Mange amerikanere er vrede. Så vrede at FBI enten af egen drift, eller mere sandsynligt med 'professionel rådgivning' fra ADL er begyndt med at udsende foruroligende rapporter om 'højreekstremister' hvorunder forhenværende soldater der vil udgøre en stigende trussel for freden i USA.

CNN Reporter Susan Roesgen meets Chicago Tax Day Tea Party (til venstre)

 

DR: Demonstrationer mod Obama fra den amerikanske højrefløj 21:15:23 (2:02 min.) - 13 af 25

Videre til USA, hvor den ellers så populære Barack Obama er blevet genstand for en større demonstrationer imod sig. For ude på den yderste amerikanske højrefløj er de ikke spor begejstrede for den socialpoltisk højt profilerede og reformivrige præsident.
DR torsdag 16 april 2009 21:00

  Medierne er tidens største trussel mod demokratiet!
 
  Michael Savage rants about Tea Party Videoen, Mark Potok, SPLC, Department of Homeland Security and Maobama

Og de danske mikrofonholdere er altid klar til at følge trop. DR og den til lejligheden hyrede ekspert Niels Bjerre Poulsen og Mette Walsted Vestergaard tværede lidt rund i 'truslen fra højre', i TV-Avisen tordsag 16 april kl. 21:00, med som eneste
konkrete holdepunkt til noget der virkeligt er sket terrorbombingen i Oklahoma (Timothy McVeig).

I denne video kan man se Amerika, ikke 'hvide supremacister', heller ikke de sædvanlige venstreorienterede loonies, men Mr. and Mrs. mainstream America, der er træt af at se deres surt tjente penge forsvinde i sorte huller. Det er ikke en gang 'den sorte præsident', eller demokraterne som sådan. Folk er træt af at blive rippet, træt af at se soldater der har tjent deres land beskrevet i FBI rapporter og pressen som farlige, træt af det system der har skubbet landet længere og længere ned i afgrunden på mere end én måde.

Og ikke mindst træt af den privatejede 'Federal Reserve', og den klike omkring den der roder og regerer med menneskeskæbner, bare for at de skal kunne beholde deres mange penge, privilegier og fede jobs.

Men en kærkommen lejlighed til igen udpege et nyt fjendebillede, siden Osama Bin Laden mere og mere har vist sig et impotent fantasifoster. Så nu er det befolkningen der er fjenden..

 

What you DIDN'T see on CNN - Chicago Tax Day Tea Party

Flere billeder fra den famøse 'Tea Party': BREAKING! Chicago Tax Day Tea Party Pictures!

Video produceret af Andrew Marcus - The Founding Bloggers

Relateret:

Politiken 15 april 2009 - Obama-valg gøder jorden for højreekstremisme (Line Prasz)

Reuters 14 april 2009 - Recession fueling right-wing extremism, U.S. says

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke

Balder Blog 9 april 2009- Obama bedraget - Tankevækkende video fik flere end en million hits på YouTube

Balder Blog 29 marts 2009 - ‘Menneskerettigheds-organisationer’ udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister


Print Post