Højreorienteret frisure
 

En ny akt i teaterforestillingen 'Sindssygeanstalten Tyskland' afspiller sig for tiden i Herne (Nordrhein-Westfalen). En 15 årig skoleelev, efter eget udsagn venstreorienteret, blev udelukket fra undervisningen af ledelsen af skolen ved Hölkeskampring, fordi han havde en 'højreorienteret' frisure. Synd for ham: skilningen sad i den forkerte side.

På grund af en venstreskilning frisure blev en elev fra folkeskolen ved Hölkeskampring udelukket fra undervisningen. Marvin Schuster (navnet er opdigtet) var kommet ind i klassen med en frisure der symboliserede en 'højreradikal grundholdning', hedder det i en rapport fra skoleledelsen den 27 april, som WAZ er i besiddelse af. Venstreskilningen skulle være et billede af 'en person fra det Tredje Rige'. 'Det er en forbudt symbolik. Den er imod grundloven', sagde rektorinde Claudia Aldibas-Könneke til WAZ. [rektorinde er også forbudt symbolik efter EU normer! Støt sprogkampen; brug de forbudte 'inder'!]

Bloggen Deutschlandpolitik har undersøgt sagen, og har fundet et afslørende foto fra den historiske person fra det Tredje Rige med den forræderiske sideskilning.

Den der har mod til at se uhyret i øjnene, skal klikke på læs videre

Deutschlandpolitik 13 maj 2009 - Linker wegen “rechter” Frisur der Schule verwiesen

Der Westen 12 maj 2009 - „Klare rechtsradikale Symbolik” - Herne - DerWesten

Relateret:

Fordi den før nazistiske sang var populær hos soldaterne:
Balder Blog 28 maj 2008 - Tysklands Jødiske Råd kræver delstaten Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet

Om udryddelsesplanerne for den tyske befolkning, der nu er blevet udvidet til at omfatte resten af europæerne:
Østrig: Retssag, 68 årig forfatter Gerd Honsik risikerer 20 års fængsel for tankeforbrydelser   

 


Print Post