret arkivbillede af en hvid familie der var manipuleret digitalt sådan at en måske lettere farvet familiefar blev erstattet med en neger.

Toronto Fun Guide - Nu med neger

t.v. Forsiden af Torontos 'Fun Guide', fra hjemmesiden. t.h. det oprindelige foto fra Look4me

 

John Gosgnach, mediedirektør af byens sociale udviklingsafdeling, indrømmede til The Post at 'den afro-canadiske person var blevet lagt ind over det oprindelige familiebillede... formålet var at afbilde Torontos-indbyggernes diversitet'.

Kevin Sack, byens direktør for afdeling for 'strategisk kommunikation', erklærede sig enig i formålet, og citerede et direktiv der påbyder byen at repræsentere Torontos diversitet i dens publikationer. Direktivet siger 'vis diversitet' og det er selvfølgelig hvad vi forsøger at gøre fordi vi ønsker at vores publikationer afspejler det samfund vi tjener.. Dette er kun fair. Folk bør se sig selv afspejlet i byens tjenester fordi alle bruger dem.'

Toronto Fun Guide - Nu med neger
 

Mere hos:

Torontoist 10 juni 2009 - Diversity, Our Photoshopped-In Strength


University of Wisconsin 2000 - Find negeren Det oprindelige billede
Kan du finde negeren?
Læg også mærke til at de hvide (lyserøde) på billedet til venstre er gjort brune! Pigen nederst til højre ligner nu næsten en Asiat! Den flotte næsten nordiske og mest lækre pige med kirsebærlæberne er nu dækket af negeren.. Den rødmossede dreng med den hvide kasket har antaget et ubestemmeligt multikulturelt udseende.
 

Tilføjelse af negre, og det lader til det altid er negre, for at foregive 'diversitet' er ikke noget nyt.

I september 2000 blev Wisconsins Universitet afsløret i et forsøg på at give deres universitet et multietnisk udseende på denne forside af en af deres brochurer. Det oprindelige foto af de hvide fans blev taget i 1993. Den tilføjede sorte student Diallo Shabazz blev fotograferet i 1994. Talsmænd for universitetet sagde at de brugte sommeren på at lede efter billeder der kunne vise skolens 'diversitet', men at de ikke kunne finde nogen.

Mere her:

Stuff White people do 11 juni 2009 - care more about token diversity than actual diversity


BBC manipulation - Mordet på Mary-Ann Leneghan
Morderne i retten - tegnet af Meridian Morderne i retten - tegnet af BBC kunstner
All are non whites, but the BBC artist responsible for the drawing shown above left, attempted to obscure the African pigmentation of five of the rape-killers, while painting the Asian Krasniqi as White. Mere her: Mary-Ann Leneghan murder
 

Kommentar: Mediernes og multikultiorganisationers fotomanipulationer og evige racismesnak burde vække de sovende hunde, og få nogle flere til at interessere sig for dette emne. De kulturradikale globalisters evige fokuseren på race, selv hvor det er mindst relevant, giver et lille fingerpeg om hvor vigtigt dette emne i virkeligheden er.

 

Kommentar til artikel om sagen:

'My son (African-America) attends a predominately white private school. Every year, he ends up in at least one photo per promotional material for the school - flyers, viewbooks, fundraising material, website photo albums/flash intro - he is in every single one.'

Det er nemmest, og ikke mindst mest bekvemt, at holde skyklapperne på, og blive ved med at promovere løgnen om at alting udelukkende handler om kultur og religion.

Men det er ikke for ingenting, at voldtægt af den besejrede fjendes kvinder altid har spillet en stor rolle i både fortidens og nutidens konflikter og krige.

Det er heller ikke for ingenting, at EU ærer den japansk/europæiske Coudenhove-Kalergi, den filosemitiske racefilosof der så Europernes fremtid som et raceblandet folkeslag, 'i det ydre lignende de Gamle Ægyptere' og at to jødiske præsidentielle rådgivere i USA, Theodore Kaufmann og Henry Morgenthau udarbejdede planer for et folkemord på tyskerne efter krigen gennem udryddelse, kastration, tvangssterilisation, og ikke mindst bevidst import af racefremmede mænd, for at virkeliggøre deres ønsker om at udrydde den tyske ånd og identitet for al evighed.

Det er hellere ikke tilfældigt, at Jødedommen lægger større vægt på blodsbånd end på religiøs overbevisning vedrørende spørgsmålet om hvem der kan defineres som Jøde, og at Israel bruger DNA-prøver for at fastslå at potentielle immigranter har det jødiske blod der kræves for at få lov til at indvandre og opnå omgående israelsk statsborgerskab.

Det er heller ingen tilfældighed, at de samme jødiske organisationer der alle går meget op i blodsslægtsskab, etnisk identitet, tradition, er erklærede modstandere af blandede jødiske ægteskaber, er de ypperste eksponenter på en ekstrem dyrkelse af 'Blut und Boden' filosofien [dog på et særdeles forløjet grundlag], samtidigt er de stærkeste og mest ihærdige fortalere for multietnicering og raceblanding i oprindelige hvide samfund.

Kortene skal oppe på bordet inden det er for sent, strudsepolitikken får kun endnu flere til tankeløst at acceptere globalisternes præmisser. Derved svigter rollemodellerne befolkningen og bidrager til hjernevasken.

Det er næsten altid de mest pinlige og tabuiserede spørgsmål, som de fleste helst undgår at beskæftige sig med, der viser sig at være af den allerstørste betydning. Tænk selv, hør argumenter, og lad dig ikke narre af tilsyneladende konsensus på visse områder.

Relateret

Balder Blog 19 juni 2009 - BBC lavede en Jeppe: Billeder fra pro-Ahmadinejad manifestation med løgnagtige billedtekster

Balder Blog 8 juni 2009 - Video: Spændende psykologisk eksperiment med race og racisme

Balder Org - Racisme og kampen mod indvandringen

Balder Blog 25 april 2008 - 18 april 2008: EU ærer racisten Coudenhove-Kalergi, manden der lavede blåtrykkene til EU diktaturet

Balder Org 14 dec 2007 - Dansk oversættelse af udvalgte citater fra Coudenhove-Kalergis Praktischer Idealismus


Print Post