Af Ezra Levant, Citizen Special 28 april 2009

Det er bedst at ignorere nynazister

I 1965 og 1966, hjalp det Canadiske Jødiske Kongres (CJC) med at organisere det nystiftede canadiske Naziparti.

Det lyder vanvittigt, men det er sand, og jeg har skrevet om det i Shakedown, min nye bog om Canadas Menneskerettigheds Kommissioner.

I et brev til redaktøren af avisen The Citizen sidste uge kaldte den Canadian Jewish Congress, rabbiner Reuven Bulka, min bogs beskrivelse af CJCs rolle 'fiktion'. Han sagde at alt hvad CJC havde gjort for nazisterne, var at købe en flaske rom til dem.

Det er sand at Canadian Jewish Congress i tresserne købte drinks til Nazis. Dette er ret mærkeligt i sig selv, og jeg vil gerne høre mere om rabbi Bulkas ideer om at bruge jødiske velgørenhedsbidrag på den måde.

 
Saint Ezra - blog
   
 
  Reuven Bulka - rabbiner - CJC
   
 
  John Garrity - Undercover agent for the Canadian Jewish Congress
   
 
  Grant Bristow - 'Nazi-Fører'
   
 
  Richard Warman
   
 
  Book Cover Shakedown
   
 

Men det Canadiske Jødiske Kongres gjorde meget mere end dette; de betalte en forhenværende politibetjent med navnet John Garrity for at arbejde for det Canadiske Naziparti.

Garrity hjalp til med at organisere dette lusede taberselskab, selv om de aldrig opnåede andet end at være godt stof for pressen.

Der var kun en halv snes aktive nazister da Garrity sluttede sig til dem og de var ikke noget rigtigt politiske parti.

Han kaldte dem 'uskadelige utilpassede', og det var der -- deres leder John Beatty var en nervøs og klodset arbejdsløs 24 årig kontorfunktionær, der brugte meget af sin tid på at flygte fra vrede Jøder der forsøgte at smadre ham. Én af Garritys opgaver var at hjælpe Beatty med at flygte fra gadeslagsmål.

Garrity bragte mere end kun rom til Nazisterne. Han bragte nogenlunde det eneste organisatoriske talent som gruppen rådede over.

De havde sat ham til at administrere medlemsskaberne. Garrity kaldte sig selv 'partiets Heinrich Himmler', og en 'Nazileder for det Jødiske Kongres'. [??! Balder]

Jeg vil også gerne høre rabbi Bulkas tanker om det...

Selvfølgelig hjalp Garrity også sine arbejdsgivere i CJC, og han gav dem information om navne af partimedlemmer og donorer.

Og da Garrity til sidst holdt op hos nazisterne, skrev han en udførlig historie om sine eventyr i MacLean's Magazine.

Garritys rapport var spækket med fornærmelser mod Beatty og Nazisterne. Men han bekræftede at de aldrig havde gjort, eller endda overvejet noget som helst ulovligt.

Al den vold han havde været vidne til var rettet direkte mod Beatty, for det meste kom det fra jødiske aktivister.

Antinazisterne var de voldelige

'Desværre er det de antinazistiske ekstremister, der i deres forsøg på at smadre Beatty gav ham det meste af den publicitet han gerne ville have. Det var kun på grund af urolighederne, overfaldene (på Nazisterne) og de offentlige protestmøder de holdt, at der var nyhedsværdi i Beatty,' skrev Garrity.

Og dette er hvorfor denne historie er vigtig og hvorfor jeg skriver om det i min bog om menneskerettighedskommissioner.

Brug for en trussel for at legitimere lovgivning

Beatty havde ikke gjort noget ulovligt. Han var kun en taber der troede på en forældet ideologi. Men det Canadiske Jødiske Kongres ønskede censurlove, og jeg mener at de havde brug for at få opbygget en trussel for at overbevise parlamentet om at indskrænke Canadas ytringsfrihed.

Garrity pustede en gruppe Nazi-nobodies op til at være en national trussel, først ved at hjælpe dem ved hjælp af organisatorisk støtte, og derefter ved hjælp af spektakulær mediepublicitet.

Og sikkert nok, vedtog parlamentet sektion 13 af den canadiske menneskerettighedslov (Canadian Human Rights Act), der bandlyser krænkende tale.

Dette er blevet et mønster. Tyve år efter det Canadiske Naziparti forsvandt, plantede CISIS, Canadas spionageagentur, en agent ved navn Grant Bristow i en anden splintergruppe, der hed Heritage Front.

I modsætning til Garrity spillede Bristow ikke anden violin.

Han blev præsident, og gjorde Heritage Front til Canadas førende hvide supremacistiske gruppe. Denne gang var det ikke kun jødiske penge der blev brugt på at hjælpe nynazister frem -- alle skatteyderne betalte for det.

Hvilket fører os til nutiden og rabbiner Bulka og paragraf 13 censurloven. Canadas største kunde til paragraf 13 er Richard Warman, der har været klageren i alle undtaget to sager der har været indbragt for tribunalet i dette årti. Canadian Jewish Congress var så imponeret at de gav Warman en udmærkelse.

Jøder er afskum

Men i en overraskende dom fra Menneskerettigheds Tribunalet sidste måned blev Warman selv irettesat for at have skrevet antisemitiske kommentarer på Stormfront, en nynazistisk hjemmeside1), der i blandt et indlæg hvor han kaldte Jøder 'afskum'.

Warman har forklaret at han forsøgte at samle information om rigtige nazister, man tribunalet kaldte hans handlemåde 'skuffende og forstyrrende, ' og afgjorde at han risikerede selv at lægge op til flere hadefulde budskaber.

Warmans handlinger vakte afsky hos tribunalets medlemmer, men tilsyneladende ikke hos det Canadiske Jødiske Kongres.

Lige som CJC gjorde det med Garrity, fortsætter anti-nazister med at fremprovokere nynazistiske hændelser, som om der ikke allerede er nok af virkelige trusler mod Jøderne som det er nu.

Måske kan rabbiner Bulka også forklare det?

 

Ezra Levant er forfatter af Shakedown: Hvordan vores regering underminerer demokratiet i menneskerettighedernes navn.

Originaltitel: How our Government is Undermining Democracy in the Name of Human Rights

Oversat fra:

Ottowa Citizen 28 april 2009 - Neo-Nazis are best simply ignored

1) Stormfront kan ikke med ret karakteriseres som en nazistisk hjemmeside.


Kommentar: Ja men den slags er der jo tradition for hos Zionisterne. De skabte Hamas af samme grund.
USA var med til at skabe Al Queda og Taliban, i Tyskland driver efterretningstjenestens agenter Nazi-internet radioer, osv.

Balder Blog 12 januar 2009 - Hamas blev i årevis støttet af Israel for at så splid mellem Palæstinenserne


Relateret:

Radical Press 28 april 2009 - Ezra Levant: Zionist Word-butcher & German Hater (Arthur Topham)

Ezra Levant 27 april 2009 - Why did the Jewish Congress build up the Nazi Party?

Document Norge 28 april 2009 - Shakedown

Canadian Human Rights Commission EXPOSED! 18 april 2009 - Human Rights Commissions: Useful or Obsolete? (Videoer med bl.a. Ezra Levant)

Balder Blog 12 juli 2008 - Ezra Levant forsvarer ... i .. skole med swastika tatovering Video Content

Balder Blog 18 juni 2008 - Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008

Balder Blog 20 februar 2008 - Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman

Balder Blog 9 februar 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere + Ezra Levant

Balder Org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse

 


Print Post