Voldsmosebøllerne i Odense blev der taget på med fløjlshandsker, på trods af grove overfald på politifolk, fotografer, samt ildspåsættelse og ødelæggelse af uskyldiges ejendom. Der var andre boller på suppen overfor en flok fredelige festdeltagere på en afsiders beliggende privat ejendom ved Ørbæk. Mange af de tilstedværende var folk der var gået glip af demonstrationen, da den jo var blevet flyttet af politiet, uden forudgående varsel, og uden at politiet informerede publikum.


Demonstrationsfest lørdag 22 april

Efter den saboterede demonstration i Svendborg, var alle der var mødt op efterfølgende blevet inviteret til privat fest i Svindinge ved Ørbæk. Dette initiativ var ment som et socialt input, også eftersom vi vidste mange lokale unge havde tænkt sig at møde op!

Lars Grønbeck Larsen - De Nationalt Liberale
Demonstrationsfest lørdag 22 april - af
Lars Grønbæk Larsen

De første deltagere ankom kl. 16.30 og kl. 18.00 var de fleste folk samlet, i alt 30-40 stykker. Der var en rigtig god stemning og snakken gik, ind imellem blev der sunget danske sange og sammenholdet voksede.

Et sted mellem kl. 20.00 og 21.00 skete der pludselig noget helt uforventet, en festdeltager der stod i indkørslen råbte 'nu kommer politiet' og jeg der stod i haven og snakkede, begyndte at bevæge mig imod dem i den formodning at det var en patruljevogn der ville tale med os!

Men jeg blev ubehageligt overrasket, da der i stedet stormer 20 kampklædte betjente ind af indkørslen, anført af en løs politihund som føreren forsøgte at fange. Jeg undrer mig over fremgangsmåden og spørger så 'goddag, hvad vil I dog her?' vel at mærke i en fredelig tone!

Hvorefter jeg vredt får at vide 'det skulle jeg nok få at vide om lidt'. Politiet stormer derefter huset, og hiver alle folk ud på græsplænen, hvor hver og en bliver sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Dette foregik på den måde at betjenten sagde 'du er sigtet for overtrædelse af våbenloven, jeg skal nu kropsvisitere dig!' da kropsvisiteringen havde fundet sted, fik ALLE beskeden 'vi frafalder sigtelsen!' Efter de havde frafaldet sigtelsen blev vi ført om i baghaven hvor vi blev tvunget til at sætte os i 'futtogsstilling' (til dem der ikke lige ved hvordan det foregår kan jeg oplyse at man bliver sat på sin dertil indrettede, og så med spredte ben, hvorefter den næste bliver klemt op i skridtet på en!)

Jeg gjorde opmærksom på at politiet lige skulle hente en stol til min far (Leif Grønbæk Larsen som bliver 66 til sommer.) Med svaret 'jeg skulle bare holde min kæft og blive siddende' jeg blev ved, da jeg ikke mente det kunne være rigtigt de skulle behandle som en flok bøller!

Alt imens var turen kommet til min far som fik samme tur som os andre, men han spurgte ind til sigtelsen, 'jamen er jeg så anholdt?' og de kontante betjente svarede 'Ja det er du!' de frafaldt også sigtelsen mod ham, hvor han igen spurgte 'Jamen er jeg så løsladt nu?' betjentene bekræftede igen!

Min far blev så ført om i baghaven hvor de have han skulle ned på jorden til os andre, min far nægtede med begrundelsen 'så må i anholde mig igen!' det ville de ikke.

Flere folk var nu begyndt at opfordre politiet til at opføre sig som ordentlige mennesker og hente en stol, og efter mange opfordringer gjorde de det også.

Kristian Kundal en ung mand fra De National-Liberale skulle tisse, men det nægtede politiet ham pure, igen måtte bede politiet opfordre sig ordentligt og lade manden tisse! Men her var der ingen kære mor, og til sidst måtte Kristian rejse sig med ordene 'Nu rejser jeg mig, går roligt hen og tisser og sætter mig igen, jeg nægter at tisse i bukserne!' i det øjeblik han rejste sig blev han angrebet at 2 betjente som først smed ham i jorden, derefter førte de væk, en betjent blev meget aggressiv over for ham og med hårde skub væltede Kristian, denne betjent blev så afløst og henvist til politivognen.

Da alle var samlet i baghaven kom lederen ud og oplyste at de havde anholdt to for gadeuorden i Svendborg og dette var grunden til aktionen. Vi havde mange spørgsmål bl.a. hvor de havde dommerkendelsen?

'Det havde de ikke men vi kunne ringe til Svendborgs vicepolitimester Torben Schulz dagen efter og få bekræftet.'

Hvilke tjenestemandsnumre de havde? Det kunne vi ikke få at vide! Vi ville også gerne vide hvorfor vi skulle fotograferes og aflevere personnumre når vi ikke var anholdt! Det påstod de at de havde myndighed til.

Efter folk havde siddet en halv time i futtog bekendte aktionslederen at aktionen var forbi, og vi var frie til at gå.

Med venlig hilsen,

Talsmand for De National-Liberale

Lars Grønbæk Larsen

Oprindeligt posted af Lars Grønbæk Larsen på Frit-Danmark


I øvrigt blev hele ejendommen i Ørbæk ransaget, uden kendelse og under højlydte men civiliserede protester. Da man ikke kunne finde noget, beslaglagde politiet en piberenser. Sikkert for at have et alibi, hvis nogen skulle finde på at beklage sig over hele dette ulovlige foretagende.

Hvad var grunden til at politiet nedlod sig til at skide på gældende lov og ret, og overfalde en flok fredelige menneskersådan hele fem til seks timer efter begivenhederne i Svendborg var afsluttet? Skulle alle deltagerne registreres i PET's kartoteker? Det skal siges at der var flere politifolk der tydeligvis var pinligt berørte over at være med til denne parodi, mens andre nidkært og med overdreven magtsanvendelse parerede ordrerne fra den øverstkommanderende, der nægtede at opgive navn og politinummer.

Efter hvilken lov dette kunne foregå? 'Efter Politiloven' svarede han.

Hvad var grunden at den tissetrængede unge mand ikke kunne få lov at lade vandet? Det var rent og skær magtmisbrug og chikane. Og det i et land hvor den danske officer Annemette Hommel blev dømt for at nægte potentielle terrorister vand under et forhør  på en times varighed! På den anden side; når dansk politi kan opføre sig som de gjorde overfor nogle helt fredelige mennesker, vil jeg nødigt være i de irakiske fangers sted. De nationalsindede festdeltagere skal nok hellere ikke regne med at få oprejsning i form af en proces med efterfølgende fyring af de ansvarlige, ej heller med opbakning fra Tøger Seidenfadens sprøjte.

Læs mere om begivenhederne i Svendborg lørdag 22 april: Gå til forsiden og scroll et par posts tilbage.


Opdatering: Venstrekstremister har ligesom muhamedanere frit spil i Danmark. Mens højrefløjs tilhængere er genstand for smask-ulovlige ransagninger og ubegrundede masseanholdelser i fredelige private hjem langt ude på landet, kan muhamedanere i Vollsmose og rødfascister på Nørrebro stort set ustraffet angribe politiet med kasteskyts sætte ild til opgange og andet.

  Religionerne skal stå sammen mod det sekulære samfund, og være hævet over retsordenen.
Torben Hangaard
Mix religion skal skabe fred

Torben Hangaard,

Sognepræst i Odense:
Kampe mod politiet ingen forbrydelse, men en reaktion på en provokation.

Præsten værdsætter det gode samarbejde med imamerne mere end håndhævelse af retssamfundet, og mener at det tjener et højere formål at lægge låg på sagen; dvs. lade være med at finde og retsforfølge stenkastere, volds- og hærværksmænd.

Om Torben Hangaard i Berlingske Tidende: Den kristne imam

Mens de falske kristne præster forsøger at købe sig fred med de fremmede muhamedanere, bliver de egentlige 'kristne', forhindert i at gøre brug af deres demokratiske rettigheder.

Bydele skal have særstatus med lempelig og imødekommende politiservicering, og som speciallæge Medhat Khattab,byrådsmedlem vor VENSTRE i Svendborg har foreslået; et særligt muhamedansk politikorps. Medhat Khattab har også det typiske muhamedanske syn på ytringsfriheden: I Radio Fyn den 30. januar udtaler han: 'Vi skal værne om ytringsfriheden, men ikke for enhver pris'. Her tænker han på tegningerne af Muhammed i Jyllands-Posten.

Hans Erik Hansen i Fyns Amts Avis 1. februar 2006 Khattab og ytringsfriheden

Partifællen Anders Bassbøll: Her til morgen hørte jeg i Radio Fyn at min partifælle Medhat Khattab (Ny Svendborg byråd) kritiserede mit forslag om at afskaffe blasfemiparagraffen. Han spurgte om vi nu skulle have rene racer, og at vi ikke skulle blive som Nazityskland. Læs og så var jeg nazist

John Jakobsen Politimester i Odense, Lover bod og bedring til de muhamedanske oprørere i Vollsmose (Voldsmose, eller Voldens Mose.
John Jakobsen, Politimester i Odense - Lover bod og bedring til imamer efter muhamedansk voldsorgie i Vollsmose.
 

Svendborg: Nationale og anti-Nationale mennesker (begge parter stort set hvide), har et mindre sammenstød indbyrdes.

Vel ca. en snes flasker (ukvalificeret skøn) bliver kastet, dog ikke mod politiet. Politiets resultat: syv anholdelser og et efterfølgende overfald på en privatbolig hvor samtlige 20/30 mennesker bliver anholdt (varighed 120 sekunder), løsladt og efter løsladelse tvunget til at være med til nedværdigende julelege efter Annette Hommel opskriften, ulovlig fotografering og afkrævning af personnumre; varighed mellem tre kvarter og en time. Protester blev honoreret med trusler om anholdelse, håndjern og anstalter til voldelig 'pacificering' af de formastelige.

Odense: mindst to hundrede stenkastende indvandrere laver et direkte angreb på politiet, flere betjente såret, ildspåsættelser osv.

Resultat: en undskyldning fra John Jakobsen, Politimesteren i Odense.Medhat Khattab

Medhat Khattab

Speciallæge, byrådsmedlem for Venstre i Svendborg

Muhamedansk politikorps i Voldsmose. Nej til afskaffelse af blasfemiparagraffen. Nej til ytringsfrihed. På trods af ovenstående profilerer han sig som 'strammer' på indvandringsområdet!

Venstre ved du hvor du har?

Hvem er det nu der er farlige? Eller får man netop særbehandling fordi man er farlig? That's the question dear Watson!

Vi har endnu ikke hørt noget om en undskyldning fra Svendborgs politimester om den ulovlige og ubegrundede politiaktion, mens Odenses politimester John Jakobsen undskylder over en handling der er foregået helt efter bogen. Hvis man mener, som jeg egentlig nok gør selv at politiets ret til at antaste folk i almindelighed er vel lovligt stort nok er det en ærlig sag. Især da de love der skal beskytte borgeren mod statsmagten ofte ikke bliver overholdt.

Hvem i Danmark kender i øvrigt noget til hvad han eller hendes rettigheder er i situationer som skitseret ovenover? Jeg har på fornemmelsen at de fleste regler på dette område er et morads af undtagelser og særbestemmelser der i praksis giver politiet ubegrænsede beføjelser, bare man i processen husker at fabrikere nogle pro-forma anklager ( i stil med 'du er sigtet efter våbenloven', eller 'vi mente der er en eftersøgt i huset').

Men så længe loven er som den er, skal der da i hvert fald ikke være lempelige regler, og især ikke for folk der:

  1. som kategori jo har bevist at have yderliggående revolutionære og antivestlige holdninger,
  2. og for det andet i forvejen er i politiets søgelys, fordi de mange der opholder sig illegalt i Damark jo skal opspores og anholdes.
  3. fordi kriminaliteten under indvandrere som helhed er ret stor i samligning med danskernes.

Et hvert forsøg på at standse etnisk profilering og særlig opmærksomhed på de fremmede befolkningsgruppers gøren og laden ville være absurd, men ikke mindre ville det ikke forbavse mig om der var nogle idioter der bare vil se gennem fingrene med den stadig mere groteske situation i Danmark. Skal jeg vove et forsigtigt og helt ukvalificeret gæt på at 30 - 40 % af budgettet for politiaktiviteter spenderes på indvandrer-relaterede emner? Og 5% på at fabrikere dækhistorier og skønmalerier af den egentlige situation.

Situationen er sådan, at de fleste frygter at skulle holde i et kryds ved siden af en flok anden G ere. Og lad endelig være med at kigge på dem, heller ikke på gågaden, pas på kasketter, guldkæder, tatoveringer, svulmende muskler eller ekstremt elegant modetøj.... Og prøv aldrig med en fuckfinger overfor en indvandrer, for det giver ham efter gældende domspraksis ret til at slå dig sønder og sammen, især hvis du i forløbet også skulle have sagt noget der kunne være 'racistisk'. Du kan have krænket hans lovfæstede ret til at gå bananas.

Folk er bange. Ikke alle, ikke hele tiden, ikke overalt. Men frygten er der. Men det er ikke god tone at sige det højt. Vil man som kvinde eller gammel helst have en 'hvid taxi', ja så er man racist uanset at der er god grund til at være forsigtig, og uanset at forfulgte etniske kvinder også foretrækker at blive kørt af de vantro. Det er virkeligheden anno 2006.


Autonome fejrer 1. maj med politi angreb
En gruppe demonstranter fra Ungdomshuset angreb ved middagstid politiet på Nørrebro, fordi en person blev anholdt. Nærpolitistationen blev overdænget med sten og flasker, og politibetjentene måtte barrikadere sig på stationen, mens de tilkaldte forstærkninger, fortæller Local Eyes. Læs mere i Ekstra Bladet | Video: Politi angrebet under 1. maj-optog Windows Mediaplayer

 


Print Post