Opdatering - David Duke er blevet løsladt; skal forlade landet inden midnat.

Fredag eftermiddag den 24 april 2009 blev den amerikanske borgerrettighedsaktivist og tidligere State Representative i staten Louisiana, Dr. David Duke anholdt af tjekkisk politi på restauranten 'Cerny Orel' [Den Sorte Ørn].

  Book cover - David Duke - My Awakening - David Duke
  David Duke - My Awakening
   
  Jan Mikulovsky - Czech Police
  Jan Mikulovsky - Politi
   
  Filip Favra - Czech Republic - Organizer David Duke visit in Prag
  Filip Favra organiserede mødet
   
  Klara Kalibova - Lawyer - Czech
  Klara Kalibova - Jødisk Advokat

Han blev ført bort til afhøring, da han er mistænkt for at have benægtet og godkendt nazistiske forbrydelser. For denne forbrydelse risikerer han tre års fængsel i den tjekkiske republik.

David Duke var i Prag i anledning af udgivelses af en tjekkisk oversættelse af sin bog 'My Awakening', [Min opvågnen] som udkom på engelsk i 1998.

Duke skulle have talt flere steder i Prag og i landets næststørste by Brno. Et planlagt møde på Prags Karls-Universitet blev aflyst tidligere på ugen efter trusler fra venstreekstremister, at de ville lade det gå ud over universitetet og dets ansatte hvis mødet blev gennemført.

Ifølge Jan Mikulovsky, talsmand for det tjekkiske politi, indeholder 'My Awakening' påstande om at der ikke foregik systematisk udryddelse af Jøder og andre etniske grupper.

30 mand stort maskeret swatteam

Duke blev arresteret af et 30 mand stort maskeret specielle Swat-team der hedder 'Anti-ekstremistisk Politienhed', lige efter han havde givet et interview til en journalist fra den tjekkiske avis Pravo, hvor han sagde at han ikke var bange for forfølgelse, da han aldrig havde haft sådanne problemer i Europa.

I dagene inden David Dukes ankomst til Tjekkiet, havde jødiske grupperinger og medierne krævet 'kraftig handling' mod den hvide menneskerettighedsaktivists besøg. Medierne minder i øvrigt ved enhver lejlighed om hans medlemskab af Ku Klux Klan for omkring 35 år siden.

David Duke har været tæt på at vinde posten som guvernør i Louisiana, og har to gange stillet op som amerikansk præsidentkandidat for Republikanerne. I 2002 erkendte sig skyldig i skatteunddragelse og blev dømt til 15 måneders fængsel.

Indenrigsminister Ivan Langer og minister for menneskerettigheder og minoriteter Michael Kocab havde også kritiseret Dukes besøg til den tjekkiske republik. Det nationalistiske Arbejderparti har protesteret mod fængslingen af den amerikanske menneskerettighedsforkæmper.

Anholdelsen der foregik i et turistområde i det maleriske gamle Prag, fandt sted under 'ret forvirrende omstændigheder', sagde David Jonda, chef for politiets Anti-ekstremismedeling.

Janda sagde at Duke der skulle have givet tre forelæsninger i Tjekkiet - blev bevogtet ved restaurantens indgang af 'militante' der tilhører en kendt højreekstrem gruppe 'Narodni Odpur,' der betyder 'Den Nationale Modstand'.

Benægter ikke holocaust

30 aktivister har taget opstilling foran detentionen hvor Duke holdes indespærret, angiveligt for at forhindre at han bliver transporteret til et fængsel.

Under sagen i Prag der foreløbig handler om hvorvidt han skal forblive i varetægt, bliver David Duke repræsenteret af den kendte advokat Kolja Kubicek, der lige nu forsøger at få sin klient løsladt.

Han fortalte det tjekkiske presseagentur ČTK blandt andet, at amerikaneren ikke benægter holocaust og ikke promoverer racisme.

En anden tjekkisk advokat; den jødiske Klara Kalibova sagde at nogle passager i bogen My Awakening kunne interpreteres som et 'forsøg på at benægte holocaust'.

Et citat fra polititalsmanden Pavla Kopecka viser noget om hvordan metoderne indenfor
tankepolitiet fungerer:

  Pavla Kopecka - Czech thought police
  Pavla Kopecka

'Desværre kan vi ikke forbyde en bogs udgivelse, vi skal fokussere direkte på indholdet. Vores specialister er helt sikkert allered

i gang med at gå teksten igennem. Vi får se om de vil finde noget der,' sagde polititalsmand Pavla Kopecká.'

Ja, 'måske finder vi noget stødende der'..... Vores specialister er allerede i gang....

Det beviser at Duke blot bliver arresteret som chikane og magtdemonstration; man har ikke på nogen måder først undersøgt om han har skrevet noget strafbart. Man har heller ikke forsøgt at forhindre ham i at komme til landet, selv om hans besøg har været offentligt annonceret gennem længere tid. Det er rent statsterrorisme.

David Dukes anholdelse - Tjekkiske nyhedsklip med engelske undertekster

 

Opdatering - David Duke er blevet løsladt; skal forlade landet inden midnat.

David Duke 25 april 2009 - Yes, I am now free, at least temporarily

Politiken 25 april 2009 - Ku Klux Klans eksleder løsladt

David Dukes hjemmeside: davidduke.com

David Duke - The Complete My Awakening Free Audio Edition!

Mosaisk - Dansk oversættelse af Jewish Supremacy kapitel 13 - Den jødisk ledede fremmedinvasion

Kilder:

David Duke 24 april 2009 - David Duke: Prisoner of Conscience in Czech Republic

ČeskéNoviny 24 april 2009 - Czech police arrest former Ku Klux Klan leader Duke

Haaretz 24 april 2009 - Czech police detain former Ku Klux Klan leader David Duk

Windsor Star april 24 2009 - Ex-Louisiana KKK chief arrested in Prague: Police

iDNES 24 april 2009 - Policie v Praze obvinila bývalého vůdce Ku-klux-klanu Dukea kvůli jeho knize

Euronews 24 april 2009 - David Duke arrested in Prague

DR 24 april 2009 - Ku Klux Klan-leder anholdt i Prag

Relateret:

Balder Blog 11 august 2008 - I aften: Den danske patriot Knud Eriksen interviewes af David Duke på Stormfront Radio

David Dukes stjernestund med CNNs ‘AIPAC fundraiser Israeli agent’ Wolf Blitzer:
Transcript & Video: CNNs Wolf Blitzer interviews David Duke via satalite Video Content

David Duke: Jewish Supremacism (pdf - zip 3 MB)


 
  Jewish Supremacism

Kommentar: Det er vel overflødigt igen at holde en tirade mod censur, undertrykkelse og forfølgelse. Derfor vil jeg nøjes med at indskyde nogle korte bemærkninger om David Dukes bøger. Duke reklamerer med at hans bog 'Jewish Supremacism' næsten udelukkende er baseret på jødiske kilder. Jeg har aldrig hørt Duke 'benægte holocaust'; han han fokuserer som regel på ytringsfriheden. Hans bøger indeholder mange overraskende detaljer og fakta, men kan være tung læsning / høring, da der forekommer mange gentagelser. Jeg tror ikke de indeholder noget der strider mod nogen racismeparagraffer. Jeg gør dog opmærksom på at jeg slet ikke har læst det hele. Som taler har han ofte kedet mig, talerne er ofte langtrukket og ligeledes fulde af gentagelser. Dog ikke i det berømmede interview med CNNs Wolf Blitzer, som simpelthen skal ses...

Stærkt stigende jødisk censuraktivitet foruroliger ytringsfrihedsaktivister

I øvrigt opfatter jeg den forstærkede aktivitet fra jødiske organisationer, i forbindelse med 'holocaustbenægtelse, aktioner mod foredragsholdere, et foruroligende antal protester mod indrejse i værtslandene af Israelkritikere fra både venstre- og højrefløj, af hvilke en del har været effektive, for en manøvre der blandt andet skal aflede opmærksomheden fra begivenhederne i Gaza for nylig, og den dårlige presse samt negative verdensopinion der været et resultat af det.

'Israel er truet'

Når 'Israel er truet', denne gang af verdensopinionen, og usikkerheden over om der nu er tilstrækkelig kontrol med Obama, er det kotyme at råbe 'Nazister', 'holocaust' , 'Auschwitz', 'antisemitismen er stigende', og øge brugen af yndlingstillægsordet 'vicious' (anti-Semitism), fremsætte krav om censurlovgivning, forfølgelse af dissidenter og stempling af Israelkritik som racisme og antisemitisme. Senest fik Israel taget et stik hjem ved at udnytte modstanden mod Durban II konferencen og den iranske præsident. Selv Kristeligt Dagblad opfattede det: Durban 2 blev hævnens time for Israel.

Som en venstreorienteret blogger meget appropos kommenterede:

Hvis ellers den danske presse har oversat talen korrekt, så er det en hån mod Ytringsfriheden at de udvandrede:

Han beskyldte ”sejrherrerne i anden verdenskrig” for at gøre ”en hel nation hjemløs”

Ja – det er vist fuldstændigt historisk korrekt selvom vi i vesten godt nok fortæller historien lidt anderledes som sejrherrer plejer… Er det grund til at udvandre?

Sikkerhedsrådet hjalp med til at stabilisere dette racistiske regime og har støttet det igennem 60 år til frit at undertrykke og udføre racistisk folkemord i Gaza.

Tja… Jo… Det er vel ikke helt forkert omend det er sagt med hårde ord.

Verdens zionismen personificerer racismen, der misbruger religiøse følelser til at skjule deres hadefulde og grimme fjæs. Det er vigtigt at sætte fokus på de magthavere i verden, der yder støtte til det zionistiske regime.

Enig… Ligesom der skal sættes fokus på de der gør det samme i Islams navn!

Mikroblød på nettet - Vestlig dobbeltmoral

 
  Iran's Ahmadinejad on the holocaust
Raapil 25 april 2009
Ahmadinejad, holocaust og Israel

Det interessante er at indholdet i Ahmadinejads tale jo ikke var faktuelt forkert, og at det konkrete indhold stort set anerkendes som værende i overensstemmelse med sandheden af en betydelig del af det politiske spektrum. Men den troværdige fri vestlige presse holder sig jo heller ikke for god til igen og igen at bringe propagandaløgnen om at Ahmadinejad 'har benægtet holocaust', og har krævet 'Israel slettet af landkortet'.

Men løgnen forsøges at gøres til sandhed, ved at gentage den et tilstrækkeligt antal gange.

Men det er fakta, at Israel har lovgivning og administrativt praksis der ville være forbudt i alle EU-lande og strider mod de senest vedtagne EU-racismeparagraffer. Det er også fakta, at der er dele af den zionistiske bevægelse der gerne ser endnu flere og mere omfattende territoriale udvidelser. Hvis man kan beskylde 'Islam' for at ville erobre verden, så kan man med samme ret anklage Zionister for at ville udvide territoriet, hvilket jo i praksis har fundet sted gennem årene. Det er betænkeligt at alle lande bare en bloc protesterer mod ideen om at Israel praktiserer racisme og etnisk fordrivelse, når det efter disse landes egne normer faktisk forholder sig sådan. At der foregår lignende ting i den arabiske verden, er ingen undskyldning, man kan ikke både blæse og have mel i munden.

Det svage vesten

Men det mest skræmmende i den anledning finder jeg at fordømmelsen af Israel var hovedargumentet for dem der ønskede en boykot af konferencen.

Ja vist var ytringsfriheden også et punkt. Men jeg har ikke hørt én eneste offentligt kendt Durban II modstander spørge om hvad vi i det hele taget skal med flere af disse konferencer, da der jo i forvejen findes racismeparagraffer i EU der i lande som England endda bruges mod skolebørn, og i øvrigt i hele Europa er ved at skabe et juridisk absurdistan der skal kontrollere folks tale, tanker og følelser.

I adskillige europæiske lande er egentlig 'racisme' allerhøjst et marginalt fænomen. Hvordan skal et stort set ikke eksisterende 'problem' , 'bekæmpes' i internationale sammenhænge, og så oven i købet med repræsentanter for diktaturstater? Det lugter langt væk af 'krigen mod terror', 'krigen mod narko', 'krigen mod klimaforandringerne', og 'krigen mod ozonlagets ødelæggelse'. Alle sammen kampagner beregnet på at opnå sekundære mål, er rene hjernegespænster eller som bruges som afledningsmanøvre fra uvelkomne nyheder og realiteter.

Fordømme 'racisme' som ide?

Der er heller ikke nogen der er fremkommet med det nærliggende spørgsmål om hvorfor man skal 'fordømme racime', uden at definere hvad det er. At man vil forbyde vold eller anden form for uretfærdig behandling er en naturlig ting, men det er betænkeligt at bekæmpe en ikke nærmere defineret overbevisning eller holdning, der jo op ingen måder kvalitativt behøver at udskille sig fra diverse beskyttede religiøse overbevisninger. Og rigtig nok indeholder adskillige religioner efter de diverse konventioner og gængse opfattelser 'racistiske elementer', ikke mindst Jødedommen, men også Hinduismen. Mange Muhamedanere i Danmark bryder sig heller ikke om at få deres døtre gift med en Dansker; ikke en gang når han er Muhamedaner. Men det er tydeligvis ikke denne form for 'racisme' man ønsker at bekæmpe, lige som den ved flere undersøgelser i forskellige lande dokumenterede enorme racisme der udgår fra 'etniske mindretal' heller ikke har interesse.

Racismefordømmelsen er opfundet som et middel til bekæmpelse af nationalistiske bevægelser; det vil sige enhver bevægelse der modsætter sig projekter som EU, FN, globalisering, afnationalisering udviskning af national, etnisk og kulturel identitet samt masseindvandring.


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post