Stasi-mistænkt 'humanist' står til at få ridderordenen 'Bundesverdienstkreutz'

 
  Bruno Osuch - Humarxist?

I et land hvor politikere og presse ævler så meget om truslen fra højre, at selv politiet i en pressemeddelelse advarer mod tendensen, er det åbenbart let nok at få en orden og et statsstøttet opdragelsesprojekt hvis man har deltaget i S.E.D. kurser hvor man bl.a. lærer, 'at dræbe lydløst med en kniv'. (SED er det tidligere østtyske kommunistparti)

Deutsche Lobby:

Birthl-Embedsmandene [Bundesbeauftragte für die Stasi-Unterlagen (BStU)] har kategoriseret chefen for Berlin-afdelingen af Tysklands Humanistiske Forbund som Stasi-medarbejder.

Han skulle have været medlem af en kommunistisk terrorgruppe. På trods af disse beskyldninger blev han indstillet til 'Bundesverdienstkreutz' ordenen.

Den 56 årige pædagog er kommet i Birthel-embedsmændenes søgelys, mistænkt for at have været medlem af den kommunistiske terrorgruppe Ralph Forster efter fundet af nogle dokumenter. Gruppen skulle gennemføre sabotageaktioner og attentater. Medlemmer af denne SED og DKP gruppe fik militærtræning i DDR.

Citat: Morgenpost Berlin 16. april 2009 - Umstrittener Humanist soll Orden bekommen

Det Humanistiske Forbund (HVB) underviser 44.000 folkeskoleelever i Berlin i 'livskundskab', og får til dette formål 12 millioner Euro fra regeringen, og kæmper nu i forreste række sammen med Socialdemokraterne (SPD) og Venstrepartiet (Linkspartei) mod religion som obligatorisk fag.

Gruppen der har Stasi-kodenavnet 'Gruppe Aktion', trænede efter oplysninger fra et vidne i en DDR-lejr hvordan man laver attentater og 'at dræbe lydløst med kniv'.

Bruno Osich, som efter dokumenterne er blevet offentliggjort således er under mistanke for at have trænet i hvordan man begår attentater og 'lydløst drab med kniv', var i går på ferie og kunne ikke kontaktes.

Oversat fra:

Deutsche Lobby 16 april 2009 - Umstrittener Humanist Bruno Osuch soll Bundesverdienstkreuz bekommen

Relateret:

BZ Berlin 08. april 2009 - Das Schweigen der SPD

Morgenpost Berlin 16. april 2009 - Umstrittener Humanist soll Orden bekommen

Humanistischer Verband Deutschland - Landesverband Berlin


Print Post