I titusindvis havde de igen forsamlet sig i de tyske storbyer den 1. maj: det venstreorienterede bundfald i vores samfund.

 

I et helt år glæder tusindvis af såkaldte antifascister, anarkister og punkere sig til at deltage i gadekrigen bevæbnet med brosten og molotovcocktails.

I gadekrig mod de gennem årtier trængte højrepartier, og først og fremmest mod tyske politibetjente der bliver betalt af skatteyderne, som disse grupper som arbejdsnægtere ikke bidrager til.

I stedet for forårsager de gennem hærværk udgifter for millioner, mens de samtidigt forløjet og utroværdig deltager i heppekor som 'vi betaler ikke for Jeres krise'. Som om dette tiggerklientel nogensinde har betalt for noget som helst.

Dem der spørger hvordan de rødfascistiske masser mobiliseres til deres krige mod systemet, hvorunder de kan glæde sige til begejstret deltagelse af tyrkiske og arabiske indvandrere, mobiliseres, skal blot se denne propagandavideo fra Antifa.

Ledsaget af romantisk tressermusik vises brutale gadekampe....

Oversat fra:

Deutschlandpolitik 2 maj 2009 - Linke warben mit verniedlichenden Videos für Straßenschlachten

Heraus zur Revolutionären 1. Mai Demo 2009 Mobilisierungs Video

Men den jødiske brigade i Danmark, her repræsenteret af Jyllands-Postens Jørn Uz Ruby er sådan set ligeglade med at rapportere blot nogenlunde sandfærdig, men interesserer sig kun for endnu en lejlighed til at advare mod 'den nazistiske fare', alt imens titusindvis af ekstremt voldelige kommunister brænder gaderne af og sender snesevis af politibetjente på sygehuset.

 
  Venstreekstremister et stigende problem
   
 
 

AFA plakat i Tyskland opfordrer til afbrænding af politibiler den 1 maj.

'Wir wollen die Bullen aus unserm Kiez vertreiben, jeden Tag und besonders am 1. Mai.' Derunder med fed skrift: 'Zerstört ihre Fahrzeuge'. Berlin 1. Mai linker Gewaltaufrufe gegen die Polizei

   
 

Jyllandspostens dækning af begivenhederne i Tyskland koncentrerer sig om at markere 'slagsmål mellem nynazister og venstreorienterede' i Ulm, Dortmund, og Berlin.

Når politiet forretter arrestationer, drejer det sig på den ene side om 'ny-nazister' og på den anden side om 'personer', og 'demonstranter'.

At alle disse sammenstød som sædvanlig, og som forleden bekræftet af både det tyske og det hollandske politi, så godt som altid indledes af en talmæssig overlegen styrke af rødfascister, er for Jørn Uz Ruby nok kun en ubetydelige 'detalje i historien', der ikke behøver særlig opmærksomhed eller anerkendelse.

Så artiklen ender med at vores journalistiske hædersmand citerer de sædvanlige tyske venstreekstremister som Stasi / SED-kommunisten, nu formand for partiet 'Die Linke', Gregor Gysi, samt LO-formand Michael Sommer for at det tyske nationalsindede parti NPD skal forbydes, et standard 'krav' det fremsættes rutinemæssigt, hver gang der blot er mistanke om en 'højreekstrem forbrydelse'.

SED-kommunisten Gregor Gysi:

'At være nazist er ikke en mening, det er en forbrydelse'.

Og det lyder jo som det helt rigtige at sige for en venstreekstremist der er beskyldt for at have haft mere end tætte forbindelser til det østtyske STASI-undertrykkelsesapparat.

Og yepper, vi kan altid være helt tryg ved vores avisredaktioners jødiske korrespondenter i Berlin, Politikens Peter Wivel, og Jyllands-Postens Jørn Uz Ruby. Og vi skal slet ikke have dem mistænkt for at have en speciel etnisk dagsorden når de beretter fra det forhadte tyske fjendeland og pisker op til nazifrygt.

Til gengæld er der ikke stor risiko for at vi hører ret meget i den danske presse, og da i hvert faldt ikke fra Jørn Uz Ruby eller Peter Wivel om hverken den tyske efterretningstjenestes organisering af nynazistiske internetradioer eller det canadiske jødiske kongres tilsvarende anstrængelser for at holde liv i myten om den nazistiske fare.

De reelle statistikker om højreekstremistisk kriminalitet i Tyskland, har heller ikke interesse på de kanter, ej heller israelsk menneskehandel, B'nai B'riths kriminelle baggrund eller amerikanske politikeres tvivlsomme bestikkelsesaffairer der involverer den israelske lobby for den sags skyld.

DRs TV avis viste i går i øvrigt aftes et klip af de brændende gader i Berlin. Ved mangel på gode billeder af højreekstremister, begrænsede man de mulige skader for 'de unge venstreorienterede aktivisters' omdømme, ved at klippet kun varede 18 sekunder.

Relateret:

Uriasposten 2 maj 2009 - Jyllandsposten: 'Ny-nazister angreb 1. maj-demonstranter'

Jyllands-Posten 1 maj 2009 - Ny-nazister angreb 1. maj-demonstranter(Jørn Uz Ruby)

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke

Politiken 1 maj 2009 - 1. maj indledt med uro i Berlin (Lea Wind-Friis)

Nonkonformist 1 maj 2009 - Dortmund: Wie Du mir, so ich Dir…

Deutschlandpolitik 1 maj - Linksextreme prügeln Republikaner-Stadtrat ins Krankenhaus


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post