I et USA med rekord stor arbejdsløshed og enorme problemer med illegale indvandrere, finder American Jewish Committee (AJC) det anbragt at argumentere for endnu mere indvandring. Se videoen og hør den arrogante egoisme der kommer fra det selvretfærdige etnocentriske uhyre Ann Schaffer.

WASHINGTON: 16 juni 2009

  Ann Schaffer American Jewish Committee
  Ann Schaffer - AJC Pluralism
 
  Ann Schaffer: Immigration a Jewish Issue

Det Amerikanske Jødisk Komité har modtaget en check på $ 500.000 for at reklamere for en omfattende reform af indvandringslovene.

Ford Foundations legat går til et initiativ af et års varighed, der bla.a. omfatter en serie rundbordsdiskussioner med dem der er involveret i indvandringsdebatten for at finde et fælles grundlag, bekendtgjorde American Jewish Committee (AJC) i en pressemeddelelse.

Det Amerikanske Jødisk Komité tilbyder også kurser i lobbyisme til Latino ledere og organisationer i Arizona, Chicago, Houston og New Jersey.

'Vi bygger på årevis af erfaring i at arbejde med etniske partnere.

Det er vores mål at tilskynde til en anstændig og informeret debat om indvandring, der vil føre til en politik der afspejler USAs grundlæggende forpligtelse overfor demokratiske værdier og menneskerettigheder, og samtidigt reagere effektivt til vores nations nationale og økonomiske sikkerhedsbehov,' ...

sagde Ann Schaffer, direktør af det Amerikanske Jødiske Komités Arthur and Rochelle Belfer Center for Amerikansk Pluralisme.

 

Kilder:


Kommentar: Læg mærke til at der åbnes med organisere rundbordsdiskussioner med 'dem der er involveret i indvandringsdebatten', derefter går man lige til sagen; man organiserer kurser for minoritetsaktivister hvor erfarne Jøder lærer dem hvordan de skal opnå rettigheder der uvægerligt kommer på bekostning af det hvide samfund, hvis medlemmer selvfølgelig kun er medinviteret om 'det runde bord', hvis de går ind for mere indvandring og rettigheder for minoriteter. David Duke, Lou Dobbs, Patrick Buchannon, Tom Tancredo eller Ron Paul skal nok ikke regne med at kunne være med.

Og Jøderne behøver ikke en gang at gøre det for deres egne penge... Nej Ford Foundation betaler... Den sidste sætning om 'hensyn til nationens sikkerhed' skal nok dække over at man gerne begrænser den muhamedanske indvandring til USA, da dette jo tydeligvis vil skade jødiske interesser på lidt længere sigt. De vil nødig have en amerikansk Fathi El-Abed til at sidde i Kongressen derovre.

Automobilkongen Henry Ford ville vende sig i sin grav hvis han så hvad hans navn (og hans penge?) blev brugt til i dag. Ford Foundation er én af de betydeligste støtter af det globale diktatur; the New World Order.

Jeg behøver vel egentlig ikke nævne det, men American Jewish Committee er selvfølgelig først og fremmest en Zionistisk pro-Israelsk organisation, med alt hvad dette indebærer af støtte til Israels politikker med etnisk udrensning og religiøs forskelsbehandling etc. . Den vil næppe argumentere for ikke jødisk indvandring til Israel, mens man med åbenlys stor glæde arbejder på at underminere det hvide- og i øvrigt også det sorte USA. Rigtige venner Geert og Pia og Kent (Eckeroth SD)!

 
  Kejserens nyeste klæder

Også rigtige venner for bloggerne på Snaphanen, der på trods af at de selv fik syn for sagen med det Europæiske Jødiske Kongres [European Jewish Congress] angreb på blandt andet Dansk Folkeparti og Wilders hollandske Frihedsparti, stadigvæk har nerve til at promovere en ny jødisk organisation; 'Institute for Global Jewish Affairs' som sandhedsvidne angående de jævla antisemitiske Nordmænd.

Igen er det den kaukasierhadende Zionist Manfred Gerstenfeld på spil, en mand hvis skriverier nogle naive eller uvidende danske nationale bloggere gentagne gange har henvist til.

Har de mon spist for mange gefilte fisch på mødet med Wilders forleden?

I hvert faldt kan man roligt gå ud fra, at man på 'konferencen for ytringsfriheden' på Christiansborg forleden i stilhed har forbigået det jødisk udarbejdede og promoverede forslag til mere hate speech lovgivning i USA der ligger til vedtagelse i Kongressen i netop disse dage.


Relateret:

Snaphanen 14 juni 2009 - Another Year of Anti-Semitism and Anti-Israelism in Norway

Balder Blog 13 juni 2009 - Danish People’s Party kosher certified: EJC Jews remove DDP from blacklist

Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske ‘menneskerettigheds-organisationer’ udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Balder Blog 23 marts 2009 - Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

Document.no 14 december 2008 - Jødefiendtlighet i Norge vekker oppsikt (Den norske anitislamiske blogger, Zionisten Hans Rustad bakker op om Gerstenfeld)

Balder Org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA

Balder Blog 6 april 2008 - Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer

Balder Blog 23 marts 2008 - Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP

Balder Org 9 februar 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere

Balder Blog 14 januar 2008 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

DR 30 aug 2005 - Kamal Quereshi og Naser Khader i muslimsk-jødisk netværk oprettet af britisk zionistleder


Balder.org - Articles about Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, persecution, Revisionism, Holocaust-denial


Print Post