Mike Savage er aktuel fordi han for nyligt lige som Wilders og andre blev erklæret uønsket i England.

I anledning af Uriaspostens nylige artikel der igen mindede os om det grusomme mord og den forudgående tortur på den jødiske Ilan Halimi i Frankrig der blev begået omkring februar 2006, synes jeg det var det var en god anledning til også lige igen at minde om mordet på de to amerikanske teenagere, Channon Christian og Christopher Newsom, der blev begået omkring samme tidspunkt, især da jeg faldt over et rant fra den ligeledes for nyligt omtalte talkshow host Mike Savage der handler om begivenheden. Sagerne er ikke kun sammenfaldende i tid, men også hvad angår grusomhed, og i begge sagerne er retsforhandlingerne endnu ikke afsluttet. (Opdatering 31 oktober 2009: Knoxville mordet: Channon Christian Christopher Newsom: Lemaricus Davidson dømt til døden Ekstra Bladet 31 oktober 2009)

The Knoxville Murderers - Torterede ungt hvidt par

 

Mike Savage, den altid ild- og svovl-sprudlende jødisk/amerikanske radiovært, en af dem der for nylig havde æren at blive erklæret uønsket i England, sammen med Geert Wilders af den nu afgåede britiske indenrigsminister Jaqui Smith, giver her et kort og råt resumé af det bestialske mord på to unge hvide amerikanere, Channon Christian og Christopher Newsom. Hør det og læs videre bagefter.

Michael Savage - Channon Christian og Christopher Newsom in the news

Bemærk at der er mange endnu mere grusomme detaljer som Savage ikke får med...

  Youssef Fofana The Barbarian
Youssef Fofana - 'Barbarernes Hjerne' fra Elfenbenskysten, torterede og myrdede den franske Jøde Ilan Halimi

Savage fortæller, hvad jeg godt vidste, at dette særdeles grusomme tortur- mordforløb kun blev dækket sparsomt i de amerikanske medier. Jeg brugte derefter nogle minutter på at finde ud af om dette overhoved var blevet rapporteret i de danske medier, og lavede en søgning på 'Channon Christian Christopher Newsom' (uden anførselstegn) med Googles avancerede søgeindstillinger henholdsvis efter danske, norske, svenske, tyske, og hollandske hjemmesider.

Google - Avancerede søgeindstillinger - Sprogbetegnelsen linker til Channon Christian og Christopher Newsom Google-søgningen. Af resultater til Halimimordet har jeg kun gengivet de første 3-4 msm links; i en del tilfælde var der mange flere, bortset fra Sverige, hvor jeg kun fandt de 2!.

Det jeg først og fremmest var interesseret i at se, var om der overhoved var blevet skrevet om det i de etablerede medier; tilsyneladende ikke.

På 5 sprog kun 1 resultat for 'Channon Christian Christopher Newsom'!

Nu kan det være Googles skyld, eller at jeg har begået én eller anden fejl, men undtaget på norsk hvor der var 1 msm resultat, fandt jeg ikke én eneste mainstream mediehjemmeside hvor denne sag blev omtalt (dansk, tysk, svensk, norsk, hollandsk - et samlet sprogområde på rund regnet 130 millioner mennesker)


 
  Ilan Halimi fotograferet af morderne selv - billedet må ikke vises i Frankrig!

Dansk

Channon Christian Christopher Newsom - ingen msm kilder

(Eneste artikler fundet: Balder, Altermedia Danmark)

Ilan Halimi msm kilder:

http://www.berlingske.dk
http://politiken.dk
http://www.kristeligt-dagblad.dk
http://www.bt.dk

Svensk

Channon Christian Christopher Newsom - ingen msm kilder

Ilan Halimi msm kilder:

http://www.dn.se
http://www.expressen.se


 
  Channon Christian & Christopher Newsom

Norsk

Channon Christian Christopher Newsom - 1 msm kilde

http://www.aftenposten.no

Ilan Halimi msm kilder:

http://www.vg.no
http://web3.aftenbladet.no
http://www.dagsavisen.no
http://www.nationen.no

 


Tysk

Channon Christian Christopher Newsom - ingen msm kilder

Ilan Halimi

http://www.spiegel.de
http://www.nachrichten.at
http://www.sueddeutsche.de
http://www.welt.de


Hollandsk

Channon Christian Christopher Newsom - ingen msm kilder

Ilan Halimi

http://www.ad.nl
http://www.trouw.nl
http://www.volkskrant.nl


Konklusion:

 
  Ilan Halimi
 
  Youssef Fofana opførte sig i retten ganske som vi kender det fra danske kulturberigere.

Det er interessant, at mordet på Halimi af alle medier betegnes som anti-semitisk, hvilket også lader til at være det aspekt der interesserer medierne mest.

Ingen steder i USAs main stream medier betegnes mordet på Channon Christian og Christopher Newsom dog som racistisk eller 'anti-hvid'. Og i Europa blev der hverken skrevet om det da det skete eller nu hvor det igen er aktuelt i forbindelse med retsforhandlinger. Det ser ud til at at motiverne for mordet vejer tungere end selve de grufulde handlinger, og at et mord på en Jøde begået af en negerbande er uendelig meget mere interessant, end et tilsvarende grusomt mord på to unge hvide.

I Danmark er en 'måske historie' om nogle tyskere der har været oppe og slås med nogle provokerende fremmede eller en løgnhistorie om en pige der fik skåret et et hagekors i hoften af nazister, og snesevis af andre af lignende karakter forsidestof, lige som det er forsidestof at nogle angivelige hvide supremacister på en hjemmeside skulle have haft ytret lyst til at myrde Obama.

Mens et bestialsk mord efter langvarig tortur på to unge amerikanere ingen interesse har.

Europa-parlamentets organer bruger skamløst Halimi-mordet som argument til at indføre mere hate speech lovgivning, en lovgivning der jo primært er møntet på at forbyde hvides kritik af indvandre og den vold de afstedkommer. Således fører indvandreres bestialske mord til øget beskyttelse af indvandrere mod kritik. I øvrigt så jeg i forbifarten flere 'racistiske overfald' angiveligt begået af hvide, men som senere viste sig at være 'hoaxes', også refereret på europaparlament sider...

http://www.europarl.europa.eu


Relateret:

Uriasposten 7 juni 2009 - Recitation of verses from the Koran… could be heard in the background

Balder Blog 30 maj 2007 - Fire sorte voldtog og massakrerede ungt hvidt par. Not a HATE CRIME?

Balder Blog 9 december 2007 - Mindehøjtideligheden for Daniel Wretstöm i Salem 2007: Socialdomokraterne hyldede morderne

Balder org 23 oktober 2006 - Historierne vi ikke læser om i den danske presse: Bestialsk drab for retten i England (Kriss Donald, Anthony Walker)

Balder org 25 februar 2006 - Ilan Halimi, fransk Jøde torteret og myrdet af indvandrerbande

Balder org - Mord på hvide begået af indvandrere (James Waite)

Balder org - The murder of white Europeans by immigrants

Balder Blog - Oversigt: Hate Crime Hoaxes - Falske Hate Crime


Print Post