'Indvandrings-tsunami' 'børneskænder' og 'fjendereligion' udløste 3 måneder betinget og en bøde på ca. 180.000 kr.

  Susanne Winter - FPÖ
  Susanne Winter - FPÖ
 

PI 17 juni 2009: Susanne Winters ankesag forgæves (mere om tilfældet her) og hun blev dømt til en fængselsstraf på tre måneder, dog betinget, og til at betale en bøde på 24.000 Euro.

Muhammed børneskænder

Susanne Winter fra det østrigske Frihedsparti [Freiheitliche Partei Österreichs] havde under valgkampen i 2008 sagt at [den såkaldte profet] Muhammed efter nutidige retsopfattelser ville have været en børneskænder.

En sådan udtalelse gælder som opfordring til had [verhetzung]. Hvordan dommeren ville beskrive en mand der kaster sig over en niårig meldes der ikke noget om.

I retten i Graz i onsdags blev strafudmålingen af de tre måneders fængsel betinget og bøden i første instans stadfæstet.

To af de 'strafudløsende faktorer' blev dog droppet. Retspræsidenten Erwin Schwentner begrundede beslutningen ved at også de andre overtrædelser var 'så alvorlige', at disse alene rækker for strafudmålingen.

De andre ondskabsfulde ytringer' var 'indvandrings-tsunami' og 'fjendereligion'. Også her står det i det uvisse om man på nysprog skal betegne en religion i hvis hellige bog der opfordres til drab på anderledes troende som 'venskabsreligion'.

George Orwell (1984) sender sine hilsner, og for at sige det som Geert Wilders:

De er da vist ikke rigtig kloge

 

 

Kilde:

Politically Incorrect 17 juni 2009 - Urteil gegen Susanne Winter rechtskräftig

Relateret:

Kybelines 9 januar 2009 - Der Hexenprozess der Susanne Winter

20 Minuten 15 januar 2008 - «Kinderschänder» Mohammed: FPÖ-Frau verteidigt sich

 


Print Post