EU vil stimulere masseindvandring fra den tredje verden

Den Europæiske Union har til hensigt at stimulere masseindvandring fra den tredje verden, via den såkaldte asylret. Til denne konklusion kom blandt andet politikeren Andreas Mölzer, der sidder i EU-parlamentet som repræsentant for det østrigske højreparti Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ)

 
  Irakiske kristne
  Læg i øvrigt mærke til hovedbeklædningen! Det nytter ikke noget kun at være 'mod muslimsk indvandring'. Som det er tilfældet i Berlin her finder man bare nogle 'kristne' man kan importere. Bag nylige massevoldtægter i Södertalje i Sverige stod assyriske kristne indvandrere!
   
 

Europa er ikke noget indvandringskontinent, og må heller ikke blive det, sagde Mölzer som kommentar til et forslag for et EU-direktiv der handler om optagelse af asylsøgere, der for tiden er under behandling i nationalrådets permanente EU-kommission. [Kender ikke den danske betegnelse for 'ständigen EU-Unterausschuss des Nationalrates']

'Hvad Bryssel planlægger er et bagholdsangreb på de europæiske folkeslag. Asylretten skal bruges som værktøj til masseindvandring i et hidtil ukendt omfang', kritiserer Mölzer.

Familiebegrebet udvidet til at omfatte hele klaner

Skulle dette direktiv en dag træde i kraft, advarer FPÖ spidskandidaten, vil dørene til Europa være åbne på vidt gab for hele den tredje verden. Hvis det kommer til at gå efter Bryssels ønsker, bliver familiebegrebet udvidet, således at hele klaner uden problemer vil kunne indvandre. Derudover vil muligheden for administrativ tilbageholdelse [schubhaft] blive indskrænket, asylsøgere få adgang til arbejdsmarkedet og sociale rettigheder blive udvidet. Derved vil skatteyderne blive bedt om at stille op ved kasse et, netop i en tid med økonomisk krise, hvor det hjemlige arbejdsmarked er endnu mere presset, fastslår Mölzer.

Derfor opfordres den østrigske regering og specielt indenrigsminister Fekter til at afvise direktivforslaget med stort eftertryk. I hvert fald viser forslaget til det nye EU-asyldirektiv hvor langt Bryssel har fjernet sig fra den europæiske befolkning.

Karavaner mod Europa - Forbud mod glødepærer

'Man kan ikke undgå at få det indtryk at EU arbejder mod Europas interesser. På den ene side vil Bryssel som med det planlagte direktiv sætte karavaner fra Afrika eller andre dele af den tredje verden i gang, og på den anden side berige befolkningen med det fuldstændigt unødvendige forbud mod glødepærer.

Det er ikke noget under, at stadig flere borgere vender sig med afsky væk fra EU', sagde Mölzer til sidst.

Deutschlandpolitik 20 april 2009 - EU will Massenzuwanderung aus Dritter Welt fördern

Deutschlandpolitik 17 april 2009 - Irakische “Christen” in Berlin angekommen

Relateret:

Uriasposten 21 april 2009 - Folketingets EU-konsulent: EU-parlamentet ønsker at fastholde gældende opholdsdirektiv


Print Post