Video: Deadline 8 juni 2009: Sætter World Outgames homoseksuelle i bås?

Mikael Jalving er utilfreds med at Københavns kommune bruger 30 millioner kroner på et sportsstævne kun til homoseksuelle, og har skrevet et indlæg om det i Jyllands Posten.

Fri os fra homo OL, siger Jalving, brug pengene på de syge og plejehjemsbeboere.

Mikael Jalving:

Skulle du have glemt det i farten, så husk, at Homo-OL nærmer sig med kæmpeskridt. Om små to måneder lægger København krop til denne begivenhed, der ret beset hedder World Outgames med det erklærede formål at synliggøre det globale miljø af lesbian, gay, bisexual og transgender.

Er du stadig ikke på sporet, så vid, at Københavns Kommune har støttet arrangementet med 30 millioner kroner. Jeg gentager: 30 millioner kroner. Hjælper det på hukommelsen?

 

 
  Uffe Elbæk - Homo promo
 
  Mikael Jalving - Hetero Pride!

Bøsseformand Uffe Elbæk mener at pengene kommer retur igen.

Men bortset fra drænet i den offentlige kasse, mon alle Københavnere er lige tilfredse med at få tusindvis af outrerede homo-eksibitionister til deres by?

Trækkerdrengene og Pan klub er nok. Men hvad med os andre, der ufrivilligt skal have proppet andres seksualitet op i hovedet, og oven i købet betale for det?

Det var dejligt at se Jalving skrue lidt ekstra op for macho-potensen overfor den offerrolle dyrkende bøsse Uffe Elbæk. En mand er vel en mand, og en bøsse er.....?

Jalving havde fat i mange gode pointer både i sit indlæg i Jyllands Posten og i Deadline den 8 juni 2009.

Dog kunne jeg efterlyse en mere generel diskussion om hele den hysteriske dyrkelse af afviger-seksualitet vi ser de senere år.

Brugen af skatteborgernes penge på at promovere dette reklamefremstød for homoseksualitet er selvfølgelig dybt forkasteligt fra enhver betragtning.

Heteroparade?

Når nu de homoseksuelle skal have deres særlige seksualiserede 'Olympiske Lege', var det så ikke en ide at udelukke dem fra de heteroseksuelle Olympiske Lege, og var det måske en ide med også en heteroseksuel parade i København, bare sådan i 'ligestillingens tegn?'

Bare giv mig 30 millioner kroner, så skal jeg nok stable noget på benene.

 

SÆTTER WORLD OUTGAMES HOMOSEKSUELLE I BÅS?
I næste måned danner København ramme om World Outgames, et idrætsstævne hvor homoseksuelle fra hele verden dyster i sportsgrene som countrydans, brydning og synkronsvømning. Stævnet, der også skal sætte politisk fokus på homoseksuelles rettigheder verden rundt, er støttet af Københavns Kommune med 30 millioner. Men ved at sætte homoseksuelle i bås som en særlig kategori gør arrangementet mere skade end gavn, hævder kommentatoren Mikael Jalving. Han mødes til debat med World Outgames' direktør Uffe Elbæk.

Fra DR-Deadline

Sætter World Outgames homoseksuelle i bås? - Deadline 8 juni 2009

 

Fører den efterhånden mere og mere groteske dyrkelse af homoseksualitet og andre seksuelle afvigelser, oftest ved hjælp af offentlige instutitioner og heteroseksuelle skatteydernes penge, til at flere og flere bliver rekrutteret til 'brunarbejderkorpset' ?

Den gode tone siger NEJ! Homoseksualitet er noget man fødes med!

Det modsiges dog af selveste Overbøssen Overborgmester borgmester Klaus Bondam, der ellers med rund hånd og dine penge værner om både buske og bøsser:

Læs her hvordan Bondam begyndte et intensivt bøsseliv som 15 årig.

Ekstra Bladet 30 november 2006: 110 mænd i Bondams sex-karakterbog.

 
  Klaus Bondam: Jeg tror ikke, at homoseksualitet er medfødt.

BT samme dag: Bondam - Familien gjorde mig til bøsse

Skuespilleren og Københavns miljøborgmester Klaus Bondam (R) siger i en ny bog, at homo-seksualitet ikke er medfødt. Det skriver B.T. onsdag.

- Jeg tror ikke, at homoseksualitet er medfødt. Jeg tror, det er noget, som en række forudsætninger i dit liv har skabt. For mit vedkommende var det min opvækst, hvor jeg var omgivet af mange kvinder og en distanceret far, siger Klaus Bondam bl.a. i bogen, som Jacob Rosenkrands har skrevet.

- Som tingene udviklede sig, var det på mange måder lettere for mig at blive bøsse end at stå frem som en almindelig heteroseksuel mand.

[...] Klaus Bondam voksede op med fire storesøstre på en gård i Nordsjælland. Han kalder hjemmet et "matriarkat", hvor mor Gunhild bestemte.

[...] Forældrene blev skilt samtidig med, at kvindebevægelsen var på sit højeste, og feminismen havde et solidt tag i hjemmet. [...]

Jeg savnede en normal far..

Læs resten i BT: Familien gjorde mig til bøsse

 

Homo-OL er i København fra den 25. juli til den 2. august

 

JP Blogs Frontalt 2 juni 2009 - Mikael Jalving - Fri os fra homo OL

Relateret:

31 afstemninger er endt med samme resultat Maine er den 31. stat, der stemmer om homoseksuelle ægteskaber. Alle gange har udfaldet været det samme, nemlig et rungende nej fra vælgerne.
Politiken 4 november 2009 - Nej til bøsseægteskaber i Maine Endnu et slag til USA's homoseksuelle (Daniel Bennetsen)

180grader 18 juni 2009 - Københavnske lokalpolitikere kræver asyl til deltagere i homo-OL

Det er primært unge mænd med anden etnisk baggrund, som chikanerer os, lyder det fra homomiljøet. 'Det er andengenerationsindvandrere, som står bag chikanen. Det er, hvad jeg ser, og det er også, hvad jeg hører fra andre i miljøet', siger Torben Rasmussen, ejer af Centralhjørnet, som er et værtshus henvendt til homoseksuelle.
Politiken 14 juni 2009 - Indvandrere står oftest bag homochikane

Uriasposten 12 juni 2009 - Chikane og vold mod homoseksuelle pga. “mindre tolerance… blandt befolkningen generelt.”

Bøssefesten fører straks til krav om øget indsats mod 'hadforbrydelser', ja det er en gefundenes fressen for 'Institut for Menneskerettigheder' med sådanne manifestationer.. Der piskes allerede op med 'homoseksuelle frygter dødsvold'.
Politiken 7 juni 2009 - Homoseksuelle frygter dødsvold

Balder Blog - 31 maj 2006 - Nyoprettet hollandsk parti kræver pædofili, børneporno og dyresex legaliseret…  

Balder Org - 7 oktober 2005 - Er Balder bøssehader eller 'homofob'?

Balder Org - 14 oktober 2004 - Skal bøsser vies i kirken?


Print Post