4 ud af 5 kalotter

Hattip fra Snaphanen, for at gøre os opmærksom på en glimrende ældre artikel der afslører hvem der trækker i trådene i den britiske medieverden.

Artiklen er skrevet i 1997 af Nick Griffin, formand for Storbritanniens nationalsindede parti British National Party, der netop nu fejrer den ene triumf efter den anden, og til de etablerede partiers store fortrydelse risikerer at få hele fem repræsentanter valget ind ved EU-valget i juni.

Uforståeligt er det dog at Snaphanen fremhæver artiklen som 'afslørende for 'Nick Griffin og BNP ernes egentlige sindelag,..'.

Dette sindelag er ifølge Snaphanen (der angives ikke om det er Steen eller Lars Findsen På Crack [LFPC] der har skrevet artiklen) 'antisemitisk'.

 

Her Snaphanens tekst:

'Last year, an All-Party Parliamentary Inquiry into Antisemitism found that violence, desecration of property and intimidation directed against Jews are all on the increase. Richard Littlejohn talks to victims and analysts and argues that antisemitism, once the preserve of the extreme right, now has a foothold among some Muslims and says even elements of the Left are fuelling the fire.'

Channel Four, The War on Britain’s Jews? Sendt for godt halvandet år siden, men ikke set online før nu. 47:26 minutter. Fremragende, men skrækindjagende dokumentar. Interessant at se lidt om ikke bare antisemitterne Galloway og Livingstone, men også Nick Griffin og BNP ernes egentlige
sindelag, der nu er lagt ud i entreprise. Engelske jøder angribes fra tre fronter: Højre-, venstreradikale og islam. En18 årig jøde siger: “We have to learn, we don´t belong in this country anymore”. Hvad DR dog ikke kunne vise, hvis de ville….

Snaphanen 5 april 2009 - Dispatches - The War on Britain’s Jews

Og hvad er så det 'antisemitiske' i pågældende artikel?

  Nogle medvirkende i Dispatches - The War on Britain’s Jews
  Richard Littlejohn  - Dubious journalist Britain
  Richard Littlejohn - journalist
  David Cesarani - Jewish Activist against free speech
David Cesarani - Mod ytringsfrihed
  Censurforkæmper Cesarani: 'Tabet af ytringsfriheden er kun er en lille pris at betale f.eks. for at partier som dem de for nyligt bragede igennem i det østrigske valg bliver holdt udenfor.' The Guardian
  Nick Cohen - Zionist Journalist
Nick Cohen - journalist
  Cohen mener at publikationen 'Searchlight', en voldelig venstreekstremistisk 'REDOX / AFA' gruppe, hvis leder den jødiske Gerry Gable er dømt for flere kriminelle forhold, er 'beundringsværdig'.

I artiklen dokumenteres ret detaljeret den store jødiske indflydelse i de 'politisk korrekte', multikulti-promoverende medier, bla. BBC.

Er det nu 'antisemitisk' at analysere magtforholdene i verden, og forsøge at dokumentere hvem der for en stor del er bagmændene bag multikulturen, hvem der ejer medie-monopolerne, og hvem der ejer driver og bestyrer TV-stationerne?

Det er én ting at have en særlig forkærlighed for eller emotionelt bånd til Israel.

En anden er at bidrage til den zionistisk drevne forfølgelse af europæiske dissidenter, og opbakning til det had mod de europæiske nationalsindede partier og politikere der ikke vifter lige så begejstret med det israelske flag som Dansk Folkeparti, Trykkefrihedsselskabet, Politically Incorrect, Geert Wilders, og andre europæiske politiske bevægelser der har fundet det formålstjenligt at indgå i en uskøn symbiose med de jødiske og zionistiske kræfter, der i årtier hvis ikke i århundreder har været blandt de mest udtalte fjender af europæiske patrioter i alle afskygninger.

Snaphanens nederdrægtige bagtale af ét af Europas førende nationalsindede partier, det britiske British National Party (BNP), understøttes af en latterlig video der præsenteres af vore nye shabaz goys som 'fremragende og skrækindjagende'.

Videoen er lavet af en tvivlsom og manipulerende journalist, med det samme klippen frem og tilbage til og fra nazitiden, koncentrationslejre og lignende symbolik afvekslet med tilsvining af BNP, som vi ser brugt mod indvandringsmodstandere i det meste af Europa, samt muslimers rabiate udtalelser der selvfølgelig skal udstilles, men ikke på den sædvanlige måde der overalt praktiseres af jødiske organisationer for at bringe ærlige nationale partier i miskredit.

Det er i øvrigt ikke længe siden Snaphanen publicerede en anden sviner til BNP, inspireret af den neokonservative jødiske blogger Melanie Philips, under overskriften Inderligt forrådt.

Det skrækindjagende er imidlertid ikke Nick Griffins artikel 'Mind Bending Powers of the Masters of the Media', men at nogle danske patrioter med åbenbart seriøse identitetsproblemer kan få sig selv til at fremstille artiklen som 'antisemitisk'.

 

Fire ud af fem kalotter til Snaphanens indlæg.

John Mann Britain Jews

For over three years I have led the Parliamentary Committee Against Anti-Semitism, currently I am chairing an Football Taskforce on Islamophobia and Antisemitism, and I am founder of the Global Coalition on Combating Anti-Semitism. For all of my adult life I have challenged racism in all its forms, stood strong against fascists in the National Front and their modern day brothers – the BNP, indeed I have been active in anti-racist activity since my teens. For me this is a life-time pursuit, a challenge for now and the future.

<-- John Mann parlamentsmedlem Labour - 'Racisme vagthund'

     
Mark Gardner - Spokesman for the private Jewish militia in Britain Community Security Trust - CST

<-- Mark Gardner

Spokesman for the private Jewish militia in Britain Community Security Trust - CST

-->

CST Private Jewish militia in Britain Community Security Trust

 

Og bedøm selv den velresearchede og meget informative artikel om medieverden i Storbritannien:

Balder Org 8 april 2009 - Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Nick Griffin 1997)

Relateret:

Opdatering:
Mens BNP har udsigt til for første gang får valgt op mod fem kandidater ind i EU-parlamentet ser det mere sort ud for de Radikale, og desværre også for Junibevægelsen:
Politiken 14 april 2009 - Meningsmåling giver SF og Dansk Folkeparti stor fremgang ved det kommende Europaparlamentsvalg. Tre partier ryger ud. (Jakob Hvide Beim)

Balder Blog 20 februar 2009 - England: British National Party vinder 'sikker Labour-kreds '

Balder Org 23 marts 2009- Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

Balder Org 23 marts 2008 - Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP

Balder Org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post