Sunday Times donerer £ 5.000 (Kr. 42.650) til fagforeningen Solidaritet

  Tydeliggørelse
 

Efter mine mange forsvarstaler for BNP, Front National og andre europæiske nationalsindede partier og bevægelser, vil jeg godt lige understrege at jeg på trods af min overstrømmende glæde over disse partiers fremgang, ikke bare uden videre bakker op om hele disse partiers programmer, lige som jeg heller ikke bakker op om hele DFs program. Jeg går således ikke ind for dødsstraf (BNP), three strikes you're out (DF), generelle skærpelser af alle mulige straffelove, 'the war on drugs', ekstrem 'lov og orden', dyrkelse af myreflittigheden og stræberi som ideal, udvidede beføjelser til politi og retsvæsen på alle mulige områder, kørekort til hundehold og masser af andre detaljer og mærkesager der ofte er en del af nationalistiske og konservative partiers programmer.

Jeg går ind for den størst mulige personlige frihed (især hvor det gælder ikke økonomiske aspekter), human straffelovgivning og mange andre ting og sager. Men da jeg mener at ødelæggelsen af nationalstaterne og den uhæmmede masseindvandring (og ikke kun den muhammedanske!) er de afgjort vigtigste problemer vi slås med i Europa i dag, er jeg villig til at tage en masse autoritært og småborgerligt lort med i købet, selv om det er med beklagelse. Desuden indser jeg at mine mange afvigersynspunkter alligevel ikke vil have nogen større opbakning blandt vælgerkorpset, til at 'min sande lysende sti' får nogen større tilhængerskare i min levetid, så jeg må holde mig til mulighedernes politik og sluge meget af det sure med det søde.

De problemer vi bliver konfronteret med i dag er så store at der ikke foreløbig bliver tid til at jeg kan formulere mine egne samfundsvisioner. Først skal overlevelseskrigen vindes.

I programmet DR Udland der blev præsenteret af den ellers forfriskende studievært Erkan Özden forsøgte DR i går aftes at lægge sig i forlængelse af de britiske mediers desperate forsøg på at finde noget de kan hænge det forhadte anti-indvandrings parti op på, efter de rystende afsløringer af den grådighed og korruption der ser ud til at være blevet en integreret del af de britiske systempolitikeres dagligdag.

Den engelske avis Sunday Times har forsøgt at lokke det britiske parti British National Party i en fælde med et 'falsk' bidrag der blev givet til partiets leder Nick Griffin i forhåbning om at han ville forsøge på ulovlig vis at fuske pengene ind i BNPs partikasse.

Nick Griffin: 'Vi var straks klar over hvad forsøget gik ud på, og i stedet for at gøre noget ulovligt med pengene fra Sunday Times, blev det doneret til fagforeningen 'Solidarity'.

I februar i år fik Nick Griffin en check med et bidrag på £ 5.000, netop det beløb der gør at en sådan donation skal deklareres til valgkommissionen.

Den gavmilde giver påstod hun var en 81 år gammel kvinde der ville forære pengene til BNP med den betingelse at hun ikke blev nævnt fordi hun angivelig var bange for at blive intimideret af militante venstreekstremister hvis hendes navn blev kendt.

Efter at have udført noget detektivarbejde blev Griffins mistanke bekræftet. Bl.a. var det checknummer 99; altså tydeligvis en nyoprettet konto, og han forærede derefter pengene til fagforeningen Solidarity, for at undgå at komme til at bryde loven, og alligevel undgå at give provokatørerne de mange penge tilbage.

Den 81 årige brevskriver havde skrevet i brevet at pengene kunne anvendes på en måde som Griffin synes der var bedst. Pengene stod således på Griffins konto i nogle dage, for at se om checken blev tilbagekaldt, og blev derefter overført til fagforeningen Solidarity.

'Vi besluttede os for at mediernes spil med, og de vil uden nogen tvivl være henrykt over at finde ud af at deres forsøg på at lokke BNP til en kriminel handling er endt med en sund donation til fagforeningen Solidarity. (En fagforening der blev oprettet som modsvar til de traditionelle marxistiske fagforeninger)

Et uddybende interview om hændelserne med Nick Griffin og vice-formand Simon Darby kan høres her.

I DR Udlands dækning af sagen, som jeg desværre ikke husker i alle sine enkeltheder, og som endnu ikke kan ses på nettet, brugte man en form for tilsmudsning, som man næppe ville bruge mod danske politikere. Under reportagen og studieværtens snak poppede der ustandselig skilte op som:

'Partiets formand Nick Griffin blev i 1998 dømt for racisme' og, 'Nick Griffin der benægter holocaust', etc.

 

Jeg glæder mig til at se om de samme metoder vil blive anvendt hvis man på et tidspunkt dækker valgkampen i Furesø kommune, hvor den pædofilidømte Venstremand Flemming Oppfeldt stiller op til byrådet, kun fire år efter han slap billigt med en betinget dom efter han havde forført en kun 13 årig dreng til homosex via et Internet chatroom, samt flere tilfælde af at have tilbudt mindreårige penge for seks.

Jeg ser for mig at der mens Oppfeldt bliver interviewet, kører rulletekster med 'I 2004 blev Flemming Oppfeldt sigtet for bl.a. et overgreb på en 14-årig dreng, for forsøg på at købe drenge under 18 år til sex og for »under groft misbrug af sin alder og erfaring« at have forført og forsøgt at forføre flere 15-17-årige.'

I øvrigt mere om børnelokkeren Flemming Oppfeldt på B.T.: Sex-dømte Flemming Oppfeldt om comeback: Jeg har lagt fortiden bag mig | Læserbrev: Der er noget galt i Danmark | Videnskabelige undersøgelser viser sammenhæng : Child Molestation and Homosexuality

Kilde til ovenstående om British National Party:

BNP News 26 maj 2009 - Sunday Times Donates £5,000 to Solidarity Trade Union

Relateret:

Kriminelle stiller op til EU-valg, skriver Politiken, og finder blandt andet frem til en italiensk racist.
Men der er nu nok ingen fare for at kriminelle foremenes adgang til EU-parlamentet, al den stund at selve præsidenten af EU-kommissionen Jacques Barrot er dømt for underslæb af et enormt beløb, og der er sikkert flere rådne æbler i de ledendes rækker... Barrot nævnes selvfølgelig ikke i Politikens artikel, der nok hellere vil bevare fordømmelserne til 'the usual suspects'.

Politiken 3 juni 2009 - Fire italienske kandidater med storplettede straffeattester stiller op til valget til EU-parlamentet

Se hvor tynde de etablerede mediers forsøg på tilsvining af BNP i virkeligheden er! Nogle andre avisers 'Front Page Sensations' er forsvundet fra nettet uden forklaring. Frygter man sagsanlæg?
Times Online 29 maj 2009 - British National Party begs for money in desperate memos

Balder Blog 29 maj 2009 - Video: British National Party Stor valgsejr i vente - Nick Griffin på Sky News

Balder Blog 23 maj 2009 - England: Muslimske uromagere til angreb på valgplakater (Med kort men god valgvideo fra BNP! Se den!)

Balder Blog 15 april 2009 - Britisk avis trykker ‘racismeoffers’ opdigtede beskyldinger mod BNP aktivister

Balder Blog 23 marts 2009 - Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

Balder Blog 15 marts 2009 - Politisk vold ved vælgermøde i England - BNP-medlem Tony Ward overfaldet med hammer

Balder Blog 20 februar 2009 - England: British National Party vinder ’sikker’ Labour-kreds

Balder Blog 8 maj 2009 - Englands første kvindelige muslimske medlem af Overhuset grebet i bedrageri

Muhamedanere og Jøder bekriger i fællesskab repræsentanter for den indfødte befolkning:
Balder Blog 23 marts 2008
- Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP (Eva Greenspan fra Polen)

Balder Blog 27 maj 2007 - Nick Griffin på BBC - Debat om indvandrer-problemer efter artikel fra minister Margaret Hodge (Med flere videoer og den berømte Rivers of Blood tale fra Enoch Powell)

Balder Blog 13 november 2006 - Sky TV: Halvdelen af Briterne bakker op om BNP’s politiske program

BNPs Nick Griffin og Simon Darby frikendt for racismeanklager:
Balder Blog 11 november 2006
- Champagnepropperne knalder i England: Sejr for Ytringsfriheden

Balder Blog 18 februar 2006 - BNP prints cartoons & explains about dhimmiehood

BNP Website - Is the BNP Racist?


Print Post